|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trebala bi pomoć cura iz Rijeke
23.7.2010 10:56:04   
Ninaa
Mi imamo apratman na Krku i htjeli bi kupiti novi krevet jel je ovaj star 15  godina, tapiciran i pun vlage i za bacit je. Međutim problem je jel sve treba naručiti i ništa nema za isporuku odmah. Pa bih vas zamolila ako znate kojih dućana ima tu u onoj vašoj industrijskoj zoni s namještjem da mi napištete pa ću zvati jel se može kaj učiniti. Hvala vam!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trebala bi pomoć cura iz Rijeke
23.7.2010 11:18:02   
lilia
U industrijskoj zoni imaš: Bauhaus, Lesnina, Pevec,  i mislim da ima još jedan ali sa kućanskim aparatima, ne znam kako se zove.  Nadam da sam ti pomogla, za početak a netko će se sigurno još javiti sa idejama.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
23.7.2010 11:26:11   
lee
imaš i Prima namještaj.to ti je kad ideš prema buhausu..a u okolici imaš Merkur i Metro..ali tamo nema kreveta.Prima ti je dobra i Lesnina.nema šanse da pogriješiš jer ima znakova dosta..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
23.7.2010 11:26:54   
njanja
Blizu Rijeke imaš IKEU, Villese 20 min od TRsta, od Rijeke cca 1,5 h...ako  možeš nabaviti neki kombi za dostavu, isplati ti se otići tamo, jer odmah možeš uzeti krevet sa sobom...pogledaj malo.... http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S69849849http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S29849846http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00185065http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S19849960http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00185065 evo i ovaj je super ima i ladice za spremiti stvari što ti u apartmanu znači...http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S19872903 ako trebaš više info za ikeu, javi se na pp

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 4
23.7.2010 11:27:32   
Ninaa
hvala na informacijama, primu sam zvala nemoguće je jel sve treba naručiti s rokom isporuke  mjesec dana, budem probala vidjet kakva situacija s lesninom.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 5
23.7.2010 11:28:33   
njanja
u ikei ujedno imaš i madraca: http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/bedroom/10609/ 

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2010 11:43:16   
Ninaa
Hvala Njanja ali to nam je predaleko zbog malene a i nema putovnicu, tamo je nemamo kome ostaviti već će ići s nama. A tak sam se veselila da ću ove godine spavati na novom krevetu a sad mi se to čini ko nemoguća misija. I moram pošpotati ove prodavače u zagrebu toliko su bezobrazni i lijeni, čak taj krevet ima u Zagrebu ali oni tvrde da ga nije moguće isporučiti u Rijeku za prije od 3 tjedna a žena u Rijeci veli da se to sve riješi za 5 dana. Grrrruser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2010 11:51:57   
njanja
e pa nina, zovi onda direktora poslovnice i zaprijeti im da ćeš ih dati u novine da su neposlovni, vidjeti ćeš kako ćeš imati za 3 dana krevet user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
23.7.2010 12:52:08   
nemammaste
Možda Concordia...Cijene su ok,stalno imaju neke akcije,sad ne znam za druge uvjete...Mi smo tamo uzeli savršen krevet.Ne znam koliko znaš Rijeku, to je na Škurinju,malo iznad Mercatora.Br tel.je 051/ 266 963

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
23.7.2010 16:13:59   
Dora04
Ako znaš što želiš mogu ti ja ići osobno u Lesninu ili Primu na Kukuljanovu i naručiti i platiti ako treba ili ostaviti neki polog.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 10
23.7.2010 16:23:26   
Ninaa
Hvala draga od srca, samo nije to problem platili bi internetom samo u Primi svega toga kaj bi mi nema i treba naručiti u iz Bjelovara a onda se čeka i mjesec dana. Našla sam nešto u Concordiji, trebam još vidjet s Lesninom kakva je tam situacija.

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 11
23.7.2010 16:45:24   
nemammaste
Sad sam se sjetila još jednog salona,phoenixlifestyle
Oni su u trg.centru Andrea na Turniću

< Poruku je uredio nemammaste -- 23.7.2010 16:46:07 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
23.7.2010 19:42:13   
mariola
a da odeš u tower u semeraro? Oni sve izložbeno imaju i na lageru pa odmah voiš doma. Imaju prekrasne stvari.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 13
25.7.2010 21:55:36   
Sagem
Mima ti isto ima nekih ok stvarčica, pa bi mogla čisto informativno i njih zvrcnuti. Nije neka kvaliteta (moje mišljenje) ali ako ti paše cijenom... Mi smo tamo kupili kuhinju i za sada smo zadovoljni.
Cijene su ti kao u Primi ( Građa u industrijskoj zoni). Mislim da imaju i link.

Mima, Prima i Conkordija su ti na istom nivou i kvaliteti, dok Lesnina i Semeraro su malo skuplji i kvalitetniji ,ali se zna naći nešto ok na sniženjima.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 14
26.7.2010 10:38:07   
Ninaa
Meni za tam i ne treba neka kvaliteta jel provedem tam nekih 10, 15 dana godišnje, s tim da ostatak mm obitelji ljetuje kak se sjeti. Bitno je koliko toliko dobro. budem još probala zvati pa ćemo vidjeti. hvala vam svima od srca

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!