|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rodiljne naknade
24.8.2010 12:44:48   
Anoniman
Jle zna tko jesu li se smanjile rodiljne naknade?Moj muz  je bio umjesto mene na porodiljnom dopustu, zadnja dva mjeseca je primijetio puno manju svotu novaca na tekućem r. koja ga je šokirala. Pa ne znam što se događa. Uvijek je dobivao oko 2500 - 2600, onda odjednom 2100, pa sad 1300.
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rodiljne naknade
24.8.2010 12:50:54   
Tsmee
Ja znam da je za dodatna dva mjeseca rodiljnog za muške naknada 1600, ali ovih 1300 mi je stvarno malo. Ne kužim...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 13:10:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 3
24.8.2010 13:14:40   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: cvrčak

I ja imam informaciju da je za ova 2 mj.ekstra koje dobivaju očevi na porodiljnom naknada 1600kn. Možda su je smanjili,jer su početkom ove godine smanjili i roditeljski dopust za 500kn

Čekaj, koliko je sad roditeljski? Nije više 2600? Otkad?

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
24.8.2010 13:16:54   
anaxx
Čitam i ne mogu vjerovati kako smo mi poticajna država za imati djecu i baviti se s djecom!!!
Pa koliko sada iznosi naknada za onih drugih 6 mjeseci? Ja još mjesec dana imam svoju plaču, a onda padam na ___?____ !
Već mi je sad slabo kad pomislim na to!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 5
24.8.2010 13:28:15   
mama deja
ja ovaj mj dobila isto kao i prosli 2100,a koliko sam upucena za dr.6mj se dobiva max.2500,ako je naknada za prvih 6 mj bila veca od te svote,barem je tako u bj.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
24.8.2010 13:30:27   
mariola
anaxx, 2660,80kn je drugih 6 mjeseci ako si imala plaću veću od 4000 ili 4500kn (nisam sigurna koliko)

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 7
24.8.2010 13:33:32   
anaxx
hvala mariola, već sam mislila da su opet nešto smanjivali, iako je i ovih 2660,80 kn sramota!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
24.8.2010 13:39:21   
Tsmee
Evo ja malo potražila. Ništa se nije mijenjalo, i dalje je drugih 6 mjeseci 80% proračunske osnovice (koja iznosi 3.326,00kn), a dodatnih 2 mjeseca 50% proračunske osnovice. Samo do kad?
Ne znam otkud onda tih 2100 i 1300?

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 9
24.8.2010 13:46:06   
mariola

IZVORNA PORUKA: anaxx

hvala mariola, već sam mislila da su opet nešto smanjivali, iako je i ovih 2660,80 kn sramota!

nego šta nego sramota, niti ne primjetim te novceuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 14:00:28   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 11
24.8.2010 14:07:23   
Tsmee

IZVORNA PORUKA: Tsmee

I ja imam informaciju da je za ova 2 mj.ekstra koje dobivaju očevi na porodiljnom naknada 1600kn. Možda su je smanjili,jer su početkom ove godine smanjili i roditeljski dopust za 500kn

Roditeljski dopust,a ne porodiljna naknada je smanjen početkom godine.

Pa roditeljski dopust je tih drugih 6 mjeseci. A nisam vidjela da su tu nešto smanjivali. Ne kužim, jel pričamo o istoj stvari? Em ti teminologiju! user posted image  
Daj me prosvijetli!

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 12
24.8.2010 18:43:37   
Gogule
porodiljni se zove prvih 6 mjeseci i to je onaj prosjek plaće, a od 6 mjeseci se zove roditeljski dopust i nije se mijenjao 2660 (za plaće veće od 4000)sam dobivala. i još ću jednu isplatu dobiti al će biti manje jer nije puni mjesec.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 19:25:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 14
25.8.2010 9:02:02   
Tsmee

Roditeljski dopust,a ne porodiljna naknada je smanjen početkom godine.

Pa roditeljski dopust je tih drugih 6 mjeseci. A nisam vidjela da su tu nešto smanjivali. Ne kužim, jel pričamo o istoj stvari? Em ti teminologiju! user posted image  
Daj me prosvijetli!

user posted image  Roditeljski dopust za njegu djeteta.

Aaaaa. OK, onda je sve jasno...
Ali sad moram psovat! Za njegu djeteta smanje naknadu, a ostale ostave. user posted image  Sad bih mogla svašta napisat...  Al to je neka druga tema...

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!