Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:06:57
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: apika Došao mm iz parka sa djetetom i sreo frenda koji mu uvalio hrpu promidžbenog materijala (hdz) gledam- majca,kemijska,zastavica,pisaći blok,balon i one male kraševe čokoladice kockaste sam kaj piše hdz na njima-tlak mi odmah skočio-zamislite koliko su novca na to potrošili a nemaju za nove vrtiće,škole,bolnice To me tako frustrira da ja još nikada nisam izašla na izbore niti neću meni se od svih njih diže želudac, ionako nitko od njih neće napraviti ništa od onoga što obečava nego su tu samo radi vlastite koristi, a sada troše NAŠ novac na ovakve gluposti - fuj izbori i ova kampanja... ovako ja gledam na sve to. ništa od glasanja....
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:07:43
|
|
|
|
kitty
|
ni ja iz istog razloga ne izlazim na izbore
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:11:50
|
|
|
|
novamama
|
ja izlazim na izbore tome usprkos!!! uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem... uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvlju
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:16:17
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama ja izlazim na izbore tome usprkos!!! uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem... uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvlju
|
|
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:21:43
|
|
|
|
natalijax
|
moj svekar je sam rakiju pokupio od hddsb
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2009 12:23:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 12:26:24
|
|
|
|
m600
|
ma ja tek pretprošle godine stekla pravo za glasovanje nisam izlazila na izbore ali ići ću da drugi ne glasaju umjesto mene
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 13:15:49
|
|
|
|
tikica_69
|
I moji klinci neki dan opustosili SDP-ov stand....donijeli si doma blokova, olovaka.....nek se nadje
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:43:03
|
|
|
|
Ruža
|
O ja bome idem, ne dam da moj glas neko sebi prisvoji bez mog pristanka. Od nas sve kreće, na nama je da ih biramo ili mjenjamo. A ove treba mjenjati definitivno! Premda su svi gotovo isti, ipak postoje nijanse.
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:45:42
|
|
|
|
ornela.nely
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak svi jaako s ru prije izbora,ali moramo glasati jer najgore je ne raditi ništa. Vlast se treba mijenjati jer ako predugo zasjednu opuste se, kradu više i rade još manje nego ako znaju da im je pozicija nesigurna I da....žene su se krvavo borile da bi mi danas ravnopravno glasale..ne zaboravimo to. triba glasat jer će višak listića maznit HablašDanimaZabadava.
|
|
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:48:28
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: novamama ja izlazim na izbore tome usprkos!!! uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem... uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvlju Bravo novamama! A što se tiče tih njihovih penkala, nek si ih zataknu znate već gdje
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:49:04
|
|
|
|
mariola
|
Kod nas se nijedna stranka ne razbacuje s ti mglupostima, niko ništa nije dijelio osim letaka.
|
|
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:52:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sve završava u smeću
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 14:55:28
|
|
|
|
anaxx
|
u RI. su poludjeli, ko da se takmiče tko če više toga izmislit: kemijske, blokići, privjesci, platnene torbe, kape, majice.....
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 16:53:49
|
|
|
|
Njofra
|
He i ja isto neću ovaj put na glasanje začepit ću uši i ne slušati ničije bla bla bla bla
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 14.5.2009 19:13:37
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak svi jaako s ru prije izbora,ali moramo glasati jer najgore je ne raditi ništa. Vlast se treba mijenjati jer ako predugo zasjednu opuste se, kradu više i rade još manje nego ako znaju da im je pozicija nesigurna I da....žene su se krvavo borile da bi mi danas ravnopravno glasale..ne zaboravimo to. upravo tako
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 15.5.2009 10:53:40
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: novamama ja izlazim na izbore tome usprkos!!! uvijek mi je u ušima ona: žene su dale jednom živote da bih ja sad imala priliku glasati i ja im se na taj način odužujem... uopće nije važno za koga....bitno je iskoristiti to pravo koje su naše pretkinje izborile krvlju Bravo novamama! A što se tiče tih njihovih penkala, nek si ih zataknu znate već gdje Pridružujem se... A kod mene stvarno ne pale te kemijske i blokići... Ne znam kod koga pale, obično završe u smeću ... Mislim da to još na nešto sliči i ima nekakvog smisla ili te informira o nečemu, pa ajde... Nego bi ja još okolo s time njih reklamirala... Neka mi plate...
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 15.5.2009 10:54:58
|
|
|
|
vjerae
|
to je sve od mene
|
|
RE: Stranački promidžbeni materijali 15.5.2009 10:57:21
|
|
|
|
ejmama
|
Mm je išao dva puta po te platnene torbe jer ima ideju već mjesec dana da ih koristimo zbog očuvanja okoliša.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 8:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!