|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Proizvodi sa istekom roka
20.5.2010 20:44:04   
natalijax
Mislim stvarno,nerazumijem koji ku...ti rade po trgovinama,normalno da svako gleda rok trajanja,ajde muški baš i ne toliko.
Danas mi šogi donese pudingiće kad ono izašo rok prije 15dana,mm ga nazove da sam zna kad se on uhvati za glavu kaže što ču sad ja pokupovo jučere pun klinac tih pudinga.
Neki dan isto odem u trgovinu uzet cu jogurte kad ono još jedan dan i rok istekao.
A za meso da nepricam ,Možda sam u krivu al koliko sam upucena ,da se proizvodi moraju maknit  sa polica mjesec dana prije isteka,Što vi mislite o tom

< Poruku je uredio Ninaa -- 21.5.2010 21:34:25 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: proizvodi sa istekom roka
20.5.2010 20:46:25   
pako
ja radila po dućanima. proizvod ti može biti na policama do zadnjeg dana isteka roka, ak vrijedi još danas recimo onda još danas može biti na polici!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
20.5.2010 20:58:10   
adryosijek
pa zato ako se ima vremena se pogleda datum do kojeg se moze upotrijebiti eo npr plodine mlijeko bilo za 2 dana istec treba rok i oni daju jos jedno gratis tako je bilo i sa sirom znaci 2 litre mlijeka 4 kune i sir bude jedan 1 kn al kad je blzu isteka bude kila za 10 kn itd to je ok u plodinama  i nikad nisam uzela pokvareno jel gledam datume user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 3
20.5.2010 20:58:34   
cuba
Može bit na policama sve do zadnjeg dana roka trajanja a obično po dosta dućana stave akciju na proizvode kojima se bliži rok trajanja. Ja i usprkos tome uvijek ali baš uvijek pogledam datum jer nikad ne znaš. Još mi samo fali da zbog jogurta provedem noć poviše wc-a..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 4
20.5.2010 20:59:09   
plavka
i ja sam luda zbog toga, poučena iskustvom sada uvijek gledam datume! to mi je totalni bezobrazluk, prošle godine sam u jednom većem shoping centru kupila neke nareske i naravno nisam na njima pogledala datum nego tek kad sam ih spremala u frižider i to me je toliko raspalilo da sam išla reklamirati i uz ispriku dobila druge !!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 5
20.5.2010 21:03:34   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: pako

ja radila po dućanima. proizvod ti može biti na policama do zadnjeg dana isteka roka, ak vrijedi još danas recimo onda još danas može biti na polici!

To je OK jer u biti onda znači da taj proizvod vrijedi još barem neko vrijeme. To si proizvođači radi sigurnosti stavljaju rok valjanosti kraći od predviđenog, a samo zato da bi se spasili tužbe ako dođe do nje. No, Nati se desilo da joj je prije 15-ak dana rok prošao user posted image user posted image user posted image
Smajliće na stranu - ja izrazito pazim na te datumiće, ali još se sjećam kada sam Dorici išla prvi puta uzimati gotovu kašicu od Hippa u DM i kada je rok valjanosti prošao prije cca mjesec dana od dana kada sam gledala. Naravno, to sam već uočila u trgovini pa nisam ni uzela, ali.... Što učiniti u slučaju ako se već uzme takav proizvod?!

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 6
20.5.2010 21:09:45   
Duve
Možda sam u krivu al koliko sam upucena ,da se proizvodi moraju maknit  sa polica mjesec dana prije isteka,Što vi mislite o tom

Čekaj Nato ili sam ja krivo shvatila šta si ti napisala ili neznam.... Znači nekom artiklu je rok trajanja do 30.6. ali bi ga već 30.5. trebali maknuti sa police??? Di je tu logika

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 7
20.5.2010 21:11:43   
Duve
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i

ali još se sjećam kada sam Dorici išla prvi puta uzimati gotovu kašicu od Hippa u DM i kada je rok valjanosti prošao prije cca mjesec dana od dana kada sam gledala. Naravno, to sam već uočila u trgovini pa nisam ni uzela, ali.... Što učiniti u slučaju ako se već uzme takav proizvod?!

Jednostavno-ako već uzmeš takav proizvod, slobodno se vratiš sa računom i dobiješ povrat novca ili zamjenu artikla

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 8
20.5.2010 21:14:23   
e_l_p_i
Eh, to mi je boljka pošto račune od špeže stavljam u džepove pa ih zagubim i tako to user posted image user posted image user posted image Jedino od tehnikalija imam sve na jednom mjestu, ali tu nema roka valjanosti user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 9
20.5.2010 21:14:28   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Duve

Možda sam u krivu al koliko sam upucena ,da se proizvodi moraju maknit  sa polica mjesec dana prije isteka,Što vi mislite o tom

Čekaj Nato ili sam ja krivo shvatila šta si ti napisala ili neznam.... Znači nekom artiklu je rok trajanja do 30.6. ali bi ga već 30.5. trebali maknuti sa police??? Di je tu logika

tak sam čula,onda valjda idu na stranu i akcija počinjeuser posted image snižene cjene

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 10
20.5.2010 21:22:46   
Duve
IZVORNA PORUKA: natalijax

tak sam čula,onda valjda idu na stranu i akcija počinjeuser posted image snižene cjene

Eh...da je bar tako...krivo si čula nažalost...artikl može biti na polici do zadnjeg dana i zaključno s tim danom...Ponekad kod mesa se snizi cijena ako mu je rok još dan, dva... Koja bi bila svrha datuma do kojeg vrijedi kada bi artikl morali mj. dana ranije povući..

Karlo 8.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 11
20.5.2010 21:26:35   
anuska08
Zna mi se desit, ali rijetko da kupim a da je rok istekao! Ali u zadnje vrijeme mi se desi da u svom frižideru nađem da je rok istekao, a na to poludim!!!user posted image  Baš sam rekla mm da neka na jogurtima koje kupujem za njega gleda rok trajanja i neka ih tako jede... Srce me zaboli kad bacim u smeće i sjetim se koliko to koštauser posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 12
20.5.2010 21:29:20   
natalijax
viđala sam u plodinama proizvode sa strane,i piše da su sniženi zbog isteka,al nije ni svrha niti se baš s tim neš zamaram ,al ovo je zbilja bezobrazluk

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 13
20.5.2010 21:41:04   
Duve

viđala sam u plodinama proizvode sa strane,i piše da su sniženi zbog isteka,al nije ni svrha niti se baš s tim neš zamaram ,al ovo je zbilja bezobrazluk

Nemože biti snižen zbog isteka roka, jer to bi značilo da mu je već prošao rok trajanja i kao takav nesmije biti na polici, ali može biti zbog kratkog roka trajanja, al to dvoje nije isto.

Karlo 8.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 14
20.5.2010 21:43:53   
Thea
Zato se meni dopada u Lidlu što oni 10 dana prije isteka roka taj proizvod stave 30% jeftinije tako da se proda,a možeš ga koristiti..A u Konzumu mi se puno puta dogodilo da vraćam stvari jer je istekao rok..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 15
20.5.2010 21:47:50   
Gogule
nema nam druge nego biti prepuštene svom oku sokolovom i gledaju rok trajanja.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 16
21.5.2010 8:30:39   
pincirotvajler
i mi gledamo nesjećam se kad nam se to zadnje desilo..
al se zna desit da nam u fridžu doma prođe rok user posted image  , npr hrenovke, inače ih nejedemo al uvijek imamo jedne za slučaj da nekad nestignemo kuhat ništ, i tak one čekaju,,,i na kraju idu u smeće user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 17
21.5.2010 9:14:25   
ejmama

Nemože biti snižen zbog isteka roka, jer to bi značilo da mu je već prošao rok trajanja i kao takav nesmije biti na polici, ali može biti zbog kratkog roka trajanja, al to dvoje nije isto.

Ne slažem se s tobom Duve, u Plodina zna biti proizvoda koji su sniženi i posebno su izdvojeni, a rok im istječe za npr. 3tj ili mjesec dana.

H 07 E 09

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
21.5.2010 9:16:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 19
21.5.2010 9:19:41   
Zvonki
Samo na proizvode od mlijeka, jaja i mesa pazim na te datume jako, a ostalo može proći ako je u okviru par dana.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 20
21.5.2010 9:21:07   
ninolina
Samo na proizvode od mlijeka, jaja i mesa pazim na te datume jako, a ostalo može proći ako je u okviru par dana.

potpisujem...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 21
21.5.2010 9:23:40   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

i mi gledamo nesjećam se kad nam se to zadnje desilo..
al se zna desit da nam u fridžu doma prođe rok user posted image  , npr hrenovke, inače ih nejedemo al uvijek imamo jedne za slučaj da nekad nestignemo kuhat ništ, i tak one čekaju,,,i na kraju idu u smeće user posted image

Zašto ih ne smrzneš? Ja imam smrznute uvijek,iako ih isto ne jedemo. Skuhaju se jednako brzo kao i svježe

kaj se smiju smrznut one spakirane od cekina?iz mesnice smrznem al ove neuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
21.5.2010 9:25:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 23
21.5.2010 9:26:16   
ninolina
kaj se smiju smrznut one spakirane od cekina?iz mesnice smrznem al ove ne

da, da smiješ ih smrznuti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 24
21.5.2010 9:26:59   
pincirotvajler
a soooo user posted image  ok onda user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!