|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vaša mišljenja
22.1.2011 23:00:02   
natalijax
Kad bi nekog stalno ugoščavali sa jelom kao primjer jedan obični roštilj i tako svaki puta,a ta osoba kad isto roštilja pozove druge a vas ne i konstatno tako. Da li bi vas srce zabolilo ili bi bili malo ljutiuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 23.1.2011 17:19:37 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vaša mišljenja
22.1.2011 23:10:27   
Mirjana J.
to je već malo bezobrazno.. da,bila bi ljuta i povriđena i neznam dali bi tu osobu uopće ikad više pozvala na bilo šta user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2011 23:20:10   
mala pcelica
nebi ju vise sigurno pozvala jer ocigledno joj tvoje drustvo pase samo kad ti pravis rostilj da se dobro najede,a za ostalo ju nije briga ...to je moja pretpostavka user posted image
ja sam takve osobe oterala iz svog zivota jer mi ne treba ta vrsta ljudi ...

< Poruku je uredio mala pcelica -- 22.1.2011 23:21:29 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 3
23.1.2011 7:24:09   
mišica 666
slažem se s curama. uh ne volim taj+kve ljude user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 8:48:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mišica 666)
  Neposredna veza do poruke: 5
23.1.2011 10:02:53   
danery
pa ono,il više ne bi pravila roštilj kada bi mi došli ili se jednostavno ne bi zamarala s tim...
u biti,ni ne idem kod nekoga zbog klope...a sad ak meni netko dođe a ja pravim,nema veze,opet dobrodošli user posted image

< Poruku je uredio danery -- 23.1.2011 10:04:02 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
23.1.2011 10:10:24   
Fever
naravno da bi i jest user posted image dok smobili podstanari imali smo vrtal i cesto radili roštilj i kolace i zvali prijatelje a oni ništa jer kao sa starcima su i nemaju di i lipo ih navikli....sad nemamo vrtal a isto znaju pitat kao "dolazimo, spremite kolač il makar kulen" , a da ne govorin da je jedan jednom otvorija frizider u stilu kao nista niste spremili?! GROZNO ali smo ih bome odvikli da smo pučka kuhinja...user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 7
23.1.2011 10:30:59   
Bebys
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Mirjana J.

to je već malo bezobrazno.. da,bila bi ljuta i povriđena i neznam dali bi tu osobu uopće ikad više pozvala na bilo šta user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
23.1.2011 10:49:11   
maja
pa ako je to tako stalno, mislim da bi se već nakon trećeg puta opametila i nebi ih više zvala na roštilj

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
23.1.2011 11:13:44   
lidac0605
Ne bi ih više častila...dobili bi kavu kad bi došli i niš više..

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
23.1.2011 11:19:49   
Indy
i mi smo to radili, imamo dvorište i uvijek kod nas roštilj. naradim se ko konj dok sve napraviš i poslužiš. kad bolje i ja razmislim, ni jednom nas nitko nije zvao osim na kavicu. sad je s time gotovo, od sad zovem samo na kavu.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 11
23.1.2011 11:25:54   
mlada mama
Očito se u svakoj sredini nadje "jedan takav" koji voli biti ugoščen kao kralj,a ne voli druge  ugostiti. Pa tako i kod nas.
Nisi ti ničijia sluškinja da ih služiš. Roštolj može proći i bez njih. Vidjet ćeš kako će se ponašati kada ih ne budeš više zvala, zasigurno će dignuti nos jer su to takvi ljudi. Vjerujem da ima drugih osoba u blizini koje možeš pozvati,a oni će to znati cjeniti i prema vama se isto tako odnositi. Na greškama se ući ne treba im dozvoliti da te iskorištavaju.user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 12
23.1.2011 13:36:52   
lavica81
i ja isto

IZVORNA PORUKA: Mirjana J.

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

Neposredna veza do poruke: 13
23.1.2011 13:39:23   
dadili
nismo svi istoga karaktera i nemožemo svi jednako podvući crtu i reći nekome HVALA BILI STE KRATKI I DOSADNI...al radi sebe treba stisnuti zube i jednostavno okrenuti leđa takvim bezobraznim ljudima te krenuti dalje,ima ljudi koji zavrijeđuju biti pozvani na druženje a jednostavno zbog takvih koji te "iskorištavaju" ti ih ne primjećiješ.

Bebač nam dolazi 03.06.2011. !! i stigao točno na vrijeme 3.6.u 11;40 na svijet došao Fabijan ;)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 14
23.1.2011 14:09:44   
malizia
IZVORNA PORUKA: natalijax

kad bi nekog stalno ugoščavali sa jelom kao primjer jedan obični roštilj i tako svaki puta,a ta osoba kad isto roštilja pozove druge a vas ne i konstatno tako,da li bi vas srce zabolilo ili bi bili malo ljutiuser posted image

bezobrazno, ja bih im rekla , nek znaju, kako su se znali odazvati pozivu....normalno da bi mi bilo krivo da neko radi budalu od mene.....

Neposredna veza do poruke: 15
23.1.2011 15:45:58   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: elinamama

ja se ni ne ljutim na takve, davno sam ih otkantalauser posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 16
23.1.2011 15:50:02   
cuba
Takvih situacija hvala Bogu nemam ali da ih imam riješila bi ih po kratkom postupku. Kako ti meni - tako i ja tebi.
Takvi kvazi prijatelji mi ne trebaju a uostalom takvu vrstu čimavica odmah primjetim...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 17
23.1.2011 16:07:03   
anuska08
Naravno da bih bila ljuta!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Vaša mišljenja
23.1.2011 23:39:46   
mamacita
Nakon dva puta zvanja u moju kucu, a nikada u njihovu, prestala bih sa zvanjem. Cemu to?? Bi li me srce boljelo, sumnjam, mozda bi mi vise realnost zakucala na vrata. Cak i u prijateljskim susretima postoji mjera: ja, ti, ja, ti... i tako redom...

Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!