|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Promjenili smo auto
31.3.2010 19:29:31   
natalijax
Evo i mi mjenjamo auto,uzeli fiat mareu-karavan u zamjenu za golfa i još dobimo 300 eura,sutra ce me srce bolit kad ga bude muž voziouser posted image a kaj ćemo moramo uzet večiuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 31.3.2010 23:23:51 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: promjnili auto
31.3.2010 19:33:38   
natalijax
eo čim napišem dođe muž i kaže ubio ga majstor u pojam i odusta,e baš sam sad pisala za bezvezeuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
31.3.2010 19:34:51   
ninolina
ma nato polako samo , načićete već neki auto koji će vas služiti...ja ne volim karavane a moj muž obožava

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 3
31.3.2010 19:37:45   
boba125
i mi smo razmisljali o promjeni
imamo Astru coupe 
ja sam se zaljubila u citroen c crosser ali...
kuca nam je vaznija da ju kupimo user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
31.3.2010 19:41:07   
natalijax
ma sam je problem sto ima dvoja vrata golf,a karavan mi taman dođe za šoping ,dok potrpam još kolica tamanuser posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 5
31.3.2010 19:43:14   
ninolina
ma je u njega stane ludilo...mi smo imali mondea karavan i stvarno smo vozili sve moguće u njemu...ali kako nas ima sada puuunouser posted image uzeli smo sa sedam sjedala...a ja zaljubljena u đipa tako da i vozimo njega...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 6
31.3.2010 19:49:32   
novamama
i mi bi trebali mijenjat auto...imamo peugeot 405, 4 vrata, portapak mi je malen i sad, a još sa drugom bebom..hmmmmm

ali kako ćemo to izvest još nemamo skicuuser posted image

bit će...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
31.3.2010 21:13:44   
Gogule
moj mužić me je nagovarao na promjenu auta od kad sam ostala trudna drugi put. Stvarno je bilo problema imala sam punta s troja vrata i teško je stavljati djete u stolicu....prtljažnik mali..kolica nam nisu stala, a kako često putujemo.. svaki drugi vikend sve sam imala duplo jer ništa nije stalo u moju točkicu. i napokon sam popustila nagovaranju..i tako sam sad ponosni vlasnik YETI-ja svi stanemo... i kolica stanu bez problema....no.... još patim za mojom točkicom...a to moj dragi nerazumije... on kaže auto je auto..a ja njemu da je to bio moj miraz koji sam donijela u brak user posted image user posted image

user posted image

ROKO  20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
31.3.2010 21:34:11   
L.P.
I mi definitivno moramo promjenit auto kad se rodi treće,Astra će nam bit premala!Samo još nismo sigurni šta bi kupili,vidjet ćemo još..

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 9
31.3.2010 22:00:00   
novamama

IZVORNA PORUKA: ninolina

ma je u njega stane ludilo...mi smo imali mondea karavan i stvarno smo vozili sve moguće u njemu...ali kako nas ima sada puuunouser posted image uzeli smo sa sedam sjedala...a ja zaljubljena u đipa tako da i vozimo njega...

ajde stavi sliku tog čudovištauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
31.3.2010 22:03:51   
Ninaa
Mi smo lani kupili Forda Fokusa ima 5 vrata  super je. Viši je i dosta je prostran i stane u njega isto hrpa stvari, kad smo išli na more u gepeku bile naše stvari znači kofer dve torbe, kolica i putni krevetić. bila sam ljuta jel sam htjela mali auto ko astra ili corsa, mm nije dao i bolje. Začas sam ostala trudna i sad bi se mogli frigati s malim autom.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
31.3.2010 23:14:46   
cuba
A mi imamo Vespuuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
31.3.2010 23:32:03   
CallamityJane
cuba ti si meni kraljica user posted image
i ja imam kikin crveni ferrari user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
1.4.2010 0:13:01   
leilany
mi imamo volva karavanca i jos nam je premali...user posted image
mm se svida nissan qashaqi...a meni x5user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 14
1.4.2010 9:35:40   
adryosijek
ja bi ovaj novi hrvatski taman za pocetnika autic i maliuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
1.4.2010 9:43:25   
sig
Ja imam novi polo... meni je taman... 5 vrata, tako da malu lakše vežem odozada u sjedalicu... gepek, meni taman za shopping. Muž vozi lagunu karavana.. i to nam je kada idemo na put malo user posted image dok ja potrpam sve što za nas dvije cure treba... user posted image user posted image user posted image uglavnom... zadovoljni smo sa obadva!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 16
1.4.2010 10:24:08   
ninolina

ajde stavi sliku tog čudovištauser posted image
,
user posted image user posted image user posted image user posted image baš je čudovište
user posted image evo ovakav samo zeleni

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 17
1.4.2010 10:29:58   
MILLA

.a ja zaljubljena u đipa tako da i vozimo njega

ajme...ja ih obožavam....jednog dana....user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
1.4.2010 10:33:13   
ninolina

ja sam stalno vikala kupit čemo ga... i kad smo kupili novog iz salona (to nam je bio prvi novi, novcati auto) kia sorento...ali kad smo sve usporedili s ovim rabljenim nije nam bio ni do pola dobar ko ovaj a koštao boli glava

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 19
1.4.2010 10:33:57   
ninolina
mi imamo volva karavanca i jos nam je premali...

he he za njim mm pati...sutra bi ga kupio da možeuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
1.4.2010 10:35:59   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MILLA

.a ja zaljubljena u đipa tako da i vozimo njega

milla prestani da mislis mojom glavom user posted image

zaljubljena u dzipove a vidim ni mm nisu mrski pa mozda ko zna uspijem vodu na svoj mlin navesti user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 21
1.4.2010 11:48:07   
Bebys
mi smo kupili karavana prije nego se beba rodila jer nam kolica uopce nisu mogla stati u normalni auto...hehe...user posted image nas je nova toyota corolla
jer ima puno mjesta ...a cini mi se da opel ima najvise i ford ako se nevaram... a i moj muz NECE drugi auto osim toyote...ja sam vozila peugeot novi ali sam ga prodala...ostala toyota i jako je dobra pogotovo za ove teske zime i haldnocu i led...user posted image

< Poruku je uredio Bebys -- 1.4.2010 11:50:45 >

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 22
1.4.2010 11:55:48   
Anoniman
mi imamo peugeota 306, 4 vrata, cure sve 3 otraga, ko palačinke... sad kad dođe beba trebal bi nam sedmerosjed user posted image user posted image user posted image al fali nam "money-money-money" user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 23
1.4.2010 12:01:54   
lidac0605
Ja kupila u 11.mj novi Chevrolet Aveo onaj limuzinski tip,i bit će nam dosta,makar će nas sad bit 6 jer se izuzetno rijetko vozimo baš svi skupa,pa mi je bilo bitnije da malo troši pošto se inače i ja i muž vozimo na posel autom...a i nakon corse sa trojim vratima na nas 5 ovo je došlo ko pravo osvježenje user posted image -odjednom mjesta kolko hoćeš...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
1.4.2010 12:08:13   
ejmama
IZVORNA PORUKA: leilany

mi imamo volva karavanca i jos nam je premali...user posted image
mm se svida nissan qashaqi...a meni x5user posted image user posted image

I meni se taj sviđauser posted image user posted image user posted image Mi imamo Škodu Octaviu i prezadovoljni smo, mm je htio neki mali,a ja veliki auto, jedva sam ga nagovorila da kupi veći auto. Zapravo smo trebali uzeti Fabiu karavan i kad sam ja u salonu otvorila bunker od Octavie samo sam rekla ovo uzimamouser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!