Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 11:42:01
|
|
|
|
Bebys
|
probala sam sliku drugu staviti...NECE probala sam bilo sto drugo promijeniti..NECE... nista nece..i nemam pojma gdje se dopustaju kolacici...na browseru..zna li netko to...
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 11:42:47
|
|
|
|
Bebys
|
kada kliknem prihvati ili primjeni...ono mi se otvori SERVER GRESKA NA PORTALU...
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:03:03
|
|
|
|
Bebys
|
nisam valjda sama i jedina...
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:04:11
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Bebys nisam valjda sama i jedina... jesi, jesi
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:05:15
|
|
|
|
ninolina
|
e po tom pitanju neznam ja nemogu ni dalje slati pp
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:07:37
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina e po tom pitanju neznam ja nemogu ni dalje slati pp jesi pisala adminima...pisi im.. ja sam im pisala danas..jer to mi neradi OD DANAS..do sada je bilo sve o.k.
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:10:33
|
|
|
|
ninolina
|
ma nisam ako meni netko pošalje pp ja uredno odgovorim
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:11:05
|
|
|
|
Bebys
|
Microsoft VBScript runtime error ''800a000d'' Type mismatch: ''Clng'' /forum/editProfilePro.asp, line 86 evo tocno ovako mi pise na stranici kada zelim nesto na profilu promijeniti....
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:11:46
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma nisam ako meni netko pošalje pp ja uredno odgovorim e nina nekada ce ti trebati hitno nekome a neces moci...
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:16:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebys, to ti je zato kaj svaki dan menjaš avatare šala... ni meni ne radi - htjela sam korigirati ticker, pa nije prihvatio... za par dana buju valda zriktali - se strpi, ne!
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 12:17:45
|
|
|
|
Bebys
|
da mi nece zeko ostati do DRUGOG USKRSA... a ja ti NEVOLIM MONOTONIJU...ak je zivot monoton...nemora biti avatar...
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 13:37:18
|
|
|
|
programmer
|
Bok svima, Sada bi trebalo da ovo radi. Vaš, Programer :)
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 13:51:39
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: programmer_account Bok svima, Sada bi trebalo da ovo radi. Vaš, Programer :) sad cu ti javiti sam trenutak... veliko veliko HVALA....
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 13:53:43
|
|
|
|
Bebys
|
sve uredu radi sve... jos jednom ti puno hvala... imamo najbolju RR radnike i suradnike... tnx
|
|
|
|
RE: Upomoć...moj profil - neradi mi! 22.3.2010 13:54:28
|
|
|
|
Bebys
|
mozete zakljucati ovu temu jer nije potrebna...vise. sve radi... ako bude novi problema...bude i nova tema... tnx...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!