Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 31.1.2010 21:20:57
|
|
|
|
natalijax
|
ja nemogu to čitat
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 31.1.2010 22:11:21
|
|
|
|
mišica 666
|
prestrašno
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 31.1.2010 22:17:24
|
|
|
|
twitty
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 9:02:59
|
|
|
|
FIONA
|
oprostite kaj ću biti ovako gruba ali z akaj da joj pomognem...tako teška tragedija je nešto strašno i to priznajem...ja ne znam kkao bi psihički mogla dalje ali zakaj ne proda kuću!!!!....Žena dobiva 6500 a 5000 daje za kredit...ma molim te...prodaj pa buš živela ko lord...a ne ona b si i kuću uredila...malo sam s enašla isprovociranom...možda jel si još kavicu nisam srknula...ali opet!!!
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 10:12:26
|
|
|
|
tikica_69
|
A gdje bu zivjela ak kucu proda? U garsonijeri sa tolikom djecom? Sto mislis koliko se podstanartstvo placa? Ovako ce joj deci bar nesto ostati.....A ako je kuca pod hipotekom, tesko ce to i prodati...
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 10:14:47
|
|
|
|
mamice
|
groznoooo
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 20:21:47
|
|
|
|
Domy
|
prestrašno
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 20:30:57
|
|
|
|
curice
|
strašno
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 20:32:12
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A gdje bu zivjela ak kucu proda? U garsonijeri sa tolikom djecom? Sto mislis koliko se podstanartstvo placa? Ovako ce joj deci bar nesto ostati.....A ako je kuca pod hipotekom, tesko ce to i prodati... ko veli da treba u garsonjeri...činjenica je da plača kredit 5000kn...ja bi kuću prodala za dio kupila manji stančić i ostatak kredita ak si ne otpali razbila na manje rate...rađe u jednoj sobi a da nisam gladna...stara moja živi od muževe mirovine i socijalne a ima primanja 6500..pa kad se meni zbroji muževa plaća i moj porodiljni ja nisam imala puno više a iisto oboje u kreditu...jel meni država dala socijalno jel sam slabih primanja...jel ja tražim da mi netko uplati za grijanje...ne pitam i ne tražim a ovo je za mene licemjerno....nije lako ostati bez obitelji to se slažem al brat bratu ne kukaj da nemaš love...sorry...
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 21:00:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Neke stvari imaju i emocionalnu vrijednost...nije sve u zivotu crno i bijelo...probaj se staviti u kozu te zene kojoj je sve sto ima jedini kontakt sa pokojnim muzem a i njenoj djeci takodjer...nemojmo biti malodusni, pokusajmo razmisljati i o emocionalnoj strani koju ti ljudi prozivljavaju a ne samo financijskoj, no emocionalno ih nije problem pokusati utjesiti jer za to postoji lijepa rijec, a financijski je malo teze.... Lako je nama tu raspravljati kad nismo u toj situaciji, no da se meni to dogodi, kao prvo spavacu sobu ne mogu seliti, raspala bi se jer nije vise za sastavljati i rastavljati. Ja se ne mogu od nje odvojiti jer me emocionaono veze uz muza. To je nasa prva zajednicka investicija, mjesto gdje smo se voljeli na sve moguce nacine. Svaki predmet me tu veze uz njega. Miris...sve.... Moja djeca imaju utjehu u svojim prijateljima. Da ih otrgnem skrhane ocevom smrti i od njih i preselim na drugi kraj grada? Ne, ja to ne zelim. Zelim da moja djeca zive uspomenu na svog oca, da ih sve podsjeca na njega i radije bih zatrazila financijsku pomoc nego prodavala stan od 75 kvadrata koji ionako ne mogu prodati jer je pod hipotekom i ne bih dobila bas toliko novaca i da kupim garsonjeru da bi sa tim ostatkom mogla zivjeti jos ne znam koliko, dok se ne snadjemo. Ma nije sve bas tak jednostavno i sigurna sam da ne kuka jer nema drugog posla, vec pokusava djeci osigurati maksimum. A na nama je da zeni pomognemo ili ne, no nije na nama da joj u takvoj situaciji sudimo jer nikad ne znamo sto ce nama zivot donijeti i kakve emocije ce nas tada ponijeti.
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 21:23:35
|
|
|
|
FIONA
|
sve to stoji kaj si napisala al mene nisi uvjerila da odvojim za nju kunu...sorry...ima ljudi koji su mi izmamili suze svojim pričama da mi je došlo da ima dam sve kaj imam u tom trenu...to nije jedna od tih priča...ne mogu se stavit u njenu kožu nit želim...nije jednostavno i nije sve crno i bijelo...al činjenica je da vidim kako mi mala nema za jesta ni trebna ne bi dvojila da preselim sobu pa makar madrac al da joj stavim kruh na stol..al očito sma to ja...i ne vjerujem da ne bi mogla nači način da si umanji kredit i režije jel takv akuća sigurno ima i velike režije...sve ima svoje kako i kada...istina...ovo je tema di se treba pomoć a ne kritizirat...stoga se povlaćim...sorry
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 21:33:29
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Neke stvari imaju i emocionalnu vrijednost...nije sve u zivotu crno i bijelo...probaj se staviti u kozu te zene kojoj je sve sto ima jedini kontakt sa pokojnim muzem a i njenoj djeci takodjer...nemojmo biti malodusni, pokusajmo razmisljati i o emocionalnoj strani koju ti ljudi prozivljavaju a ne samo financijskoj, no emocionalno ih nije problem pokusati utjesiti jer za to postoji lijepa rijec, a financijski je malo teze.... Lako je nama tu raspravljati kad nismo u toj situaciji, no da se meni to dogodi, kao prvo spavacu sobu ne mogu seliti, raspala bi se jer nije vise za sastavljati i rastavljati. Ja se ne mogu od nje odvojiti jer me emocionaono veze uz muza. To je nasa prva zajednicka investicija, mjesto gdje smo se voljeli na sve moguce nacine. Svaki predmet me tu veze uz njega. Miris...sve.... Moja djeca imaju utjehu u svojim prijateljima. Da ih otrgnem skrhane ocevom smrti i od njih i preselim na drugi kraj grada? Ne, ja to ne zelim. Zelim da moja djeca zive uspomenu na svog oca, da ih sve podsjeca na njega i radije bih zatrazila financijsku pomoc nego prodavala stan od 75 kvadrata koji ionako ne mogu prodati jer je pod hipotekom i ne bih dobila bas toliko novaca i da kupim garsonjeru da bi sa tim ostatkom mogla zivjeti jos ne znam koliko, dok se ne snadjemo. Ma nije sve bas tak jednostavno i sigurna sam da ne kuka jer nema drugog posla, vec pokusava djeci osigurati maksimum. A na nama je da zeni pomognemo ili ne, no nije na nama da joj u takvoj situaciji sudimo jer nikad ne znamo sto ce nama zivot donijeti i kakve emocije ce nas tada ponijeti. u potpunosti se slaže s tobom....
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 21:44:44
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: tikica_69 A gdje bu zivjela ak kucu proda? U garsonijeri sa tolikom djecom? Sto mislis koliko se podstanartstvo placa? Ovako ce joj deci bar nesto ostati.....A ako je kuca pod hipotekom, tesko ce to i prodati... ko veli da treba u garsonjeri...činjenica je da plača kredit 5000kn...ja bi kuću prodala za dio kupila manji stančić i ostatak kredita ak si ne otpali razbila na manje rate...rađe u jednoj sobi a da nisam gladna...stara moja živi od muževe mirovine i socijalne a ima primanja 6500..pa kad se meni zbroji muževa plaća i moj porodiljni ja nisam imala puno više a iisto oboje u kreditu...jel meni država dala socijalno jel sam slabih primanja...jel ja tražim da mi netko uplati za grijanje...ne pitam i ne tražim a ovo je za mene licemjerno....nije lako ostati bez obitelji to se slažem al brat bratu ne kukaj da nemaš love...sorry... moja fiona čitajući ove tvoje komentare ..jednostavno čovjek nema rijeći...ja sam osobno ostala bez teksta..neznam što bi ti rekla... citiram ovo tvoje... stara moja živi od muževe mirovine i socijalne a ima primanja 6500..neznam po kojem osnovu prima ako sam dobro skužila da prima socijalu..to bi trebalo prijavit.. Moj je suprug isto tako zbog jedne prometne nezgode ostao bez posla..falilo mu je 2 mj do penzije..Živim u ovoj zabiti gdje nema posla ni za lijek..Sad sam trenutno socijalni slučaj..Nas je sedmeročlana obitelj..Fala bogu netražim od nikoga ništa..Dapače i pomažem drugima koliko mogu.. Što bi rekla draga Fiona na moj slučaj ..zar bi i mene trebalo osudit kad bi tražila isto tako kao i ova obitelj za pomoć Lako je pričat o nekom kad niste na tom položaju..treba to iskusit pa onda pričat o tome...
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:04:20
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: tikica_69 A gdje bu zivjela ak kucu proda? U garsonijeri sa tolikom djecom? Sto mislis koliko se podstanartstvo placa? Ovako ce joj deci bar nesto ostati.....A ako je kuca pod hipotekom, tesko ce to i prodati... ko veli da treba u garsonjeri...činjenica je da plača kredit 5000kn...ja bi kuću prodala za dio kupila manji stančić i ostatak kredita ak si ne otpali razbila na manje rate...rađe u jednoj sobi a da nisam gladna...stara moja živi od muževe mirovine i socijalne a ima primanja 6500..pa kad se meni zbroji muževa plaća i moj porodiljni ja nisam imala puno više a iisto oboje u kreditu...jel meni država dala socijalno jel sam slabih primanja...jel ja tražim da mi netko uplati za grijanje...ne pitam i ne tražim a ovo je za mene licemjerno....nije lako ostati bez obitelji to se slažem al brat bratu ne kukaj da nemaš love...sorry... moja fiona čitajući ove tvoje komentare ..jednostavno čovjek nema rijeći...ja sam osobno ostala bez teksta..neznam što bi ti rekla... citiram ovo tvoje... stara moja živi od muževe mirovine i socijalne a ima primanja 6500..neznam po kojem osnovu prima ako sam dobro skužila da prima socijalu..to bi trebalo prijavit.. Moj je suprug isto tako zbog jedne prometne nezgode ostao bez posla..falilo mu je 2 mj do penzije..Živim u ovoj zabiti gdje nema posla ni za lijek..Sad sam trenutno socijalni slučaj..Nas je sedmeročlana obitelj..Fala bogu netražim od nikoga ništa..Dapače i pomažem drugima koliko mogu.. Što bi rekla draga Fiona na moj slučaj ..zar bi i mene trebalo osudit kad bi tražila isto tako kao i ova obitelj za pomoć Lako je pričat o nekom kad niste na tom položaju..treba to iskusit pa onda pričat o tome... viš kak me ne kužiš...ja ne osuđujem kaj ona traži al mi nije jasno da se ne mrdne...niej mi jasno da se kuka za stvarima i prostorom ak su ti deca gladna...slika na zidu i namještaj ti neče nahraniti djecu i neče vratiti muža...svatko od nas ima svoje križeve i nije tema da iznosim ja svoje...al i dalje stojim kod toga da ovakvih priča ima jako puno i ne traže niš i puno gorih koji dobivau još manju pomoć i zato ja za sebe smtarm da neću odvojiti kunu za njih...nit ja imma da bacam a ak bum dala dala bum nekom za koga ja osobno smatram da treba ...a opet ponavljam to ova žena za mene nije...ja da sad ostanem solo...imam velku kuću...odvojila bi stan i stavila podtanare..kaj misliš da je bajno gledati da po tvom eko ronda...al brate mala mi ne bu gladna...da je kriza još eča...prdala bi teška srca al bi opet neka skrpala...teško je ostati sam s adjecom al borba za tu decu bi me digla da mogu sve...a ne bi kukala nad sobom jel ja nisam takva...ne razumijem zakaj si se ti našla prozvanom...ja samo kažem da po ovome kaj sam pročitala meni nije izazvala suosjećanje za lovu..za gubitak da al za lovu ne!
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:22:15
|
|
|
|
Domy
|
draga moja fiona zaista ču odustat od ove replike s tobom..jel te jednostavno ne kužim.. Ovo što ti pišeš očito samo ti kužiš.. Ja se našla prozvana neznam po čemu si to zaključila.. Može jedan savjet prije nego li nešto demantiraš dobro prouči što tko piše pa neče doći do ovakvog razgovora... Lako je prodati svu pokretnu i nepokretnu imovinu kad je tvoja..a što kad je to sve pod hipotekom što onda..kao naprimjer ta obitelj.. Tvoja stvar je da li češ ti pomoći toj obitelji ili nekoj drugoj..samo nemoj osuđivarti nekoga a da ni sama neznaš što je u biti istina..
|
|
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:31:16
|
|
|
|
FIONA
|
???...kuća se može prodati pod hipotekom...jako dobro to znam...pročitam sve i kažem kaj mislim..kome paše ok, kome ne paše opet isto...i dalje stojim kod svog...
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:41:59
|
|
|
|
ninolina
|
teška situacija za tu obitelj, slažem se sa curama teško je početi iz nova a do sad si se toliko mučio za to kaj imaš... Ali opet se slažem s fionom jer kako mama može reči djeca su gladna... meni je to žalosno ja bi se b orila rukama i nogama za njih... sadila vrt... treba im pomoći ali meni je isto žalosno kad takva stvar dođe u novine a ono jadno djete kojemu roditelji plačaju ljek jer je bolesno i ne kukaju da su gladni... a možda jesu više od njih
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:43:02
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina teška situacija za tu obitelj, slažem se sa curama teško je početi iz nova a do sad si se toliko mučio za to kaj imaš... Ali opet se slažem s fionom jer kako mama može reči djeca su gladna... meni je to žalosno ja bi se b orila rukama i nogama za njih... sadila vrt... treba im pomoći ali meni je isto žalosno kad takva stvar dođe u novine a ono jadno djete kojemu roditelji plačaju ljek jer je bolesno i ne kukaju da su gladni... a možda jesu više od njih upravo tak i ja razmišljam...
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:45:54
|
|
|
|
ninolina
|
ORNA PORUKA: ninolina teška situacija za tu obitelj, slažem se sa curama teško je početi iz nova a do sad si se toliko mučio za to kaj imaš... Ali opet se slažem s fionom jer kako mama može reči djeca su gladna... meni je to žalosno ja bi se b orila rukama i nogama za njih... sadila vrt... treba im pomoći ali meni je isto žalosno kad takva stvar dođe u novine a ono jadno djete kojemu roditelji plačaju ljek jer je bolesno i ne kukaju da su gladni... a možda jesu više od njihuser posted image user posted image upravo tak i ja razmišljam...user posted image a možda smo glupe ali ja to smatram istinom i činjenicom ahhh ima svega i svakakvih. puno puta sam rekla i tu na jaji i osobno nekim curama ne možeš reči da ti je djete gladno... Kako pa uvjek češ napraviti nekaj iz ničega se skuha nešto... ma neznam
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:48:45
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam rekla pa makar u gajevoj sebe prodala al bi donesla za jest...tako da suze mi ne znače niš...ne volim kad se žale ak ne poduzimaju...da joj je teško..jako i ne bu joj lagano nikada nakon ovog al ali ne opravdavam da se ona bude uništila i tko će onda za djecu brinut...pa ti...saberi se i ti se brini...-ne kužim..ja ne kužm
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:50:08
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam rekla pa makar u gajevoj sebe prodala al bi donesla za jest...tako da suze mi ne znače niš...ne volim kad se žale ak ne poduzimaju...da joj je teško..jako i ne bu joj lagano nikada nakon ovog al ali ne opravdavam da se ona bude uništila i tko će onda za djecu brinut...pa ti...saberi se i ti se brini...-ne kužim..ja ne kužm da tako i aj kažem sve si u stanju napraviti za svoju djecu... a neznam možda je psihički pala na dno i nejde dalje
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:50:37
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja sam rekla pa makar u gajevoj sebe prodala al bi donesla za jest...tako da suze mi ne znače niš...ne volim kad se žale ak ne poduzimaju...da joj je teško..jako i ne bu joj lagano nikada nakon ovog al ali ne opravdavam da se ona bude uništila i tko će onda za djecu brinut...pa ti...saberi se i ti se brini...-ne kužim..ja ne kužm da tako i aj kažem sve si u stanju napraviti za svoju djecu... a neznam možda je psihički pala na dno i nejde dalje ne znam...
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:52:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja bi da moj tata bude John Malkovich i da uplatite nesto na ovaj ziro racun ako hocete, ako necete hvala na paznji jer je namjera ove teme bila humanitarnog karaktera
|
|
RE: Tko će sad biti moj tata... 1.2.2010 22:54:11
|
|
|
|
malizia
|
to su teške ljudske sudbine, čovjek je nekada nemoćan i slab što mu više sile dosude. U životu treba biti pokoran i ponizan jer nikada ne znaš šta tebe čeka.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!