|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Video igrice - zabrinjavajuće :(
22.2.2009 18:44:59   
Florijan Jakov
http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,2,22,,153217.jl

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Video igrice - zabrinjavajuće :(
22.2.2009 18:48:07   
tikica_69
osobno mislim da to nema neke velike veze sa igricama....a to da klinci zive u nekom virtualnom svijetu, osim igrica, krivi su filmovi, ostali mediji, skola i roditelji koji djeci dozvoljavaju "sve" tipa - "ajde uzmi ili napravi sad to, da od tebe imam mira pola sata" i takva djeca smatraju da im je sve bogom dano i dozvoljeno

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Video igrice - zabrinjavajuće :(
22.2.2009 20:01:40   
Ruža
Ni ja ne vjerujem  da su za ovo toliko krive igrice. Više situacija u današnjem društvu. Niko se nikoga ne boji. Na koji će način odgovarati ti mladi nasilinici? Ili će dobiti simboličnu kaznu ili nikakvu. Da im vise desetci godina zatvora za takvo dijelo, mislim da bi tri puta razmislili prije nego što bi ga počinili.
I jako me zanima reakcija roditelja te nasilne djece.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!