|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Strah me zbog brata
13.7.2010 23:28:24   
natalijax
Več dva mjeseca razmišljam,brat mi dolazi za neki mjesec dana iz Austrije, al motorom,ma nebi  me ni trta bila da ima iskustva al nema.Kao sad on već par dana nabija kondicijuuser posted image To je inače bila ideja od njegove punice da se ima gospoda gdje vozat po hr,mislim si pa što ti pametna nisi sjela pa si dovezla motor.Mama strepi kod kuće, ja se nadam da ce biti sve u redu.

< Poruku je uredio Ninaa -- 14.7.2010 14:19:28 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: strah me zbog brata
13.7.2010 23:38:14   
cuba
Ajme otkako mi je mm imao prometnu (vozeči motor) užasavam ih se a pogotovo tih kubikažom većih mašina...samo neka polako vozi...a punica ga vidim jako voliuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
13.7.2010 23:39:53   
natalijax
stara baba na motoruuser posted image to sam izgleda prvu i zadnju punicu upoznala koja vozi motor

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
13.7.2010 23:45:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 4
13.7.2010 23:45:57   
tiha
user posted image

jako je to daleko trena nabit toliko kondiciju! ajd nek samo sve prode ok

< Poruku je uredio tiha -- 13.7.2010 23:46:50 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 5
13.7.2010 23:52:49   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: natalijax

stara baba na motoruuser posted image to sam izgleda prvu i zadnju punicu upoznala koja vozi motor
user posted image user posted image ovo me bas nasmijalo ..ne stvarno nije zezancija..danas nemoras ti biti kriv da bi se nesreca dogodila. moja mama vozi auto i da sve te ludake nije zaobilazila mislim da bi imala dosta prometnih ali ne svojom krivicom

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 6
14.7.2010 0:23:25   
Dora04
Ja već godinama vozim motor i moram priznati da od kad sam mama nije mi baš svejedno pogotovo kad malo padne kišica. Iskreno se nadam i želim da tvoj brat sretno dođe doma.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
14.7.2010 7:08:19   
nemammaste
Obožavam motore ali ih se panično bojim,tako da te potpuno razumijem.Sretan mu put!

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 8
14.7.2010 10:03:33   
Bebys
da te utjesim...nadam se da ce sve biti o.k. iz njemacke moji su dolazili motorom i to dvoje....tako da nadam se da ce sve biti o.k. ....sretno mu bilo...
p.s. koja je ta punica...user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
14.7.2010 10:34:52   
curice
nadam se da će sve proći uredu i da će stić živ i zdrav

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
14.7.2010 14:21:47   
Ninaa
Ja se isto nadam da će sve proći u redu. Mogla si je onda sama dovesti motor. Naši kumovi isto obožavaju motore i isto svako malo dopiče na motoru iz Ausburga tak da za one koji vole motore nije to ništa strašno.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 11
15.7.2010 12:55:51   
zozo1
Mrzim motore, mm ima nabrijani motor i diže mi se kosa na glavi kad krene nekud s njim, mada on ne divlja, al od same pomisli na vozikanje motorom dobijem rogove user posted image .
Samo polako i pažljivo, ako nije iskusan vozač bolje da ne kreće na takav put od nekoliko sati.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
15.7.2010 13:14:11   
Anoniman
ne volim motore nikako, jer se bojim... mm je htio motor za ić na posao, al kad je vidio kak sam ja skeptična, odustao je user posted image

nato, nadam se da će buraz doć živ i zdrav iz Österreicha, a nazad nek se punica drnda na njemu!user posted image

(Odgovor članu zozo1)
  Neposredna veza do poruke: 13
16.7.2010 6:39:39   
inna
obožavam motore i uvijek mi želja da si ga nabavim, naravno neću. Nebi se ususdila prvi put odmah na tako daleki put. Savjetuj mu puno stajanja

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
16.7.2010 8:40:45   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: inna

Savjetuj mu puno stajanja

uz javljanja barem smsom tebi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!