|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tečajevi
1.12.2008 8:39:26   
anne
Koji bi tečaj završile, onako za sebe, bez da ima veze s poslom, sebi za gušt? Jeste li već nešto tako završile?
Ja sam završila Uzgoj ljekovitog bilja. Još bi renoviranje antikviteta. Možda krenem slijedeće godine. Imam već sve informacije.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tečajevi
1.12.2008 10:52:15   
uciteljica
Tečaj fotografije, snimanje i obrada. To mi je bio plan za ovu jesen, ali kako je došla naša Paulauser posted image user posted image user posted image na fotografiju sam zaboravila.user posted image user posted image user posted image

P.S. Želim imati slike kao Koka, user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
1.12.2008 10:53:50   
Ruža
IZVORNA PORUKA: uciteljica

Tečaj fotografije, snimanje i obrada. To mi je bio plan za ovu jesen, ali kako je došla naša Paulauser posted image user posted image user posted image na fotografiju sam zaboravila.user posted image user posted image user posted image

I ja, i ja!user posted image  Šteta što takvih tečajeva nema kod nas.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 3
1.12.2008 21:16:25   
njanja
IZVORNA PORUKA: uciteljica

Potpisujem! user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 4
1.12.2008 21:18:54   
božica
ja bi na neki plesw sa mužem malo user posted image user posted image a vidjet ćemo moramo do dodati u plan za budućnostuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
2.12.2008 6:49:29   
sanjalica
tečaj krojenja i šivanja, to mi je želja od davnih dana.... čak mi je mm za jedan rođendan i godišnjicu braka (jako blizu , pa slavimo zajedno) kupio i šivaću mašinu... ali eto... još ništa od tečaja user posted image

voljela bih učiti aranžiranje od cvijeća do drugih sličnih stvari.... radim to i ovako, ali drugačije je učiti od majstora...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 6
2.12.2008 13:05:37   
Wukovarka
Prosla sam tecajeve latino plesova...jako davno user posted image
Prosle godine zavrsila tecaj ugradnje noktiju i manikiranja, sportske masaze, te tretmane opustajucih kupki... trebalo mi za posao
Sad mi zelja oko cvijeca....to se jos raspitam sto i kako

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!