|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vozačka kultura
27.6.2010 20:34:07   
natalijax
Kakva vam je,a najviše od muževa?Od mm je katastrofa.Danas bili na ljetu Valpovačkom i pošto je sve krcato hoće on na zelenu površinu.Prigovorim i kažem ja novaca nemam za kaznu,hebe se tebi auto je na mojem imenu,joj pa kak vidi i drugi su ,nek su drugi ko zna dok se vratim nazad do auta može lagano kazne podjelit.Kod njega ti nema zaustavljanja u vožnji ako auto ispred slučajno koći bez kočnice,Kad mu prigovaram joj njemu ti uvijek to sve bezveze.Pa jbt jel neznaš procjenit da čovjek pušta gas,Kod njega je sam ko mi šta može ja ak dođem na sud sam mi kažem da mi odbiju od novaca što mi država duguje,Meni se iskreno gadi to njegovo preseravanja i uvjerenost kako njemu nitko ništa nemože.A da ne pričam neki dan se zamaglila stakla i skoro se nabije u auti,i njegov odgovor je u hebote ništ nevidimuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.6.2010 22:56:55 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vozačka kultura
27.6.2010 20:39:34   
tikica_69
Moj se za volanom pretvara u kolericnog monstruma vrlo osebujnog rjecnika user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
27.6.2010 21:07:18   
leilany
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Moj se za volanom pretvara u kolericnog monstruma vrlo osebujnog rjecnika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je ok...iako njemu auto nis ne znaci....
on je rodjen za motoreuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
27.6.2010 23:13:04   
girlpower
moj postuje pravila ali psuje ko kocijas...a kad zagrmi iznenada...horor ziva se ukakim,mogao bi mali smirit dozivljaje al takva mu je priroda valjda

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2010 7:02:00   
nemammaste
Moj kulturan, jedino popuser posted image i ako drugi nisu pa psuje i viče na njih (a meni na uho) sve u 16.Tako svi u familiji user posted image

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 7:37:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2010 7:47:19   
MiniMama
mm je najbolji vozac na svjetu. jest pa psuje kad skuži da se netko glupira, ali pazi otkad je V s nama u autu da ne psuje preglasno. zbilja super vozi. s njim bi na kraj svijeta autom. ne parkira na zelene povrsine. za pobrati kaznu za parking, ali vise zato sta nam istekne za koju minutu parking u centru, a kad si u prvoj zoni ne mozes produziti i mozes se slikati, za dvije minute sta sam ja zastala pred nekim izlogom ne gine nam kazna.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
28.6.2010 7:50:37   
Bebys

Mm i ja smo kulturni vozači-u smislu da ne parkiramo na zelene površine,propuštamo pješake,ne ubacujemo se drugima na parkirno mjesto i sl.,ali ja psujem i šizim  na lude bicikliste,tipove koji nisu otkrili treću brzinu,a ne možeš ih zaobići jer je gužva,pješake koje se bacaju pred tebe i sl

otprilike isto ovako

Neposredna veza do poruke: 8
28.6.2010 8:20:02   
danery
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm i ja smo kulturni vozači-u smislu da ne parkiramo na zelene površine,propuštamo pješake,ne ubacujemo se drugima na parkirno mjesto i sl.,ali ja psujem i šizim  na lude bicikliste,tipove koji nisu otkrili treću brzinu,a ne možeš ih zaobići jer je gužva,pješake koje se bacaju pred tebe i sl

...ali...da pičuser posted image na sve sporije od 30 km/h,da...obožavamo babe i dedeke na biciklima koji voze sredinom ceste...pješake koji istrčavaju pred auto 2 m od zebre...vozače koji žlabraju na mobitel pa zakrče cijelo raskrižje...pametnjakoviće koji ne daju žmigavac prije skretanja...i slične bisere...

mm posebno voli graknut kad vidi žensko za volanom user posted image user posted image user posted image da se razumijemo,ne na svaku...ali kad vidi vožnju tipa "vozi Fiću,a vitla ko da vozi Fapa teretnjaka",podivlja....bome i ja...kad vidim da netko okreće npr.Clio na parkingu 10x10 m pa opet blokira sve oko sebe user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!