novamama
|
IZVORNA PORUKA: apika ne volim cirkus,ne kužim kaj je u njemu zabavno-drsesirane životinje ,grozni kostimi,klaunovi...,ne volim operu-debeli našminkani ljudi vrište na pozornici,balet-anoreksičarke i frajeri u tajcama ,Krleža i Shakespeare-al sam volila kad sam ih dobila za lektiru bar sam mogla laprdat o djelu i uvijek dobila pet ,romani toka svijesti-napušeni ili pijani pisac raspreda o svojim mislima ,dajte molim vas!Meksičke sapunice i ljubavni romani-svaka čast onome ko to gleda;narodnjaci-stvarno ne kužim kaj je tak fascinantno kad pevaljka zapeva !Konceptualna umjetnost-e to je stvarno najače-dođe frajer na trg legne u krevet i sad se on prikazuje otuđenost ljudi u današnjem svijetu,bla,bla,bla,...ili nešto slično Što vi (ne)volite? ne volim cirkus - prljavo i neuredno, bljak.... ne volim operu - tko to razumije što pjevaju ,a i uši me bole poslije... balet - grozim se stopala kakve imaju balerine..... Krleža i Shakespeare - krleža katastrofa u srednjoj, sad se polako privikavam....shakespeare mi je mrak, više po komedijama, a najviše po životu i mudrim izrekama... romani tijeka svijesti - ej, nijedan nisam pročitala i odbila sam to čitati, pa tko to može?! onaj marcel proust me satro u srednjoj - nisam ga pročitala - bilo je to previše za mene sapunice - neće to u moju butigu, kad počnu onako dramatizirat i derat se slabina me lovi... narodnjaci - ne samo gazbom, nego i pojavom i vizualnim identitetom me odbijaju od sebe - skroz... jazz - ovo dodajem - ne kužim što tu ima....pilana brate mili, pogotovo kada onako sviraju 'slobodnim stilom' - molim? depeche mode - evo sad su aktualni, ali ne volim ih ja, nikako...totalni bolesnici....isto vrijedi i za pet shop boys.... Konceptualna umjetnost - e da, ovo mi je posebno drago - pogotovo onaj zadnji očej kad je onaj rketen izložio psa skitnicu koji je u galeriji stajao dok jadničak nije krepao....isto vrijedi i za sve pripadnike ljudskog roda koji su takvo što gledali i nisu reagirali..... dnevnik hrt i novatv i rtl - općenito vijesti...ali posebno mi na novojtv smeta ona drama oko svega, pa čak i oko toga da slijedi vremenska prognoza milana sijerkovića.....romina knežić je tu maherica za dramu.... špinat, tripice - ne bih ja to.... mljeveno meso sa žlondricama - upropašten ručak općenito žile na mesu ne volim....sve mičem ća!... šunka sa žilama - jednom sam se skoro ispovraćala kad je na pizzi bila kockica šunke onako krcata žila - nisu se ni rastopile...još mi je slabo od toga....ja volim samo fine stvari ne mogu se sada sjetiti više, ali ima toga još..... evo, gay parade i transvestite ne volim jer su prenapadni...svaka čast iznimkama....
< Poruku je uredio novamama -- 12.5.2009 14:00:06 >