Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:21:58
|
|
|
|
božica
|
ja imam povjerenje po tom pitanju im prepuštam dijete imam filing da su ok
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:23:33
|
|
|
|
zaba
|
imam apsolutno povjerenje,a vidim po Luciji da je sretna i da s veseljem ide u vrtić
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:29:57
|
|
|
|
Krky
|
Draga Anne, vidim da već imaš problem s profi-def. Ne čudim ti se - i ja sam je imala, i bila sam kritičnija od drugih mama, al nisam nikad prigovorila, djelomično zato što je njihova teta bila mama mog prijatelja i k njima sam kao curica dolazila u kuću, a djelomično i zato što nisu išli dovoljno dugo da bih neke stvari vidjela ponovljene. oko moje djece su bile ok, ali neke stvari su mi bile . Ja sam svojoj djeci najbolja "teta" (možeš mislit). Možda bih i bila, da im nisam - mama. Ovo drugo me uvijek omete u profesionalizmu!
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:56:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Imala sam apsolutno povjrenje do sada kad su krenuli u vise razrede osnovne skole....sad se pouzdam samo u sebe i njih
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 14:21:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba imam apsolutno povjerenje,a vidim po Luciji da je sretna i da s veseljem ide u vrtić potpisujem
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 14:22:46
|
|
|
|
Anoniman
|
imam povjerenja u ove gdje je sada, tete su već iskusne i baš su ok.
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 18:20:48
|
|
|
|
Lady3
|
poznajem ih i Laura ih voli..I to mi je dovoljan znak da su ok..
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 20:58:05
|
|
|
|
sanjarica
|
za sada ga cuva svekrva,a iskreno strah me kada krene u vrtic,kako ,sta i to...
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:22:30
|
|
|
|
dominik
|
imam povjerenje vece nego u samu sebe ponekad...iako je domi bio ugrizen za lice jednom (svi zubi od klinca ostali otisnuti par dana) to se desilo u ljetnom dezurstvu kad nisu bile njegove tete, kod domia kao prijetnja pali neces ici u vrtic i odmah poslusa....znaci lijepo mu je tamo, sve pojede (za razliku od doma) i stvarno puno nauci...skidam kapu tetama u vrticu jer treba to znati i moci i izdrzati
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:27:17
|
|
|
|
mrkvač
|
Da mogu sama birati tete izabrala bi upravo ove što ih ona ima! A to kad znaš i vidiš kako neki odgajatelji rade stvarno mi ne bi bilo drago da je dobila neke od njih! Sad već gledam i kombiniram za ovu mlađu koje će me zapast tj. nju!
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:30:54
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
imam apsolutno i slijepo povjerenje u naše tete. I kod nas su se dešavale nezgode u grupi ali mi je to sasvim razumljivo s obzirom da je jedna teta (blažena ona dva sata kada su dvije tete zajedno) na njih 23-25. Jednostavno često im se divim i skidam kapu. Naše tete su najbolje na svijetu
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 22:58:31
|
|
|
|
Viky
|
puno vam hvala u ime svih dobrih odgajatelja
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 23:03:47
|
|
|
|
Puli
|
na njih 23-25. Jednostavno često im se divim i skidam kapu. ja sam unatoč prof.deformaciji rekla da ću imati potpuno pvjerenje u tete od njih očekujem iskrenost u prvom redu jer ja kao teta iskreno kažem roditelju kad se nešto desi(što i kako) pa očekujem to i od teta moga djeteta
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!