Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 18.1.2009 21:26:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Nemam pojma,nisam nikad ni razišljala o tome,a i nisam ih Dini nikad davala. Meni znaju nekad dosta teško sjesti na želudac,ko zna kako bi njima onda bilo
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 18.1.2009 21:31:42
|
|
|
|
Ruža
|
Inače gljive još zovu i biljnim mesom,jer su sličnije sastavom mesu nego povrću, a puno manje energergetske vrijednosti. Sve zavisi od načina pripreme, inače spadaju u lakoprobavljive namirnice.
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 18.1.2009 21:51:48
|
|
|
|
tikica_69
|
To sam i ja negdje cula, ali ne znam do koliko godina i zasto tocno
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 18.1.2009 23:15:10
|
|
|
|
dominik
|
skoljke i gljive se nebi smjele jesti do 12 tak i ja cula...ali sampinjoni tesko da spadaju pod gljive...tako da...
|
|
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 4:56:41
|
|
|
|
Stella H
|
Ja sam isto cula do 12-e,jer tek tada jetra moze da ih preradi.
|
|
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 9:08:12
|
|
|
|
ZVRK
|
evo šta sam našla http://www.coolinarika.com/faq/700007 a ja sam danijelu davala napravljene sa rižom ali ne da ih bude puno i nije bilo nikakvih problema. jede ih od nekih 2,5-godine
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 9:12:09
|
|
|
|
ROZI
|
Ja sam pročitala u jednom članku da su opasne do 12-te godine ali isto mislim da tu baš šampinjoni ne spadaju!
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 9:16:58
|
|
|
|
ZVRK
|
ja idem za tim da treba sve probati u manjim količinama
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 9:18:02
|
|
|
|
koka
|
No dobro, ne žuri mi se i kad ti više puta kažu istu stvar ne misliš to radit, al zbunila me jedna kuharica za bebe gdje ima puno recepata za djecu gdje se rade s gljivama, pa me to malo zbunilo..tnx cure.
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 9:20:13
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja idem za tim da treba sve probati u manjim količinama isto, al neke stvari ne treba požurivati ima vremena za probati ....a vidim da u vrtiću jedu juhicu od gljiva pa to je dovoljno za probu..
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 10:22:13
|
|
|
|
božica
|
stvarno ne bih znala al ako u vrtiču jedu juhu onda ne vidim zakaj nebi doma no dobro to ovisi opet od nas roditelja naša viki jede šampinjone i jela je plodove mora sa rižom
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 19.1.2009 19:45:44
|
|
|
|
Didi71
|
Djeca ne bi smjela jesti gljive do 12 go,jer imaju neke štetne sastojke.Zato ih mi u našem vrtiću ne pripremamo,jer je naša glavna sestra napisala i knjigu o zdravoj prehrani djece predškolske dobi.
|
|
|
|
RE: Smiju li djeca jesti gljive? 20.1.2009 11:44:22
|
|
|
|
alien
|
negdje piše najmanje do 6 godina, negdje do 12 godina-upravo kako je već i ranije pisano zbog sposobnosti organizma da ih preradi...ja ću sačekati s gljivama što dulje moguće iako mi obožavamo gljive i često pravim jela sa šampinjonima...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Pomoziiiiiiteeeeeeeeeeepisonjicakratko i slatko! :)Lara (
39%)
Tara (
32%)
Hana (
29%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!