|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Snovi i nj.značenja..
23.8.2009 10:40:05   
Lady3
http://www.sanjarica.aureldesign.com/
Vjerujete li u snove,da nam nešto govore?Jeste imali neki san koji vam je ukazao na neki problem?rješenje?predkazao vam je neki događaj?Ja često osjetim u nekim situacijama da mi se to već dogodilo,onaj deja vu(tak nešto)moja mama kad određene stvari sanja zna šta će se dogoditi..Ja kad sanjam da je voda mutna,blato..znam da će netko u mojoj obitelji biti bolestan i uvijek je nažalost točno..user posted image Imate li vi nešto tako slično..vjerujete li u snove?user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Snovi i nj.značenja..
23.8.2009 10:53:13   
elle1
ja kad nekog sanjam u snovima znam da cu ga taj dan vidjeti,tako mi skoro svaki put...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
23.8.2009 11:20:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu elle1)
  Neposredna veza do poruke: 3
23.8.2009 11:26:06   
FIONA
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ne vjerujem baš u snove i njihovo značenje. Ali vjerujem u intuiciju. mm zna reći da sam ja vješticauser posted image

user posted image user posted image user posted image ..a kaj drugo....potpisujem!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
23.8.2009 12:14:22   
natalijax
ja juce sanjala svoju bebicu kako je dojim,i to po ko zna koji put,bas lijep san

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
23.8.2009 12:17:07   
Zvonki
Ne gledam u sanjaricu i ne tražim objašnjenja svojih snova ali vjerujem da se određeni sni mogu objasniti i protumačiti . Još u Bibliji su postojali ljudi koji su znali objasniti snove i na taj način predvidjeti budućnost. Zato mislim da ima nešto u tome. Ali ne vjerujem u komercijalno čitanje snova.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 6
23.8.2009 14:14:18   
tikica_69
Ja rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to pravi horor i obicno san ne mogu bas sa nicime povezati

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
23.8.2009 14:58:07   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to pravi horor i obicno san ne mogu bas sa nicime povezati

Tako i ja. Ne vjerujem u tumačenja snova, više su mi snovi stvar podsvijesti.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
23.8.2009 15:25:59   
mlada mama
Ja uglavnom sanjam ono sto mi je u podsvjesti pa kad trazim u sanjarici neke pojmove sto znace onda zakljucim da je to to,inace rjetko sanjam bas neke snove za koje ne predpostavim sta bi mogli znaciti pa idem u sanjaricu.
I ja kao i ti najvise mrzim sanjati mutnu vodu,jer je i kod nas tako.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
23.8.2009 15:30:56   
mala pcelica
ja nemam snove,ja imam noćne more!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 10
23.8.2009 16:14:58   
ninishka
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ne vjerujem baš u snove i njihovo značenje. Ali vjerujem u intuiciju. mm zna reći da sam ja vješticauser posted image

i meni moj...zato mu vise nist takvoga ne govorim, radije sam tiho...a djed mi je pricao da je njegov djed bio neki vracar ili nes slicno tome...izgleda da sam pokupila nekaj...user posted image user posted image user posted image

a kaj se snova tice...hm..ima nesto i u njima...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
24.8.2009 9:05:32   
inna
da...znalo mi se par puta dogoditi da nešto sanjam i da se drugi dan to dogodi...sva bi se naježila onda...grozan osjećaj

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!