Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 10:38:55
|
|
|
|
ruwenzor
|
kad je N bila mala davala sam prednost laganijem mesu (kuniću, peradi, kuhanoj govedini) i ribi, pa i sad smo češće na piletini i ribi neg na svinjetini, ali nisam imala pojima da svinjetina ima bilo kakav utjecaj na alergije (N ih ni nema, možda da je imala problema s tim bi znala više) ali volimo suhomesnatu svinjicu , ne dajem joj prečesto ali jaaako voli špek, to joj je u genima
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 10:59:51
|
|
|
|
monstrum
|
Hehe , ma znam svi je vole Ale evo iz mog iskustva, kako smo joj prestali davati svinjetinu, simptomi su se znatno smanjili...
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 11:34:08
|
|
|
|
INES88
|
nju sam najzadnju počela davati ,ali je nevole tj.zadnja im je na popisu!
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 11:44:59
|
|
|
|
monstrum
|
Ni ja je ne jedem previše..i iskreno se puno bolje osjećam...bar moj želudac...
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 11:45:00
|
|
|
|
svrco75
|
kod nas je na meniju bar dva-tri puta mjesečno i nitko od nas nema alergiju...odrasili smo na njoj nas troje djece isto tako nitko od nas nije alergičar..e sad kako nas hrane i šopaju svakojakim aditivima postali smo osjetljiv na sve netko je osjetljiviji netko ne....
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.6.2013 11:48:40
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: svrco75 kod nas je na meniju bar dva-tri puta mjesečno i nitko od nas nema alergiju...odrasili smo na njoj nas troje djece isto tako nitko od nas nije alergičar..e sad kako nas hrane i šopaju svakojakim aditivima postali smo osjetljiv na sve netko je osjetljiviji netko ne.... ovo je već za neku drugu raspravu, hehe..nismo ni svjesni u kojoj mjeri ....
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.7.2015 18:18:15
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
previše je tvrda pa nije baš za manju djecu, inače da,sve se može umjereno
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.7.2015 18:54:46
|
|
|
|
monstrum
|
Evo kod nas se svinjetina zbog navedenog ne priprema već poduže vrijeme i sad nam je to već postalo normalno. Čak i u jelima gdje je svinjetina obavezna, isprobali smo kojekakve zamjene i ispalo bi super.....tako da evo i sarmu pravimo s piletinom i puretinom i odlična je..
|
|
|
|
RE: Svinjetina - dobra ili loša? 12.7.2015 20:54:38
|
|
|
|
Ela28
|
Zasto ne s obzirom da moji drze gice bilo bi zalosno da se hrana baca .Tako da je kod nas na jelovniku vecinom svinjetina .Mislim da ima puno gore hrane od nje.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
što vi mislite?keksićda li je teže zatrudnijeti poslije carskog reza?je (
32%)
nije (
15%)
da, naravno (
2%)
nema to veze (
43%)
komentari..... (
7%)
Broj svih glasova: 111Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!