|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pukla bum ko kokica
20.8.2009 21:34:57   
tikica_69
Danas, radim 12 sati...od 8-20.
Jucer skuham deckima domacu juhu, narezem im slaninu na snitice da si je ispeku sa jajima i pripremim u zdjeli paradajz da si ga samo narezu.
Ujutro, pije nego sam izasla iz stana, ostavim im na stolu 20kn za kruh i ujutro za pecivo. Doma za dorucak imaju i cokoladni namaz, i marmeladu, i kikiriki maslac i jos stosta.
Kasnije se cujem u toku radnog vremena sa muzem, on giba s posla brzo doma samo da se presvuce i giba na tekmu,zamolim ga da obavezno kaze djeci da kasnije popodne zapale klimu da ne krepamo ponoci.
Na 12. sam katu, na zadnjem katu i ne zelite znati kako je ovdje bez klime. Cujem se sa djecom cak dva puta u toku 12 sati jer ih nema doma, a mobitel zaborave uzeti, pa se na poslu znojim gdje su, jel se sto dogodilo.....
I napokon dodjem doma i imam sto vidjeti. Pas je razvukao smece koje nisu poklopili po cijelom stanu. Sudoper pun sudja, naravno neopranog. Nisu oni jeli ono sto sam se ja jucer trudila spremiti im da imaju zdravi rucak, vec su kuhali griz, puding i pekli tople sendvice.
Toster zapecen od sira....lonci zapeceni od griza i pudinga.
Udjem u njihovu sobu, na radnom stolu pliva corn-flakes u ukiseljenom mlijeku. Kreveti totalno razbacani....pod u kaosu, sve puno garderobe i papira.
Klima naravno ne radi, u stanu na termometru tocno 33 stupnja.
Kruha nema...oni mislili da ja to njima ostavila za sladoled i sok (kao da to ikada cinim).
Pas me gleda, oci na federima, valjda nije od jutra vani bila.

Sorry cure, ali kad mi kazete da trcite za svojim bebama i da vam je pun kufer - dajte uzivajte u tome, molim vas.

Scupala sam play station iz zida, sterala ih smrdljive i ljepljive u kupaonu da se oribaju i ne smiju do daljnjega van....ne smiju ni iz sobe izaci osim na pisanje i _ranje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Usput sa posla pokusavam dobiti bilo koju kliniku da cujem bilo kakvu informaciju o mogucim postupcima - nista. Uspijem doboti dr. Kunu u Vinogradsku sva sretna jer cu sad s njim odmah ovaj ciklus dogovoriti HSG, no corak. Nikoga nema do 15.09. sto znaci da cu na HSG moci eventualno u listopadu....opet beskrajno cekanje. Cekaj novi zakon, cekaj postupak, cekaj HSG, cekaj Maribor....i kad docekas sve to fino masno plati.

Maloprije ih zove otac. Trebao ih je jucer voditi na pizzu, otkazao. Danas, otkazao. Moroncina!

E da, i mobitel mi je krepao...iz cistog mira - mrtav - gecrk user posted image

Ja bum pukla ko kokica i biti cu vjerojatno glavna zvijezda crne kronike user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pukla bum ko kokica
20.8.2009 21:38:15   
Zvonki
Ej tikice, ja bi tebe najradije ukrala i dovela te k sebi da mi čuvaš moje cure i samo tu sjediš i ništa ne radiš. Pregrijana si dušo. Voziš 100 na sat. Uspori malo jer ćeš se razboliti. Ova ponuda da te ukradem vrijedi user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
20.8.2009 21:39:53   
BUMBIKA
A joj,draga neznam šta da ti pametnog kažem....user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 3
20.8.2009 21:40:37   
anne
A draga, kad se skupi se skupi.
Ajde napuni si kadu i uživaj u mirnoj noći bez milijun i jednog buđenja zbog zuba i hranjenja. Ispruži se u krevetu jer će sutra svanuti bolji dan.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 4
20.8.2009 21:48:21   
tikica_69
Upravo sam izasla iz kade, ali nije pomoglo.....mislim da cu si morati nesto zestoko naci u bifeu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
20.8.2009 21:53:09   
FIONA
gledaj to ovako:

imaš na koga biti ljuta kaj je suđe zmazano i znaš da su u kazni jel ih voliš i cjeniš i želiš naučiti...puno žena nema fakine koji se igraju kuhara a onda za igrice a dale bi sve, oni imaju mamu koja ih želi usmjeriti a puno dječice nema nikoga i nikog nije briga što rade...ako i imaju imaju one koji ne mare (ne znaš kaj je gore)

imaš živinu koja je napravila kaos ali ona niije kriva, to je nedužno biće koje se igralo i zabavljalo i koje te dočekalo svaki puta veselo bila ti ljuta, tužna, sretna ili uplakana...

mobitel je jedna sporedna stvar u životu koja se promijeni...ne treba ti luda kamera na njemu, ne treba ti skupi aparat za pokazat...fučkaš komad plastike nije vrijedan tvojih živaca...

čekaš sve postupke i upute kuda dalje da dobiješ bebača, da imaš malu princezicu koju čekaš...nekada se isplati i čekati, nekada je to možda priprema za ono što ne želimo da se desi, nekada je to prostor kada te priroda sama iznenadi...

draga Tiki, ja volim reči da je čaša uvijek napola puna a ne napola prazna!

Od moje svekrve sestrična je ostala bez muža u saobračajki i dolazi moja sveki ljuta na svog da ju je raspiz... zbog ovog ili onog...sestrična joj je samo mrtvo hladno rekla...Nada, da je moj muž živ i ja bi razmišljala kao i ti a dans bi bila sretna da je tu pa makar mi svaki dan priredi takvu bedastoču. Imaš nekog tko te voli gledaj to tako, nije ti neprijatelj!!!!

user posted image user posted image user posted image ...svi te vole, sve bu ok...ne buš pukla samo se poklopilo...pusa od  zelene user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 6
20.8.2009 21:54:02   
dikac
kakav dan, stvarno za podemonit od svega, pogotovo od prekrasnog dočeka kad si došla kući

ma sigurno si već ok čim si uspjela sve napisati i olakšati se.

meni kad je loš dan uglavnom ni ne stignem na forum izjadati se, ovako je bolje

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 7
20.8.2009 21:56:26   
Zvonki
Zelena, ti si to tako lijepo sročila. Čujemo se kad budeš imala više djece user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 8
20.8.2009 21:56:43   
tikica_69
I vec tipkam sljedece pismo nasem ministru zdravstva.....gdje stanuje taj ludjak da ga zadavim user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 9
20.8.2009 21:58:25   
tikica_69
E da....i probajte nabaviti sve udzbenike za dvoje djece preko interneta.......gdje je onaj smajlic placko sto sam sebe lupa po glavi???

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 10
20.8.2009 21:58:56   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

E da....i probajte nabaviti sve udzbenike za dvoje djece preko interneta.......gdje je onaj smajlic placko sto sam sebe lupa po glavi???

Meni isto treba. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 11
20.8.2009 21:59:58   
FIONA
Zvonkić, kad sam bila sa bivšim imala sam dvoje koji nisu bili moji i koju su znali da mama dozvoli a ja im nisam mama...znaš kako je to teška situacija...nikada ali nikada nisam požalila niti sekunde niti zamjerila jednu riječ...to su klinci, ja sam odrasla i treba živaca i volje da se jednog dana ponosiš sa njima...največa sadisfakcija bilo je kad su me zagrlili i rekli da me vole....kazna je bilo svako malo, natezanja i objašnjavanja...sve mi je poznato....ja imam sad malu zver ali isto tako zna što zneče dvije beštije koje mama punta protiv tebe a ti bi im krvi dala..user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
20.8.2009 22:07:11   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: FIONA

gledaj to ovako:

imaš na koga biti ljuta kaj je suđe zmazano i znaš da su u kazni jel ih voliš i cjeniš i želiš naučiti...puno žena nema fakine koji se igraju kuhara a onda za igrice a dale bi sve, oni imaju mamu koja ih želi usmjeriti a puno dječice nema nikoga i nikog nije briga što rade...ako i imaju imaju one koji ne mare (ne znaš kaj je gore)

imaš živinu koja je napravila kaos ali ona niije kriva, to je nedužno biće koje se igralo i zabavljalo i koje te dočekalo svaki puta veselo bila ti ljuta, tužna, sretna ili uplakana...

mobitel je jedna sporedna stvar u životu koja se promijeni...ne treba ti luda kamera na njemu, ne treba ti skupi aparat za pokazat...fučkaš komad plastike nije vrijedan tvojih živaca...

čekaš sve postupke i upute kuda dalje da dobiješ bebača, da imaš malu princezicu koju čekaš...nekada se isplati i čekati, nekada je to možda priprema za ono što ne želimo da se desi, nekada je to prostor kada te priroda sama iznenadi...

draga Tiki, ja volim reči da je čaša uvijek napola puna a ne napola prazna!

Od moje svekrve sestrična je ostala bez muža u saobračajki i dolazi moja sveki ljuta na svog da ju je raspiz... zbog ovog ili onog...sestrična joj je samo mrtvo hladno rekla...Nada, da je moj muž živ i ja bi razmišljala kao i ti a dans bi bila sretna da je tu pa makar mi svaki dan priredi takvu bedastoču. Imaš nekog tko te voli gledaj to tako, nije ti neprijatelj!!!!

user posted image user posted image user posted image ...svi te vole, sve bu ok...ne buš pukla samo se poklopilo...pusa od  zelene user posted image

Ovo je jako lijepo rečeno, bravo Fiona!! I ja sam se zamislila nad svojim životom!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
20.8.2009 22:10:50   
FIONA
da ne ispadnem sad ko neki šaman...ali često kad se desi sranje i reagiraš burno dođe ti ovak nekaj na pamet...zakaj mi ne sine prije da ne poludim...ahhhhhh...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 14
20.8.2009 22:11:46   
bomboncic02
Upravo tako user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
20.8.2009 22:20:54   
tikica_69
A izgleda i da bum procurila jos veceras user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 16
20.8.2009 22:21:04   
lavica81
ajoj tikice. danas te stvarno sve snašlouser posted image
bit će bolje sutra draga, ovo je samo jedan od onih dana koje bi svi htjeli prespavati

Neposredna veza do poruke: 17
20.8.2009 22:22:55   
FIONA
ne filaj se još više negativom...odi spat...bu ti lakše sutra....valjda...user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
20.8.2009 22:24:28   
tikica_69
Ah....vidjet cemo...nemrem spavati, bole me ledja i trbuh a lijena sam popiti tabletu 

U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
20.8.2009 22:26:33   
Anoniman
Ajoj, srce moje! Sad vidim šta me čeka kad ove moje divjače narastu!
Evo, tjera me ovaj moj s kompa! Grrr! Šaljem ti HUG!!!!!! Pišem sutra pošteni odgovor!

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 20
20.8.2009 22:55:25   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ah....vidjet cemo...nemrem spavati, bole me ledja i trbuh a lijena sam popiti tabletu 

Draga za početak si natoči nešto alkoholno što najviše voliš, velikog mamlaza dovuci na kauč neka ti izmasira stopala, a male poredaj kraj kauča i odredi zadatke za sutra, izgleda da imaju višak slobodnog vremena, pa napravi popis što sutra trebaju napraviti po kući.
Bivšeg stjeraj gdje mu je mjesto i ne dopusti si da ti on uništi više ni minutu tvog života. Nitko nikada životu nije ostao dužan, pa tako neće ni on.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 21
20.8.2009 22:58:48   
tikica_69
Ruzo...ovo alkoholno idem evo odmah.....ovog koji treba masirati stopala nema jer je na stadionu, a one iz susjedne sobe bolje da ne diram dok su mirni user posted image
Sutra sam doma pa ce imati torturu....a bivsega ce dohvatiti ruka sudbine, kad - tad.....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 22
20.8.2009 23:01:11   
Ruža
Samo ti sebi natoči!user posted image  
Vidim da su kokice već napola poapane. user posted image  Tiki, Tiki ma što bi mi bez tebe?user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
20.8.2009 23:05:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 24
20.8.2009 23:06:49   
tikica_69
Da i MM kaze da sam predobra prema svima...pa cak priznaje i prema njemu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!