Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:34:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
FJ je išao u vrtić sa godini dana i nij ebilo probleme. Možda da u ovom vremenu prije polazka na posao, baka dođe koji put k vama i pokuša ga uspavati.
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:36:49
|
|
|
|
cokolada
|
isao je jednom tjedno kod bake na cuvanje mjesec prije nego sam pocela raditi, nije bilo problema.
|
|
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:38:59
|
|
|
|
ivanaa
|
uzas i sad me opet i s drugim strah
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:40:16
|
|
|
|
mariola
|
Moje prijateljice obično tjedan-dva prije posla počnu vježbati sa par sati dnevno kod bake/tete čuvalice.
|
|
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:43:26
|
|
|
|
Zhezha
|
nije nam problem jer baka zivi do nas..tj , u istoj kuci ( dogradnja.. ) al on kad samo ude u njenu spavacu sobu pocne plakat..i ne zeli zaspat... a ponekad zaspi uz plac koji je trajao neki 30 min... a ja nemam srca to slusati... a i kad nema mamine sisice je vec problem.. jer ne zeli dudu,ne flasicu..nista osim maimine sisice... sta da mu dam tad za zamjenu... uzasno me strah...i bojim se za njega...
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:46:09
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pa probajte varijantu da ga uspava u krevetu gdje inače spava....djetetu je lakše kad je u poznatom okruženju i tmao gdje je već navikao
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 12:48:40
|
|
|
|
ivanaa
|
a da ga ti uspavas tamo koji puta prije?
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 13:05:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Moji su krenuli u vrtic i uzasno sam se bojala toga...prihvatili su to na nacin da nisu htjeli ici doma
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 13:17:36
|
|
|
|
pako
|
To i mene čeka za mjesec dana. Moj će Patrick biti kod dede na čuvanju dok ga ne prime u jaslice. Meni ga je tako teško ostaviti jer najviše voli biti samnom i mm,a i strašno je vezan za mene, kad mu se samo maknemo sa vida počinje plač tako da neznam kako će to funkcionirati,pomalo me je i strah
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 14:35:31
|
|
|
|
Puli
|
moje dijete cijeli prvi tjedan nije spavalo tati navečer bi ju stavila ranije u krpe i to je bilo to već drugi tjedan se naviknula na to da radim i da me nema pa je i tata bio dobar za uspavljivanje zheza ne brini prve dane biti će teško i baki i njemu ali već će oni postati uigran tim a ako ne bude spavao po danu u krevetu možda zaspi u šetnji u kolicima ili ćeš ga navečer ranije uspavati
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 22:26:48
|
|
|
|
božica
|
Szezha ovako: Moja lavica je jako vezana za MAMU(mene) ali kada ostane sama sa tatom tata je NAJBOLJI kADA OSTANE SAMA SA DIDOM I BAKOM (ŽIVE ISPOD NAS) dida je najbolji kada ostane sama sa bakom BAKA je najbolja mala je mudra skorz na skorz radim već tjedan dana i ni frke bilo ćak mi maše kada odlazim na posao spavanje (već dugo n eciki prije spavanja) pa tako da su joj dali samo flašu mala je iskapila flašu i zakrmila, Bitno je da je sita tokom dana i da se normalno bave sa njom a ti se sezha nemoj previše brinuti kako će oni jer.. DIJETE ĆE BITI NA SIGURNOM SITO SUHO bUDE IMAO NAJBOLJI TRETMAN vjeruj mali će uživati A polako postepeno uvodi prije spavanja flašicu postepeno (uživaj još) i neka baka stvalja dijete spavati u DJETETOV KREVET ne svoj.Neka imajju isti ritual kao i ti prije spavanja kupanje igranje bla bla kako već ti radiš... btw kakvo ti je radno vrijeme btw sorry ako sam ispala gruba
|
|
RE: Sto kad ode mama na posao??? 26.3.2009 22:27:51
|
|
|
|
Ruža
|
Moj je imao 6mj. pa nije bilo većih problema, teta je dolazila tjedan ranije pa su imali privikavanje. Probaj u ovih mjesec dana što više da provodi vremena s bakom. Neće vam biti lako, ali naviknut ćete se. Sretno!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!