|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Probušile smo uši
5.2.2010 15:54:04   
ilda
Moja Tia ima 6 mjeseci 17 dana,danas je stavila svoje prve nausnice....probila je usi. Netko kaze da je rano,neki misle da nije....sta vi mislite jesam li pogrijesila ili ne,jesam li trebala pricekati jos malo?user posted image  Jel sad trebam usi mazati alkoholom ili sta....user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 7.2.2010 19:36:51 >

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Probusile smo usi
5.2.2010 15:58:33   
zozo1
Ja iskreno ne bi bebi bušila uši. Znam da većina doktora ili zlatara ne buše uši maloj djeci. Znam da se nakon bušenja, uši mažu alkoholom i one medicinske naušnice (ako ih ima) moraju se okretati da se ne bi srasle za uho. Za tak male bebe stvarno ne znam. Možda se javi mama koja je bušila uši bebi pa će ti dati savjet.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 2
5.2.2010 15:58:35   
martina87
nije rano bolje je ranije dok jos nedirauser posted image i mi cemo sa 6 mjeseci busiti.jedva cekamo...user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 3
5.2.2010 16:03:01   
ilda
Ipak hvala na savjetu,al ne znam bil smjela danas ista dirati bojim se da je ne boli?!

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 4
5.2.2010 16:49:54   
ama
nemas brige nije rano moja sestra je isto svojoj sa 6mj probusila usi nikakvih problema nije bilo cak nije ni mazala s nicim,ona je mala pa super nece da dira ako i bude malo nesto proci ce i to je normalno,ja bi mozda i ranije probusila tako sam uvijek mislila ako nekad dobijem djevojcicuuser posted image

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 5
5.2.2010 16:55:33   
mišica 666
po meni je to prerano i zapravo mi je ružno vidit na maloj bebi naušnice.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 6
5.2.2010 17:00:33   
malizia
IZVORNA PORUKA: mišica 666

po meni je to prerano i zapravo mi je ružno vidit na maloj bebi naušnice.

složit ću se s ovim

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 7
5.2.2010 17:03:52   
lidac0605
Oprostite na izrazu,al meni je bušenje uši šestomjesečnoj bebi čisti primitivizam i uopće mi to nije lijepo vidjet...to meni izgleda seljački,oprostite al to je samo moje mišljenje...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 8
5.2.2010 17:05:19   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   velika curica super bas mi je drago ja cu uskoro isto svojoj...malo se vukla za usi pa cekala sam jos ...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 9
5.2.2010 17:41:30   
ninolina
meni se to osobno ne sviđa ali svako gleda sebe.
Tako da user posted image user posted image za curku i da obavezno joj maži alkoholom i vrti ih kad god imaš priliku

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
5.2.2010 17:42:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

meni se to osobno ne sviđa ali svako gleda sebe.
Tako da user posted image user posted image za curku i da obavezno joj maži alkoholom i vrti ih kad god imaš priliku

potpisujem

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
5.2.2010 17:54:30   
natalijax
zašto rano,pa kak se prije bušilo isto bebamauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 12
5.2.2010 18:04:42   
cuba
Meni je to tako čudno, vidit malu bebu sa naušnicama...prijateljica mi u Peru-u bebi staroj 3 dana probušila ušiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 13
5.2.2010 20:54:46   
ama
meni bas slatko izgleda najmanje seljacki i glupo pa to je djevojcica zar nije isto sa 6 mj ili 16mj.user posted image svakako ces probusit usi dijetetu...normalno ima pravo svatko da mu se svidja i nesvidja recimo moja sestra je probusila jer su ju nonstop pitali ako bi joj obukla nesto neutralno a jel ti djecak il dijevojcica?i to nas je nerviralo sa nausnicama je rijesila problemuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
5.2.2010 21:02:59   
lidac0605
Ne bi ja bušila ni sa 6 ni sa 16 mj.
Moja cura je bušila uši kad je sama izrazila želju,a to je bilo s 8 godina...
Zašto uskratiti djetetu pravo da smo odluči?!user posted image
Moja sisterka još danas sa 40 god. nema probušene uši jer joj se jednostavno to ne sviđa...
Zato ja imam dosta za obje user posted image user posted image user posted image ...8 rupa...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 15
5.2.2010 21:05:10   
leilany
ja cu svojoj dat probusit al ne jos....
a ak joj se nece svidat nemora ih nosit..al ak bu na mamu,onda
nebu stala samo na pirsanju uha user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 16
5.2.2010 21:14:17   
mala pcelica
ja sam isto zato da si sama odluči kad će i dali će da buši uši user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 17
5.2.2010 23:23:48   
ilda
Ma da je samo vidite kako mi je slatka,vjerujem da bi promjenili misljenje....user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 18
5.2.2010 23:27:04   
ninolina
a ribica, pazi da se ne ognoji, maži alkoholom i vrti ih često

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Probušile smo uši
5.2.2010 23:40:23   
Wukovarka
Bravo za curku user posted image

I mi smo ih probušili sa 7 mjeseci, nikada nismo imali problema, nije ih dirala niti se što gnojilo, niti smo mazali.
Držali smo ih 2 mjeseca, onda smo stavili lijepe zlatne

Vjerujem da je pravi čečer user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 7.2.2010 19:37:05 >

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!