|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Skidanje u kupaći...
16.6.2010 14:15:10   
novamama
Naša Dea i Njanja su me potaknule na ovu temu.
Lako Dei, ona je trudna pa ima opravdanje za trbuhuser posted image , ali kako je nama ostalimauser posted image ?

Meni je svake godine isto...sramčina kakva ću na plažu....pa nabacim kupaći pa se gledam i vrtim, pa si utuvim u glavu da i nije tako loše (moš' mislit)...pa odem na plažu i uživam, a u glavi mi non-stop: 'ma baš me briga'...

ah...psihičke pripremeuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Skidanje u kupaći...
16.6.2010 14:17:00   
lelo
ja više i ne mislim user posted image , Leon me stalno zabavlja pa smo više u vodi nego vani pa nitko i ne vidi moju savršenu figuru.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2010 14:17:48   
mirna
pa ja imam fizicke pripreme, radim trbusnjake povremeno...user posted image Inace mi je svake godine malo neugodno pa onda kad se vratim po slikama skužim da je sve bilo ok...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2010 14:18:58   
Thea

IZVORNA PORUKA: lelo

ja više i ne mislim user posted image , Leon me stalno zabavlja pa smo više u vodi nego vani pa nitko i ne vidi moju savršenu figuru.user posted image

Ovako je i kod nas.. A i kome smeta neka ne gleda u mom smjeru....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2010 14:19:21   
Nika 24052006
Ajme meni,kud višak kila,tu još i strije ko prst debele po trbuhu....Ali,to je naš ponos,zar ne? Uh,što se tješimuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 14:19:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 6
16.6.2010 14:24:08   
MiniMama
mirna presutit cu ova tvoj post, ali me napomeni da te na iducem rostilju klepim. ako se ti moras pripremati za plazu, onda je meni najbolje da se preobratim i postanem muslimanka.

a ove godine sam najgora definitivno. prosle godine, svjeze nakon poroda sam izgledala 5 puta bolje nego sada i imala puuuno manje kila.

a nista. idem na taktiku odvracanja pozornosti. ako vidim da mi neki zgodni macan pilji u celulit i trbusinu, skidam se u topless. ako skrenem pozornost na sise, nece buljit u ostalo.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
16.6.2010 14:27:25   
dominik
joj minimama ne kakajuser posted image ...kaj ti imas skrivati...uglavnom malo mi je bad ali i nije jer sam svjesna da svoje mane ne mogu nikakvim cudom maknuti...tak da...heh...imam prevec briga oko klinaca da bi razbijala glavu celulitom, kilama i dal me netko gleda

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 8
16.6.2010 14:29:17   
ninolina
komadi molim lijepo...vi o kilama...ja neznam koja je tanja od vasuser posted image i vi se brinete kako u badić...a tek jauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
16.6.2010 14:30:19   
lelo

IZVORNA PORUKA: ninolina

komadi molim lijepo...vi o kilama...ja neznam koja je tanja od vasuser posted image i vi se brinete kako u badić...a tek jauser posted image

ti bar imaš izgovor user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
16.6.2010 14:32:10   
ninolina
ma daj trudna sam 2.5 mj a ne 7user posted image user posted image

ali nekad se tješim kad vidim curice one od 16-17 pa su malo manje od mene...e hebate ja ih imam 4 iza sebe skoro 5....pa mi je lakše

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 11
16.6.2010 14:32:30   
osobno
Ja sam se počela pripremat prije tri miseca...pa stala s trbušnjacima jer ZAISTA nisam imala vrimena..Ne izgledam toliko loše koliko mislim da jesam. A uz to, uvjerena sam da u ladu u robi izgledam puuuno bolje.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 12
16.6.2010 14:32:30   
mirna
IZVORNA PORUKA: MiniMama

mirna presutit cu ova tvoj post, ali me napomeni da te na iducem rostilju klepim. ako se ti moras pripremati za plazu, onda je meni najbolje da se preobratim i postanem muslimanka.

a ove godine sam najgora definitivno. prosle godine, svjeze nakon poroda sam izgledala 5 puta bolje nego sada i imala puuuno manje kila.

a nista. idem na taktiku odvracanja pozornosti. ako vidim da mi neki zgodni macan pilji u celulit i trbusinu, skidam se u topless. ako skrenem pozornost na sise, nece buljit u ostalo.

user posted image user posted image user posted image pa ne idem baš na dijetu..

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 13
16.6.2010 14:34:16   
BUMBI
To mi je smtalo samo prve godine,a sad sam odustala jer vidim da trbuh nemogu nikako skinuti pa sam odustala.Kome smeta nek ne gledauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2010 15:21:02   
njanja
ja bi najrađe u ARABIK modu....kad smo bili u Egiptu, tada sam relativno dobro izgledala (2007), mislim si ja-ajme jadne žene kako se kupaju u tim dugačkim haljinama-kupaćima.... A sad si mislim-ajme da mi je sada taj jedan ARABIK kupaći user posted image user posted image user posted image   

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 15
16.6.2010 15:23:06   
Njofra
Ah da trbuh, hm, pa dobro kaj sad. Ha čuj ak neš vježbat jasno ti je da češ imat trbuščić. Imam ga i ja jer sam lijena i umorna i baš me briga a k tome ionak nikud ne idem ove godine a pazim se koliko mogu da izgledam kak hoću.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
16.6.2010 16:14:24   
ELISABETH
IZVORNA PORUKA: njanja

ja bi najrađe u ARABIK modu....kad smo bili u Egiptu, tada sam relativno dobro izgledala (2007), mislim si ja-ajme jadne žene kako se kupaju u tim dugačkim haljinama-kupaćima.... A sad si mislim-ajme da mi je sada taj jedan ARABIK kupaći user posted image user posted image user posted image   

i ja bi jedan takav kupaći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
16.6.2010 16:16:29   
CallamityJane
joj da ima neka krema da mi skine ovaj slauscic sa trbuha i da mi onako vjerodostojno nacrta obrise i konture trbusnjaka, ne bi bilo cijena koju bi bila spremna dati za nju user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 18
16.6.2010 16:18:12   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

joj da ima neka krema da mi skine ovaj slauscic sa trbuha i da mi onako vjerodostojno nacrta obrise i konture trbusnjaka, ne bi bilo cijena koju bi bila spremna dati za nju user posted image

šic....šic!!!!! s ove teme ti žgoljo žgoljava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 19
16.6.2010 16:22:54   
danery
jaooooooo nemojte me tjerat da vam sad stavim sliku...(sreća pa ne mogu user posted image user posted image user posted image )

ja sam baš danas probala tu kombinaciju badić i user posted image i...pa nije loše user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 20
16.6.2010 16:25:38   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

šic....šic!!!!! s ove teme ti žgoljo žgoljava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad kada dodjes ima da te opalim onih exerflexom pa ces da vidis ko je zgoljav user posted image user posted image user posted image
ima da mi ravno 150 trbusnjaka odradis user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 21
16.6.2010 16:26:36   
mišica 666
ove godine bar za sada nemam tih problema ponosno izbacim svoju škembu i drito u more. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 22
16.6.2010 16:26:54   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ruga se lonac loncu a oba crna...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
16.6.2010 16:29:49   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ruga se lonac loncu a oba crna...user posted image user posted image user posted image

draga moja previse smo niske da bi bile lonci, samo mozemo biti serpe tj. tece po tvom user posted image user posted image user posted image
a ti budi crna teca a ja cu crvena sa bijelim tackicama, znas kao u bake nekada user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 24
16.6.2010 16:38:19   
cuba
Uf, uf, ja već danima mislim kako moram isprobat kupaće da vidim kako to nakon poroda izgleda pa sve nekako odgađam user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!