|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vatromet na bundeku
18.6.2010 10:21:47   
mamice
Jel znate hoce li se odgoditi(radi kise) danasnje otvorenje vatrometa na bundeku ili ce se odgoditi ipak? Mi se toliko veselimo tome culi smo da pjeva Crvena jabuka,Drazen zecic i Maja suput

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vatromet na bundeku
18.6.2010 10:25:23   
FIONA
..a joooj...zakaj ja nisam to znala ranijeeee.......

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
18.6.2010 10:25:40   
plavka
a kada tko nastupa???
Mi smo mislili sutra navrnut ako nebu kišaaaa!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
18.6.2010 10:27:25   
pako
kad uopće počinje program ? prošlih godina nekako mi se čini da je počinjalo jako kasno navečer?!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 4
18.6.2010 11:21:17   
mala pcelica
kad počinje da idemo i mi ??

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 5
18.6.2010 13:11:30   
Bebys
10. međunarodni festival vatrometa - Bundek, Zagreb 2010 objavljeno: 04.06.2010 piše: M.K. Jubilarno će i ove godine gorjeti nebo nad Savom jer se od 18. do 20. lipnja na Bundeku održava 10. međunarodni festival vatrometa.
Festival u trajanju od tri dana će biti natjecateljskog karaktera, a svi koji dođu na Bundek mogu očekivati bravure renomiranih svjetskih pirotehničkih ekipa.

Osim natjecateljskog dijela festival privlači i bogatim zabavno-glazbenim programom koji će i ove godine ugostiti brojne domaće i inozemne zvijezde. Večeri su predviđene za koncerte dok će tijekom dana mađioničari, animatori i glumci zabavljati velike i male posjetitelje Bundeka. Program prati i prigodna ugostiteljska ponuda.

Vatrometi koji ulaze u natjecateljski dio su piromuzički, a usklađenost boja i efekata na nebu s glazbom predstavlja jedinstveni spoj za ugođaj koji se dugo pamti - zahtjevno za natjecatelje, no i neprocjenjiv užitak za sve koji dođu na jubilarni Međunarodni festival vatrometa.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
18.6.2010 13:12:14   
Bebys
nasla na netu...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
18.6.2010 13:15:35   
Bebys
10. Međunarodni festival vatrometa - ZAGREB 2010
    18.6.2010.

Zagreb, Zagreb user posted image Tradicija se nastavlja - međunarodni festival vatrometa održati će se ponovo u Zagrebu, u lipnju, točnije od 18. – 20.lipnja, 2010. na obali Save kraj Bundeka.

U Samoboru, ispod ruševina starog grada, prije deset godina započela je naša priča. U početku tek sa dva mala vatrometa revijalnog karaktera, te uz potporu prijatelja i poslovnih partnera iz Austrije i Njemačke, a danas sa nezaboravnim piromuzičkim koreografijama svjetski priznatih piro dizajnera – festival vatrometa priredba je koja pruža doživljaj za pamćenje. Nakon šest godina što se festival održavao tradicionalno u Samoboru zbog velikog interesa posjetitelja, ali i zbog tehnički zahtjevnijih vatrometnih izvedaba bilo je potrebno promjeniti lokaciju te je isti preseljen u Zagreb, na obalu Save, uz jedan od najljepših parkova u Hrvatskoj – Bundek, na lokaciju koja ispunjava sve zahtjeve manifestacije ove veličine.

Broj i reakcije posjetitelja na navedenu manifestaciju ispunile su očekivanja nas kao organizatora. U protekle tri godine koliko je prošlo od kada smo odlučili festival preseliti u hrvatsku metropolu, svake godine zabilježen je sve veći interes ljudi za navedenu priredbu. Kroz tri dana koliko događanje traje, festival posjeti oko sto tisuća ljudi iz Zagreba, ali i cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Tome doprinosi i činjenica da se ulaz posjetiteljima ne naplaćuje što je u današnje vrijeme rijetkost. Budući da se festival svake godine održava tradicionalno u isto vrijeme, stekao je svoju prepoznatljivost, tako da i posjetitelji već mjesecima unaprijed planiraju svoj dolazak. Sve to upućuje na kontinuirani porast zainteresiranosti i činjenicu da ljudi prepoznaju ovaj festival kao jedan novi „brand“.

Tradicija se nastavlja - međunarodni festival vatrometa održati će se ponovo u Zagrebu, u lipnju, točnije od 18. – 20.lipnja, 2010. na obali Save kraj Bundeka.

Budući da je ovo jedinstven događaj u Hrvatskoj koji svake godine privlači sve više ljudi – ljubitelja vatrometa i dobrog provoda, možemo reći da smo od ove priredbe na neki način uspjeli stvorili novi “oktober fest“ za ovaj dio Europe.

Festival će se održati u trajanju od tri dana, ponovo će biti natjecateljskog karaktera, a sudionici istog biti će renomirane svjetske pirotehničke ekipe koje hrvatska publika još do sada nije imala priliku vidjeti. Ovi vrhunski piro majstori svojom profesionalnošću i kvalitetom izvedbe vatrometa stvoriti će nezaboravan doživljaj o kojemu će se pričati mjesecima kasnije. Osim natjecanja festival će pratiti i bogat kulturno glazbeni program na kojem će nastupiti vodeća imena hrvatske estrade kao i gosti iz inozemstva. Koncerti će se održati u večernjim satima, a preostali dio dana biti će ispunjen različitim zabavljačima za djecu i odrasle (mađioničari, glumci, animatori, luna park...) kao i bogatom ugostiteljskom ponudom.

Svi natjecateljski vatrometi su piromuzički, što znači da su efekti na nebu u stotinku sinkronizirani sa muzičkim akcentima što daje doista neponovljiv dojam i ugođaj, te je to istovremeno najvrijednija i najzahtjevnija vatrometna forma uopće, tako da doista ono što se tih dana može vidjeti nije moguće doživjeti osim u najposebnijim prilikama u svjetskim metropolama odnosno na vatrometnim nadmetanjima poput ovoga.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
18.6.2010 20:28:57   
nemammaste
Baš vam zavidim cure.Bila sam prije 2 god i to je nešto fenomenalno,obožavam vatromet! Ležala sam tamo ko hipnotizirana,sretna ko malo dijete... user posted image   Uživajte!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
19.6.2010 7:23:24   
Puli
mi vidimo te vatromete s prozorauser posted image
doduše samo one visoko ispaljene raketeuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 10
19.6.2010 11:16:03   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: Puli

mi vidimo te vatromete s prozorauser posted image
doduše samo one visoko ispaljene raketeuser posted image

i mi user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 11
19.6.2010 11:26:09   
curice
i kako je bilo sinoć???
je li tko bio

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
19.6.2010 11:31:06   
mali_macic
joj zavidim vam. ja obozavam vatromet. jedva cekam otvorenje Ljetnih igara taj vatromet mi bude super, doduse lani me malo razocarao ali nadam se da ce ove god. opet bit po starom, vatromet za pamcenje.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 13
19.6.2010 14:04:37   
mamice
Ja sam bila i bilo je FENOMENALNO idem opet sutra i u ponedjeljakuser posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 14
19.6.2010 15:00:10   
cuba
cure lipu vam zabavu želimuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 15
19.6.2010 23:52:00   
tikica_69
Ako uspijem dici filmic, pokazat cu vam kako to izgleda s mog balkona na 12. katu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
20.6.2010 7:31:54   
tikica_69
http://www.youtube.com/watch?v=p_3uwc2okNY  Evo...ako vam se ne da gledati cijeli film (i slusati Bucu kako melje bez prekida), grande finale vam je od 7 min. na dalje user posted image Nije snimka bog zna sto, ali se lijepo vidi...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 17
20.6.2010 8:50:52   
nemammaste
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 18
20.6.2010 10:07:16   
mali_macic
ajme tikice HVAAAAALAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!