|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Za nasmijati se:)
1.11.2010 23:24:31   
ELENA35
Čitam knjigu i smijuljim se..evo i vama malo smijehauser posted image
...Žene su komplicirana bića.Potrebno vam je puno toga.Gomila.I od muškarca očekujete da vam sve to pruži,čak i ako mu niste objasnile što to točno trebate i želite,ili čak ako je ono što ste trebale i željele prije pet minuta potpuno drugačije od onog što trebate i želite u ovom trenutku.Zapravo,žena može u potpunosti biti zadovoljna samo ako si nabavi četiri različita muškarca-jednog starog,jednog ružnog,jednog koji je ekstra obdarena sirovina i jednog koji je gay.
Starac će sjediti s vama po kući,trošiti na vas svoju penziju,paziti vas i maziti,pružati će vam udobnost  i neće od vas očekivati sex jer mu se i onako ne može dićiuser posted image .Od njega dobivate financijsku sigurnost.
Ružan tip? On će preokrenuti nebo i zemlju da bi vam olakšao život,voditi će djecu na izvanškolske aktivnosti,voziti vas do trgovine,vikendima prati auto,brinuti za psa ili mačku-pružati će vam što god trebate jer je presretan što mu lijepa žena poput vas posvećuje malo pažnje.Od njega dobivate vrijeme za sebe.Omogućuje vam da činite sve ono za što vam je potrebno slobodno vrijeme.
Treba vam dobra stara sirovina.Dobro znate što ćete od njega dobiti.On je velik i snažan,ne previše pametan,nije za kvalitetne razgovore,mišičav je od glave do pete i kad ga ugledate znate da će vas dobro istegnuti.To je sve što od njega želite,a on se potrudi da to i dobijete.Nevjerojatan sex-to je sve što dobijete od Sirovine.
Sve što vam još treba je tip koji je gay-netko s kim možete ići u kupovinu,tko od vas ne želi ništa drugo osim tračeva i detalja o tome što vam je starac kupio,kakve ste zadatke zadali ružnom tipu i u kojim ste sve pozama bili sa Sirovinom čitav tjedan.Znate,tip koji je gay pruža vam sav razgovor koji vam je potreban."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   curke,ima nešto i u tome,trebala bi se malo zamislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 2.11.2010 8:26:08 >

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: za nasmijati se:)
1.11.2010 23:29:07   
tiha
user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
1.11.2010 23:33:49   
SexyMuzjak
Cak i da imate sve to pored sebe ne bi bile zadovoljne, trebao bi vam jos jedan tip radi kojeg bi imale razloga biti nezadovoljne sobom i na koga da istresete sve frustracije sa posla i sl. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 3
1.11.2010 23:33:59   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image   samo mi se ružni tu nekak ne uklapa. pa ne bih mogla keksati se sa njim ako je ružan,a nije baš da on ne bi tražio jer ipak nije on onaj stari........

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
1.11.2010 23:38:23   
Imra
sirovina nikako ne dolazi u obzir
bogati starcic user posted image user posted image user posted image user posted image koji ce mi ...?
gay dobar za shopping

< Poruku je uredio Imra -- 1.11.2010 23:44:32 >

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
1.11.2010 23:40:28   
Imra
Meni treba covjek, meni treba man
ko od stjene da je odvaljen
da me cuva i da za me ratuje
ko me dirne da mu zube razbije

Meni malo vrijedi tvoj ugled i diploma
kad sam cijelo vrijeme sama bila doma
kad svu vrijednost gube stanovi i jahte
kad je zena nocu sama ispod plahte

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 6
1.11.2010 23:49:40   
sina
IZVORNA PORUKA: Imra

Meni treba covjek, meni treba man
ko od stjene da je odvaljen
da me cuva i da za me ratuje
ko me dirne da mu zube razbije

Meni malo vrijedi tvoj ugled i diploma
kad sam cijelo vrijeme sama bila doma
kad svu vrijednost gube stanovi i jahte
kad je zena nocu sama ispod plahte

TAK JE!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 7
2.11.2010 7:32:53   
crex
Aaaa ha ha ha ha! Super!!! Ovo mi je baš dobro "leglo" uz jutarnju kavicu! A pokazati ću i mm kad se vrati s posla! user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 8
2.11.2010 8:24:37   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: Imra

sirovina nikako ne dolazi u obzir
bogati starcic user posted image user posted image user posted image user posted image koji ce mi ...?
gay dobar za shopping

to se podrazumijeva da nisi u braku već da si npr slobodna curauser posted image
Bome ja se sirovine nebi odrekla,bilo bi tada super dobro se poseksati,a da on što manje pita i znauser posted image user posted image
kako šta ćeš sa starčićem? pa trošiti novacuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
a sa ružnim bi se nekako dogovorilauser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 9
2.11.2010 11:54:33   
ivkica333
hahaha ajde ni ovaj ružni nije tako ružan sa škaniclom na glavi :-) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 10
2.11.2010 11:59:34   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 11
2.11.2010 12:01:33   
livona
Hahahahahha ludilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

Neposredna veza do poruke: 12
2.11.2010 12:06:02   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 13
2.11.2010 13:15:14   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: ivkica333

hahaha ajde ni ovaj ružni nije tako ružan sa škaniclom na glavi :-) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nebi mi trebao škanicl,ja bi zažmirila i zamislila  sa sam sa J-C Van Dammomuser posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

Neposredna veza do poruke: 14
2.11.2010 14:22:39   
ivkica333
pa, elena, mislim da se i on malo previše zapustio... možda iz nekih mlađih dana :-)))

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!