Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 13:57:54
|
|
|
|
mirna
|
Idemo na selo... Nadam se da nećemo samo raditi i da će biti lijepo vrijeme, pa ćemo koji dan otići i na kupanje ili izlet... Jedva čekam..
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 13:58:51
|
|
|
|
koka
|
Ja planiram rodit . Nebi bilo loše .
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 14:04:26
|
|
|
|
cokolada
|
Mirna, idete na bazen? Ako sam dobro zapamtila tvoj bebac ima oko 2,5 god., da li se i on kupa, kako? Pitam jer sam imala zelju otici na bazen (gdje nije prevelika guzva) ali nisam jer me bilo strah kako ce se zvrkic kupati s obzirom na duboku vodu. Koka bilo bi dobro, pa sada ti je negdje ovih dana i termin...jos malo pa ce tvoj stici!!!
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 14:13:51
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka Ja planiram rodit . Nebi bilo loše . Pa da znaš da bi i mogla.... Ja planiram raditi ujutro, a navečer feštati kad nam Koka rodi...
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 16:59:58
|
|
|
|
tonkica
|
Moj mm i ja niš ne planiramo, jer će on raditi. Tako da ostajemo di jesmo. Koka ako rodiš, bit ću u bircu i piti sa Ružom.
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 17:11:19
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: koka Ja planiram rodit . Nebi bilo loše . Pa da znaš da bi i mogla.... Ja planiram raditi ujutro, a navečer feštati kad nam Koka rodi... i ja planiram feštati sa curama
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 18:54:49
|
|
|
|
božica
|
mi ćemo biti domeka-u subotu ćemo krstiti leonicu-već smo si skinuli navijaćke pjesme-i bit će veselo-i mnogo drugih tako peći ćemo peku fino meseko torta kolaći i društvo
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 21:00:03
|
|
|
|
Puli
|
mi ćemo fešatati na jaji dok smo još u zg joj što ćete mi faliti na moru
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!