|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sramota!
15.1.2010 9:27:19   
njanja
http://www.index.hr/vijesti/clanak/propovijed-tko-glasa-za-josipovica-ostat-ce-bez-blagoslova-ispovijedi-i-posljednje-pomasti/470212.aspx  Bile smo vodile (veliku) raspravu o izborima i izjavi Josipovića da je agnostik....E pa, da su svi popovi ovakvi i ja bi se rađe izjasnila kao agnostik jer ovo je sramota !!!! "ODABERETE li ime Ive Josipovića, obećavam vam da će vam biti uskraćen blagoslov kuća u ovoj godini. Vaš će grijeh biti toliki da ćemo vam uskratiti odrješenje pri sakramentu ispovijedi, nećete se moći pričestiti i djeca vam neće biti krštena. U bolesti će vam biti uskraćeno pravo na pokajanje i pomast. A kada u tome grijehu umrete, crkvena zvona vas neće ispratiti, niti će vas katolički svećenik sprovesti" Ovaj ne propovijeda vjeru, dobrotu i poštenje nego je sramota institucije crkve!!!!!

< Poruku je uredio tikica_69 -- 15.1.2010 11:18:09 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
15.1.2010 9:37:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Sramota!!!!!
15.1.2010 9:42:53   
pepeljuga
I za mene je to sramota,malo su popovi puno maha uzeli.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
15.1.2010 9:47:22   
Thea
Previše se miješaju tamo gdje im nije posao.Sramota za crkvu da dopušta takve ispade...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
15.1.2010 10:28:33   
ejmama
Ovaj ne propovijeda vjeru, dobrotu i poštenje nego je sramota institucije crkve!!!!!
IZVORNA PORUKA: njanja
Ovaj ne propovijeda vjeru, dobrotu i poštenje nego je sramota institucije crkve!!!!!

Slažem se.

H 07 E 09

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
15.1.2010 10:36:39   
pako
Ovo je stvarno sramota!? Ti svećenici misle da su Bog i batina i da se njih treba slušati, mislim da si malo previše dozvoljavaju.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 6
15.1.2010 10:43:13   
nancy
ma bolesnouser posted image .kad se crkva mijesa gdje joj nije mjesto.
a popovi se ponasaju ko da su bogovi.dodes na misu a ono propovijed o politici

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 7
15.1.2010 10:49:42   
mariola
Slažem se s vama.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Sramota!
15.1.2010 11:17:59   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Thea

Previše se miješaju tamo gdje im nije posao.Sramota za crkvu da dopušta takve ispade...

Da definitivno...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
15.1.2010 11:47:40   
mišica 666
zbog ovakvih stvari ja već odavno vjerujem u BOga ali ne icrkvu. po meni je to samo jedna obična lihvarska organizacija. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
15.1.2010 11:50:57   
Bebys
da sramota je to...A STA CES KAD BOGA PREDSTAVLJAJU SVAKAKVI LJUDI NAZALOST DANAS...ima ih svakakvih ali mi je zao sto ljudi onda OMALOVAZAVAJU BOGA RADI OVAKVIH LJUDI...a to nije dobro...bog je bog a covjek je covjek sa svojim misljenjem...hm ako nema duha svetoga...a mnogi nemaju danas...nazalost..user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
15.1.2010 11:55:07   
lueman
a besposleni čovjek svašta priča, a svečenik je baš to lijepo mu ljudi daju lovu a on mlati praznu slamu, pa tko je on da uskrati posljednju pomast ili bilo kaj??trebalo bi ga izbacit iz crkve..misklm, pa red se mora poštivat a očito da su neki ljudi izašli van okvira.za mene je večina klera obično sruser posted image čast izuzecima, smatram da Boga na zemlji predstavljju jako loši ljudi

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
15.1.2010 14:10:24   
Nika 24052006
Ma stvarno sramota...I nama je naš svećenik u nedjelju prije izbora na sv.misi sugerirao da glasamo za Bandića,ali ne mogu reći da je prijetio nedolaženjem na posvetu kuće ili nečim drugim.U svakom slučaju mislim da izborima i politici općenito nema mjesta na oltaru....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 13
15.1.2010 14:18:21   
adryosijek
kad smo vec kod crkve i vjere , mislim stvarno ti popovi samo izigravaju da su neki blize bogu ali su oni isto ko i mi obicni ljudi ,svasta rade da to nije normalno samo gledaju kako novce iscupat. ma zat se ja dvoumum muz buduci mi je musliman tako da dok ga nisam ni upoznala nisam ljubila crkvu sad pogotovo. nece to ici nista nabolje cini mi se ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 14
15.1.2010 14:21:41   
adryosijek
ma svi su vam oni isti ti svecanici niceg se nedrze sto bi trebali. a nas ako neodemo u crkvu ili ko zna sta drugo odma te gleda ko da si zgrijesio . ma samo gledaju korist nista vise i lupetaju bezveze na misi svaki dan isto bezobraznost majko moja, sto je najgore voze dobre aute ,da su de uvatili posla mislim da za svog zivota nebi zaradili za dobar auto ,toliko o njima isti su sanaderuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 15
15.1.2010 14:25:39   
evanda
Taj pop je lud ko kupus....sreća da nisu svi takvi

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
15.1.2010 14:34:19   
Dajana
Nisu svi svećenici isti.
Ali interesantno je da ovakvih baš ima na navedenom području, tamo vlada toliki primitivizam.............

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 17
15.1.2010 14:38:14   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image jel se smijem nasmijat,nisam citala dovoljno je samo naslov    user posted image meni je zbilja smjesno zato sto zbilja se svatko upusti u posao svecenika

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 18
15.1.2010 15:02:09   
njanja
IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image user posted image jel se smijem nasmijat,nisam citala dovoljno je samo naslov    user posted image meni je zbilja smjesno zato sto zbilja se svatko upusti u posao svecenika
 meni ovo uopće nije smiješno.....koliko je ljudi taj dan bili na misli i poslušalo ga je jer smatra da je on primjer!!! sa strane sad bandić i josipović, ali znači, popovi na misli mogu svašta reći, dovoljno je zaprijetiti da vam djecu neće krstiti, pričestiti ili slično i siroti puk će ga poslušati....meni ovo apsolutno nije smiješno, nego kritično....jer ovaj sigurno nije jedini.....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 19
15.1.2010 15:05:38   
natalijax
ne meni je samo smješno sto danas ima takvih popova koji si dopuštaju svašta,al ovo mi je žalosno ,mislim neznam zbilja imam jako loše odnose sa svecenicimauser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 20
15.1.2010 15:08:01   
troubled
i ja sam se zgrozila kad sam jutros pročitala....takve izjave sebi nikako nitko ne bi smio dozvoliti, a kamoli svećenik....

imam novi ticker :)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 21
15.1.2010 15:12:15   
riDoris
Onaj tko istinski vjeruje u Boga neće se strašiti ovakvih nebuloza od kvazi svećenika. Mi smo previše strašljiv narod i ne znamo se izboriti za svoja prava. Meni da brani krštenje djeteta i sl. stvari istjerala bi pravdu na sunce pod svaku cijenu. Taj je čovjek skroz podemoniouser posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 22
15.1.2010 15:14:18   
mirna
Svasta... A da je barem alternativa ivi bio neki pobozan pravi katolik, a ne netko tko je do prije nekoliko vremena bio u istoj SDP... onda bi jos probala shvatiti ..

Ne mogu vjerovati da je to moguce u danasnje doba....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 23
15.1.2010 16:51:07   
xxl
idiot

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 24
15.1.2010 16:54:54   
leilany
IZVORNA PORUKA: riDoris

Onaj tko istinski vjeruje u Boga neće se strašiti ovakvih nebuloza od kvazi svećenika. Mi smo previše strašljiv narod i ne znamo se izboriti za svoja prava. Meni da brani krštenje djeteta i sl. stvari istjerala bi pravdu na sunce pod svaku cijenu. Taj je čovjek skroz podemoniouser posted image user posted image

potpisujem...i nadodajem da ja vjerujem u Boga a ne u svecenike
koji su ljudi kao i mi...i ja ih ne fermam ni pol posto....jbte svaki drugi ima
djecu...a kad dodes na ispovijed onda te nece ispovjedit ak si rastavljen jer je
to grijeh....ma budalastine...za mene....user posted image user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!