Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:00:29
|
|
|
|
Bebys
|
http://shop.magma.hr/ evo ovdje je njihovo snjizenje pa si vidite...ima finih stvari...
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:14:10
|
|
|
|
anaxx
|
TL se u Ri zatvorio...
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:15:57
|
|
|
|
Bebys
|
pa da citala sam to i uopce mi nije jasno zasto..a u Osijeku ga ima puno mislim cak tri trgovine..ili cak i vise...nekuzim a Rijeka je velika veca od OS i morski grad i luka..ne kuzim....
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:17:41
|
|
|
|
danery
|
ma bebys,tl je u banani,pa se zatvaraju trgovine,zato i imaju akcije da prodaju....u os imamo 3 trgovine,poluprazne...
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:17:53
|
|
|
|
Bebys
|
al nije bas tocan ovaj popis... u OS ima na jugu ima u merkatoru i za sad ima u portanovoj neznam kako stoji sa ovo novom avenija molom dali mozda i tamo ima...ma ima ga svugdje...
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:18:49
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: danery ma bebys,tl je u banani,pa se zatvaraju trgovine,zato i imaju akcije da prodaju....u os imamo 3 trgovine,poluprazne... ma da PA TO JE PREDIVNA DJECJA TRGOVINA...bas grozno... onda ISKORISTITE AKCIJU...I SRETNO
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.7.2011 12:46:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 12:56:19
|
|
|
|
Ninaa
|
Zatvaraju se jel su prodane i sad su se Fižulić i taj lik iz Srbije nešto posvađali, Fižulić mu je zabranio da se koristi TL markom i on sad zatvara dućane i otpušta ljude tak sam barem pročitala.
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 13:00:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Zatvaraju se jel su prodane i sad su se Fižulić i taj lik iz Srbije nešto posvađali, Fižulić mu je zabranio da se koristi TL markom i on sad zatvara dućane i otpušta ljude tak sam barem pročitala. Je, gledala sam i ja na tv. Ovaj što je kupio valjda nije isplatio do kraja pa se prepucavaju na žalost preko ljudi koji ovise o toj plaćici
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 13:15:50
|
|
|
|
Nika 24052006
|
U Brodu je bio zatvoren,pa je pred par mjeseci ponovno otvoren...Ali,baš i ne idem u TL,jer mi nešto i nemaju neki izbor,valjda zbog sveg tog stanja u kojm firma i je..
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 14:57:26
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak TL trgovine su zatvorene mislis u os su sve zatvorene...ma nemoguce...pa sta je onda MAGMA ..vidim da stalno idu preko njihove stranice...
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 6.7.2011 21:22:58
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: cvrčak TL trgovine su zatvorene mislis u os su sve zatvorene...ma nemoguce...pa sta je onda MAGMA ..vidim da stalno idu preko njihove stranice... Možda radi onaj još kod Mullera,a ostali sigurno ne rade
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 7.7.2011 1:21:13
|
|
|
|
DEA
|
u Šibeniku-zatvoren... osobno-nije me pogodilo... na reklamama pusti proizvodi-u njihovim katalozima etc...a dođeš na lice mista-jedno veliko NIŠTA....
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 8.7.2011 10:32:16
|
|
|
|
mama mery
|
i kod nas je TL zatvoren vec par dana pise zbog tehnickih poteskoca :// isla je kuma u TL pred zatvaranje nest im blagajne nisu radile ://
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 8.7.2011 10:46:49
|
|
|
|
patka
|
zatvara se svih 29 turbo limaca tak da budu sad sve stavili na akcije vec su po spustali cijene ali budu jos ali mozda poljaci ucine nesto http://www.tportal.hr/tema?keywords=turbo+lima%C4%8D
< Poruku je uredio patka -- 8.7.2011 10:53:49 >
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 8.7.2011 13:19:51
|
|
|
|
tyna
|
dućane su zatvorili dok sudski ne riješe novčana potraživanja, a to će potrajati. može se naručivati putem web.a ali koliko sam čula, naručiš i onda većinu stvari nemaju za isporučiti
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 8.7.2011 14:55:13
|
|
|
|
cuba
|
Ma još prije skoro pa dvije godine kad sam kupovala opremu za R je bilo vidljivo da TL propada. Išla sam naručiti Loola up kolica i nigdje ih u Hrv nije bilo (mislim na njihove dućane) a u njihovom katalogu su stala 2 modela u bar 10 različitih boja Već duže vrijeme imaju od svakog proizvoda možda po 1-2 stvari. U St još nisu zatvorili dućane, osim jednog gdje se prodavala isključivo robica (Coconut i Bearfoot).
|
|
[Obrisani korisnik] 8.7.2011 22:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 9.7.2011 9:03:58
|
|
|
|
ejmama
|
Jucer popdne u Ri je opet otvoren Tl
|
|
RE: Turbo limac ima AKCIJU! 9.7.2011 14:15:56
|
|
|
|
Bebys
|
ajde cvrle...pa kako onda VALJAJU LJUDE OVAKO I LAZU...AKO NEMA AKCIJE...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!