|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zašto i čemu služi...?
3.11.2010 22:57:42   
ELENA35
Krpica..mislim na terta pelenu koju moja Sara od rođenja voli imati u ručicama,uz dudu naravno..što je veća to je meni čudnije,sad ju zna nositi za sobom i kad se smiri samo ju drži za rubiće.To sam već i prije kod nekih beba viđala i slušala od mama.Zašto to djeca vole?user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 3.11.2010 23:00:36 >

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zašto i čemu služi...?
3.11.2010 23:00:45   
Wukovarka
Lucija nikad ništa nije voljela imati dok spava niti išta vuće za sobom, dok Tena već sada mora imati gazicu za spavanje, ćim ju zagubi budi se.

Vjerojatno im pruža sigurnost, nešto što imaju uvijek uz sebe za utjehu

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
3.11.2010 23:03:24   
mlada mama
ne znam zašto to vole,ali meni je to totalno slatko kad djeca imaju tu gazicu,tetru ili dekicu u rukama user posted image
Ja sam mom trpala kad je bio mali,bila neka baš dječja sa sloničem,ali nije ju baš doživljavaouser posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 3
3.11.2010 23:04:11   
pepeljuga
Meni ni jedan ni drugi nikad nisu imali nista al je R sad sa pune dvi godine iskopao negdi onu krpicu za tjesenje i sad ide sa njom leciuser posted image nikad nije kasno

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 4
3.11.2010 23:11:10   
CallamityJane
Moja komandirka isto nije kao manja, ali negdje od godine dana ima svoju nucu, na dane samo sa njom hoda i jedva ju ostavim kada ide van da ju ne ponese, a nekada ju ne voli pretjerano sem ujutru kada ustane i obavezno prije spavanja je jedno dva sata vucara okolo. Uglavnom bez nuce je nemoguce zaspati user posted image

o.p. slobodni prijevod nuca-dekica user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
3.11.2010 23:16:46   
mala pcelica
ja otkad znam za sebe ,a i dan danas,obožavam ćoškove od jastuka,što bbolji ćošak to ja više uzivam da ga dirkam user posted image inace su mi svi ćoškovi na jastivima ofucani od mog dirkanja user posted image
to me smiruje,tako je vjerovatno i djeci .....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Zašto i čemu služi...?
3.11.2010 23:54:54   
uciteljica
Znam da kad polaze u  jaslice da im omiljena igračka ili neki drugi predmet služe kao most kod odvajanja: odvoje se od mame, ali opet još uvijek imaju nešto svoje uza sebe. 

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 7
4.11.2010 1:25:28   
dikac
to joj je prijelazni objekt, utjeha i sigurnost. moja nikad nije imala jednu stvar, mijenjala je igračke utjehe. trenutno spava okružena sa 30tak plišanaca, to joj je najnovija fora, ima 3,5 god

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 8
4.11.2010 6:35:48   
nemammaste
Moja kad je dignem za podrignuti se obavezno zgrabi bljuckalicu i ne pušta dok joj ne izvadimo iz ruke,živi smijeh mi je to user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 9
4.11.2010 8:16:34   
beba_B
user posted image .. ne znam zasto vole, ali znam da sam uvijek od malena spavala sa nekakvom mekanom "krpom" ispod kusina koja je bila dio onih platnenih pelena. Kako sam cesto bila bolesna, ona je sluzila (valjda, po teoriji moje mame user posted image ) da mi moze po noci u bilo koje doba obrisat nos ako treba, ili da ima blizu nesto ako se ispovracam (jadna, to je stvarno bilo cesto).

I dan danas moram ispod jastuka imati maramicu, makar nisam prehladjena za slucaj da moram ispuhati nos...

Ne znam, stvorilo je ovisnost user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 10
4.11.2010 8:44:31   
Bebys
nisu ti sva djeca ista..
ako voli pusti je...ocito NJOJ IMA NEKO ZNACENJE...

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 11
4.11.2010 13:57:15   
cuba
Moj R otkako se rodio vuče za sobom dekicuuser posted image user posted image user posted image  izgleda mi ko onaj lik iz crtića Snoopyuser posted image  i nema šanse da zaspe bez nje...stavi je pod nosić i udiše ko da će je ušmrkatiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
4.11.2010 17:12:54   
tiny
moja mia od kad se rodila spava sa krpenim zekom,i sad se zna usred noci probudit i trazi ga po krevetu,ima 6 godina,i mislim da ce jos dugo biti tako,   samo da se zeko ne raskida.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
4.11.2010 19:40:24   
nemirna mama
A i A nisu ništa imali dok M ima malog medeka i dudu i kad zagrli medu to je znak da je vrijeme za spavanje

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 14
4.11.2010 19:44:07   
LUNA000
Moja dvojica od rođenja imaju male jastuke..jedan je na slonića..a drugi na medu...od kad znaju za sebe spavaju sa njima..i kad je vrijeme spavanja samo ih pokupe zagrle i odu u krevet...meni je to baš simpa da imaju nešto svoje..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 15
4.11.2010 20:04:17   
Nika 24052006
Nika sa svoje 4 i pol godine još vucara za sobom svog Šmuzu,krpicu za maženje,bez koje od rođenja ne može zaspati.Govore mi da ju nekako odvikavam od toga,a ja ne bi,nek uživa,djetinjstvo toliko kratko traje,da mi je žao oduzeti joj nešto što joj je drago...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 16
4.11.2010 22:54:27   
Ninaa
Kao žena i mama od skoro 27 godina velim koliko je to slatko toliko i nije baš dobro. Ja imam svoju dekicu (treću po redu) i dragam je za rubove. Kad sam se udala spremila sam je u ormar, ali kak sam bila trudna i kak mi je bilo teže spavati izvukla sam je i evo je i dan danas pod jastukom i kad mi bude teško izvadim je van. Mm je to smiješno i slatko,ali meni već ni nije ali se je ne mogu nikako riješiti, možete mi se smijati do mile volje ali tak je.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 17
4.11.2010 23:01:38   
CallamityJane
user posted image user posted image user posted image  Nina sorry ali tako si mi slatka sa ovim priznanjem, bas te nisam zamisljala tako, u svakom slucaju jedan lijep detalj da upotpunim sliku o tebi user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 18
4.11.2010 23:19:14   
Ninaa
Iskreno osim mog muža i sad cijele raje nitko nezna za to. Frendica i mama misle da sam je stavila u ormar, ali jednostavno kad legnem zagrlim svoju dekicu i muža i to je to.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 19
4.11.2010 23:21:49   
leilany
Ninaa user posted image user posted image ma ti si caricauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
5.11.2010 11:30:36   
inesica

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Kao žena i mama od skoro 27 godina velim koliko je to slatko toliko i nije baš dobro. Ja imam svoju dekicu (treću po redu) i dragam je za rubove. Kad sam se udala spremila sam je u ormar, ali kak sam bila trudna i kak mi je bilo teže spavati izvukla sam je i evo je i dan danas pod jastukom i kad mi bude teško izvadim je van. Mm je to smiješno i slatko,ali meni već ni nije ali se je ne mogu nikako riješiti, možete mi se smijati do mile volje ali tak je.

Simpaticno :) malo cudno, ali ipak simpaticno...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 21
5.11.2010 11:39:16   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ninaa

moja sestra ima 37 godina i ima istu "prijateljicu"....ta deka se već do kraja potrgala i sve je manje imauser posted image , ali ona ima to u krevetu....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 22
6.11.2010 0:58:34   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image genijalne ste

sad mi je lakše kad vidim da to većina djece,a i odraslihuser posted image user posted image voliuser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!