Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 7:28:39
|
|
|
|
Duve
|
cure ja tek sad vidjela da su Emu ubacili isto za ožujak, pa ako hoćete glasati za malu razmaženku bilo bi mi drago.
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 7:29:48
|
|
|
|
Puli
|
evo i njemu sam dala petaka
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 7:30:59
|
|
|
|
Puli
|
duve koja ema ima ih 3 hajde napiši prezime
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 7:43:05
|
|
|
|
Duve
|
Dujmić-ima majcu razmaženka, svejedno nema šanse da ovaj mj. pobjedimo jer ih ima već sa 60 glasova, a ona tek 9
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 7:45:37
|
|
|
|
Puli
|
dala i njoj petaka
|
|
[Obrisani korisnik] 2.3.2010 7:50:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 9:18:12
|
|
|
|
ninolina
|
Evo Duve petica i za tvoju Emu,ali nisam mogla odoliti morala sam i onoj maloj plavookoj Žilić dati peticu. Dijete je preslatkouser posted image i ja tako hehe
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:21:51
|
|
|
|
Bebys
|
ja dala puno bebama...
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:23:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
idem i ja za svoju iris da glasam i emu valjda nadjem koja je nasa
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:25:30
|
|
|
|
ninolina
|
idem i ja za svoju iris da glasam i emu valjda nadjem koja je nasa a naša ema je s majcom razmaženka
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:27:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
za emu sam glasala a za iris mi ne daju
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:28:52
|
|
|
|
ninolina
|
a nedaju zato kaj si već glasala, ovdje su pravedni nema šverca samo jedan glas s jednog kompa... nemreš ih prevariti
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:33:15
|
|
|
|
Marta j
|
glasala za iris i vise nemogu
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:34:09
|
|
|
|
ninolina
|
glasala za iris i vise nemogu hvala ti prijo, a samo se jednom može glasati s istoga kompa
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:48:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
I ja glasala za oba dvoje
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 10:58:05
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a nedaju zato kaj si već glasala, ovdje su pravedni nema šverca samo jedan glas s jednog kompa... nemreš ih prevariti i ja sam glasala za i za . i moj je tamo pa ako neko hoće može glasati- karlo ješić ma ja vidila da tamo pišu da se može glasati više puta jer neki imaju po 400 500 600 glasova na kraju miseca a ostala većina oko 100 al neznam kako se glasa
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 11:11:12
|
|
|
|
ninolina
|
i ja sam glasala za user posted image i zauser posted image . i moj je tamo pa ako neko hoće može glasati- karlo ješićuser posted image ma ja vidila da tamo pišu da se može glasati više puta jer neki imaju po 400 500 600 glasova na kraju misecauser posted image a ostala većina oko 100user posted image al neznam kako se glasauser posted image glasala za tvog dečka... a nemreš glasati više puta... gdi to piše
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 11:18:42
|
|
|
|
buduća mamica
|
ajmo cure i za Lu (Wukovarka) malo glasova ja glasala za sve rr bebe
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 11:32:49
|
|
|
|
marija0
|
hvala... mislim da možeš jer su prevelike razlike nađi di ti piše naj beba siječnja i u dnu su komentari- netko je pitao jel može glasati više puta....
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 11:41:30
|
|
|
|
ninolina
|
hvala... user posted image mislim da možeš jer su prevelike razlikeuser posted image nađi di ti piše naj beba siječnja i u dnu su komentari- netko je pitao jel može glasati više puta.... da vidla sam ali nemam pojma ja gledala maloprije i jedan mali ima 71 bod i sad ponovo 70... kak to mogu, oduzimaju glasove mislim znam da se glasovi iz inozemstva ne računaju ali kako mogu oduzimati
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 11:52:55
|
|
|
|
ejmama
|
Sve su bebe slatke, ali sam ipak glasala samo za naše rr bebe, A to su Niniolina, Duve, Marija0, Wuki, ja mislim da je bio još netko,a li ne mogu se sjetiti.
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 12:01:51
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hvala... user posted image mislim da možeš jer su prevelike razlikeuser posted image nađi di ti piše naj beba siječnja i u dnu su komentari- netko je pitao jel može glasati više puta.... da vidla sam ali nemam pojma ja gledala maloprije i jedan mali ima 71 bod i sad ponovo 70... kak to mogu, oduzimaju glasove mislim znam da se glasovi iz inozemstva ne računaju ali kako mogu oduzimati ma neznam čudo mi da su tolike razlike, baš sam gledala od predhodnih mjeseci i isto tako komentiraju da je nemoguće, pa sad....neznam
|
|
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 12:03:17
|
|
|
|
ninolina
|
a gle moguće je mi smo počeli s glasanjem sinoć, okupirala sam sve trenutno smo na 45 e sad... još je cjeli mjesec pred nama
|
|
RE: Trebamo glas za bebu mjeseca 2.3.2010 12:06:38
|
|
|
|
Duve
|
moramo se dogovorit da svaki mjesec samo jedna ringerajka stavi svog bebača a mi ostale glasamo samo za nju-pa da vidiš ko će biti pobjednik
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!