|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Svjetski glazbenici
12.12.2008 0:06:46   
anne
26.4. u Zagreb dolazi Beyonce. Zbilja bi voljela ići na koncert. Pogotoo jer će biti dosta hitova Destiny Child-a.
Stalno sam imala nešto važno kad su dolazile velike face(Joe Cocker, Alicia Keys...). Bila sam jedino na koncertu Kelly Family kao klinka.user posted image
Na koncertu kojih poznatih glazbenika ste vi bili?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Svjetski glazbenici
12.12.2008 0:10:12   
tiha
na koncertima tako velikih glazbenika nisam imala prilike biti posto zivim jako daleko od zga a oni svi dolaze samo u zg....ali na Beyonce bi stvarnoo mogla....jer sam sad velika pa mogu sama icuser posted image user posted image

bila sam premlada da bi me mama pustila samu al muz bi me pustio to sigurnouser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
12.12.2008 20:09:28   
njanja
bila sam na Stonesima 1998 i na Brayan Adamsu..... 3 x mi je promaknuo koncert simply reda u puli i to mi je strašno žao....1 sam bila bolesna, a 2 x na GO van RH.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 3
12.12.2008 21:26:29   
mirna
poznate face u glavnom ni ne slusam..user posted image

kao klinka sam bila na puno koncerata, a najpoznatiji su bili: guns'n roses i motorhead.. ah da bila sam i na iron maiden, ali s drustvom koje je tamo radilo, ne na koncertu..

jedan najboljih koncerata u mome zivotu: cesaria evora

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
12.12.2008 21:29:56   
tonkica
Ja se zapalila za koncert Depeche Moda na godinu u Zagrebu, 21.05. čini mi se da treba bit, al mm ne želi ić sa mnom, stalno ponavlja da ne voli gužve?! A meni se baš ide...
A i Beyonce mi je fora i ne bi imala ništa protiv da ju čujem uživo, ima mi fenomenalan glas!!!
Bila sam na koncertu Enriquea Iglesiasa, al sam bila razočarana, trajao je kratko, svega sat vremena...

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!