Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:15:21
|
|
|
|
ninolina
|
baš sam čitala....ako pogledaš ona radi nije doma da sijedi i čeka nečiju pomoć i to mi je ok...ako se brinu za njih i imaju kaj im treba za svaku pohvalu
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:20:29
|
|
|
|
Thea
|
Ok je dok sve to štima i ako se dobro brinu za njih,a ne kao neki koji ne rade i primaju socijalnu pomoć na račun djece... Vidi se da im ništa ne fali i ako mogu toj djeci pružiti najosnovnije zašto ne...
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:20:51
|
|
|
|
mamice
|
DA vidla sam da imaju svoju pekarnicu al brate mili 14 djece i nece stati SVAKA JOJ CAST
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:23:45
|
|
|
|
lidac0605
|
britanska Hanča ...
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:25:48
|
|
|
|
Thea
|
Ali iskreno ja i da imam mogućnosti ne bi rodila toliko djece..Mislim da bi stala na 5.Jer se ovako cijeli život svodi na odgajanje djece,a ja želim dio života posvetitti i sebi i mm-u... Ali tko voli nek izvoli...
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 9:29:54
|
|
|
|
lee
|
svaka čast njoj ali ja ne bi toliko djece..dvoje i gotovo..ja to ne bi mogla ali se divim ženama koje imaju toliko djece i još im ništa ne fali...
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 9:49:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 10:43:18
|
|
|
|
Zvonki
|
Svaka čast u današnje vrijeme imati tako mnogo djece. Divim im se i nadam se da su dobri roditelji svojoj djeci
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 11:50:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja da sam na selu i da imamo novaca stala bi na 4
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 12:02:20
|
|
|
|
pako
|
svaka im čast,ja mislim da ću ostati na ovo dvoje nemoje me sad krivo shvatiti ali djeca su u današnje vrijeme "luksuz" trebaš im štošta priuštiti , a ako oni mogu ok. Nejdu mi u glavu oni koji samo rade djecu i onda od države i drugih traže pomoć i svi su im onda krivi jer im djeca nemaju praktički kaj za jesti i obući.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 12:17:21
|
|
|
|
adryosijek
|
strasno ja bi uvrh glave 3 a ne 14 komada uzas ko rasplodna kr to malo nije ni normalno moje misljenje ..roditi cijeli jedan razred djece skoro ...kolko ta ves masina na dan,pa posude pa spremi za svakim i trci ma ja bi poludila ...
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 12:19:11
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: pako svaka im čast,ja mislim da ću ostati na ovo dvoje nemoje me sad krivo shvatiti ali djeca su u današnje vrijeme "luksuz" trebaš im štošta priuštiti , a ako oni mogu ok. Nejdu mi u glavu oni koji samo rade djecu i onda od države i drugih traže pomoć i svi su im onda krivi jer im djeca nemaju praktički kaj za jesti i obući. ovo se slazem i kod nas prave po 10 djece 7 itd pa se pojavljuju na htv i traze pomoc????????? pa sta si mislio da ce te drzava uzdrzavat vjecno sto je najgore ti ocevi ni nerade zive na tom porodiljnom sa zenom i djecom i na dj doplatcima .. to su vecinom neskolovani ljudi nazalostSVE IMA GRANICE TAKO I KOLICINA DJECE ..
< Poruku je uredio adryosijek -- 20.5.2010 12:20:42 >
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 12:20:21
|
|
|
|
natalijax
|
bože sveti
|
|
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 12:24:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Thea Ok je dok sve to štima i ako se dobro brinu za njih,a ne kao neki koji ne rade i primaju socijalnu pomoć na račun djece... Vidi se da im ništa ne fali i ako mogu toj djeci pružiti najosnovnije zašto ne... bas tako.
|
|
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 21:57:05
|
|
|
|
sina
|
vele da kaj je previše ni s kruhom ne valja,ali svatko zna svoje,nije na nama da sudimo,naravno ako djeca imaju ono što im treba
|
|
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 20.5.2010 22:54:39
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja bih mogla sa najvise cetvero na kraj....ovo bi me ubilo A njoj, ako joj djeci materijano nista ne nedostaje i ako sva dobivau dovoljno paznje i ljubavi - svaka cast!
|
|
RE: Zaljubljena u roditeljstvo 21.5.2010 10:14:46
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Thea Jer se ovako cijeli život svodi na odgajanje djece,a ja želim dio života posvetitti i sebi i mm-u... Ali tko voli nek izvoli... potpisujem....neću suditi, ali nije me baš oduševilo, niti mi je uzor...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!