|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stranački promidžbeni materijali
14.5.2009 11:52:43   
apika
Došao mm iz parka sa djetetom i sreo frenda koji mu uvalio hrpu promidžbenog materijala (hdz) gledam- majca,kemijska,zastavica,pisaći blok,balon i one male kraševe čokoladice kockaste sam kaj piše hdz na njima-tlak mi odmah skočio-zamislite koliko su novca na to potrošili a nemaju za nove vrtiće,škole,bolniceuser posted image To me tako frustrira da ja još nikada nisam izašla na izbore niti neću
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Stranački promidžbeni materijali
14.5.2009 12:06:57   
anaxx
IZVORNA PORUKA: apika

Došao mm iz parka sa djetetom i sreo frenda koji mu uvalio hrpu promidžbenog materijala (hdz) gledam- majca,kemijska,zastavica,pisaći blok,balon i one male kraševe čokoladice kockaste sam kaj piše hdz na njima-tlak mi odmah skočio-zamislite koliko su novca na to potrošili a nemaju za nove vrtiće,škole,bolniceuser posted image To me tako frustrira da ja još nikada nisam izašla na izbore niti neću

meni se od svih njih diže želudac, ionako nitko od njih neće napraviti ništa od onoga što obečava nego su tu samo radi vlastite koristi, a sada troše NAŠ novac na ovakve gluposti - fuj izbori i ova kampanja...

ovako ja gledam na sve to.

user posted image

ništa od glasanja....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 2
14.5.2009 12:07:43   
kitty
ni ja iz istog razloga ne izlazim na izboreuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 3
14.5.2009 12:11:50   
novamama
ja izlazim na izbore tome usprkos!!!

uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem...

uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvljuuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 4
14.5.2009 12:16:17   
dominik
IZVORNA PORUKA: novamama

uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem...

uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvljuuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 5
14.5.2009 12:21:43   
natalijax
user posted image user posted image user posted image moj svekar je sam rakiju pokupio od hddsb 

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
14.5.2009 12:23:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 7
14.5.2009 12:26:24   
m600
ma ja tek pretprošle godine stekla pravo za glasovanjeuser posted image user posted image
nisam izlazila na izbore ali ići ću da drugi ne glasaju umjesto meneuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
14.5.2009 13:15:49   
tikica_69
I moji klinci neki dan opustosili SDP-ov stand....donijeli si doma blokova, olovaka.....nek se nadje user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
14.5.2009 14:43:03   
Ruža
O ja bome idem, ne dam da moj glas neko sebi prisvoji bez mog pristanka. Od nas sve kreće, na nama je da ih biramo ili mjenjamo. A ove treba mjenjati definitivno!user posted image
Premda su svi gotovo isti, ipak postoje nijanse.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
14.5.2009 14:45:42   
ornela.nely
IZVORNA PORUKA: cvrčak

svi jaako suser posted image ru prije izbora,ali moramo glasati jer najgore je ne raditi ništa. Vlast se treba mijenjati jer ako predugo zasjednu opuste se, kradu više i rade još manje nego ako znaju da im je pozicija nesigurna

I da....žene su se krvavo borile da bi mi danas ravnopravno glasale..ne zaboravimo to.
triba glasat jer će višak listića maznit HablašDanimaZabadava.

Neposredna veza do poruke: 11
14.5.2009 14:48:28   
Zvonki

Bravo novamama!user posted image A što se tiče tih njihovih penkala, nek si ih zataknu znate već gdje user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 12
14.5.2009 14:49:04   
mariola
Kod nas se nijedna stranka ne razbacuje s ti mglupostima, niko ništa nije dijelio osim letaka.

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 13
14.5.2009 14:52:33   
Florijan Jakov
sve završava u smeću user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 14
14.5.2009 14:55:28   
anaxx
u RI. su poludjeli, ko da se takmiče tko če više toga izmislit: kemijske, blokići, privjesci, platnene torbe, kape, majice.....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 15
14.5.2009 16:53:49   
Njofra
He i ja isto neću ovaj put na glasanje  začepit ću uši i ne slušati ničije bla bla bla bla

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 16
14.5.2009 19:13:37   
Viky
IZVORNA PORUKA: cvrčak

svi jaako suser posted image ru prije izbora,ali moramo glasati jer najgore je ne raditi ništa. Vlast se treba mijenjati jer ako predugo zasjednu opuste se, kradu više i rade još manje nego ako znaju da im je pozicija nesigurna

I da....žene su se krvavo borile da bi mi danas ravnopravno glasale..ne zaboravimo to.

upravo tako

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 17
15.5.2009 10:53:40   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Bravo novamama!user posted image A što se tiče tih njihovih penkala, nek si ih zataknu znate već gdje user posted image

Pridružujem se... A kod mene stvarno ne pale te kemijske i blokići... Ne znam kod koga pale, obično završe u smeću user posted image ... Mislim da to još na nešto sliči i ima nekakvog smisla ili te informira o nečemu, pa ajde... Nego bi ja još okolo s time njih reklamirala... Neka mi plate...user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
15.5.2009 10:54:58   
vjerae
user posted image to je sve od mene

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 19
15.5.2009 10:57:21   
ejmama
Mm je išao dva puta po te platnene torbe jer ima ideju već mjesec dana da ih koristimo  zbog očuvanja okoliša.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 20
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 8:07:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!