Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:33:38
|
|
|
|
Bebys
|
iskreno nebi mi bas bilo sve svejedno...prije bih VAM SE I JA PRIDRUZILA...+ sto vise volim kazaliste ... ne znam bas da ti je to dobra ideja...alli stvar je to POVJERENJA....ako ti vjeruje mozes sa svakom drugom i na kraj svijeta...
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:38:01
|
|
|
|
bubaMaja
|
ovisno što si tim činom htio postići ;)
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:38:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
očito ti ženina prijateljica nije samo prijateljica...a ni tvojoj ženi nije prava prijateljiča čim ide sa njenim mužom u kazalište...ne znam dal si to izmislio čisto da vidis sta bi zene rekle ili ne,ali kod mene ti to nebi prošlo bas glat zasto niste i tvoju zenu poveli?
< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.11.2011 17:40:17 >
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:46:40
|
|
|
|
m600
|
ja bih te objesila za
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:49:19
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: m600 ja bih te objesila za da visi u kazalištu za primjer drugima
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 17:56:47
|
|
|
|
zg_cinik
|
pa, mislim... vješat za ... u kazalištu... pa nismo bili u hotelu...il tak nekaj... neš' ti... popili piće... i bili u kazalištu... kaj je to takav grijeh...
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:01:37
|
|
|
|
Bebys
|
ma jok covjek koji hoce prevariti SIGURNO NECE RECI ZENI DA IDE U KAZALISTE S NEKOM...nego ce to napraviti tajno... tako da ja bi vjerovatno ostala ladna...ali MOJ SUPRUG NE BI...on tako kaze..da ja idem s nekim eto sto ljudi sto cudi...
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:05:19
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ak bi ja mogla nekog prijatelja vodit radi brate što te volja
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:07:42
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica očito ti ženina prijateljica nije samo prijateljica...a ni tvojoj ženi nije prava prijateljiča čim ide sa njenim mužom u kazalište...ne znam dal si to izmislio čisto da vidis sta bi zene rekle ili ne,ali kod mene ti to nebi prošlo bas glat zasto niste i tvoju zenu poveli? pa trebal je neko djecu čuvat...
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:23:37
|
|
|
|
m600
|
ti si pitao kako bi mi reagirale,a ja sam samo odgovorila
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:23:54
|
|
|
|
adryosijek
|
to je smjesno,svaka cast svakoj koja tolerira da joj muz ide s prijateljicama van... a ona stoji doma..kaj je ovo vic ili
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:25:21
|
|
|
|
pticica
|
meni to ne smeta bas divan gest s tvoje strane,nadam se da ste se lijepo proveli
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:26:38
|
|
|
|
pticica
|
htjedoh pitati, al zaboravih zasto si zabrinut?
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:32:41
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: pticica htjedoh pitati, al zaboravih zasto si zabrinut? kajjaznam... čisto da mi nebi žena koji SMS... il mail... krivo protumačila...
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:35:03
|
|
|
|
pticica
|
ma nece ne brini, ti si se samo kao gentlemen ponio, rijetki su takvi ako si po povratku iz kazalista zeni kojim slucajem kupio cvijece onda stvarno nemas razloga za brigu, usreciti dvije plavuse za jedan dan nije mala stvar
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:37:50
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: pticica htjedoh pitati, al zaboravih zasto si zabrinut? kajjaznam... čisto da mi nebi žena koji SMS... il mail... krivo protumačila... nije valjda da ti zena pregleda mailove ili kojim slucajem citam sms ??
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:40:30
|
|
|
|
krijesnica3
|
tebi očito nije dovoljna tvoja žena samo, drugi put ćeš je negdje drugdje poželjet izvesti... a da nemaš druge namjere ti nebi uopće palo na pamet izvoditi ženu koja nije tvoja supruga
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:53:07
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ak bi ja mogla nekog prijatelja vodit radi brate što te volja to pinci i ja tako mislim
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:53:37
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: pticica nije valjda da ti zena pregleda mailove ili kojim slucajem citam sms ?? nemam pojma... al sam tu videl da je to skroz normalno...
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:54:28
|
|
|
|
ZVRK
|
cure a gdje vam je POVJERENJE u partnera????????
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:55:48
|
|
|
|
duck
|
Žene k'o žene, uvijek od muhe pravite slona. Meni moja nikada nije prigovorila što nekada popijem kavu s prijateljicom. Ako nema povjerenja u vezi ili braku, sve će se krivo protumačiti.
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:57:55
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: pticica nije valjda da ti zena pregleda mailove ili kojim slucajem citam sms ?? nemam pojma... al sam tu videl da je to skroz normalno... uzasno, ne mogu vjerovati bas nekom treba da uhodi partnera/muza
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 18:58:51
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK cure a gdje vam je POVJERENJE u partnera???????? povjerenje je prisutno dok se ne ubaci crvic, a ona nastupa Serlok Holms
< Poruku je uredio pticica -- 19.11.2011 18:59:07 >
|
|
|
|
RE: Zabrinut sam - trebam žensko mišljenje... 19.11.2011 19:01:03
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: duck Žene k'o žene, uvijek od muhe pravite slona. Meni moja nikada nije prigovorila što nekada popijem kavu s prijateljicom. Ako nema povjerenja u vezi ili braku, sve će se krivo protumačiti. a prigovaras li ti kad ona sjedi sa svojim prijateljem ili vise njih
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!