abyss79
|
Bok svima, nova sam tu, pretpostavljam da je ova tema, sigurna sam, već bila na ovom forumu....stoga ne zamjerite ako se budem, za neke, ponavljala. Naime, imam još malo manje od 4 tjedna do poroda...naravno da sam sretna, uzbuđena jer mi je to prvo dijete-curica :-) Međutim, s druge strane, užasno sam opterećena kg koje sam nabacala tijekom ovih mjeseci...nije da se nisam pazila, ali ne mislim ni da sam trpala sve i svašta po cijeli dan u sebe...prilično sam pokretna, još radim neke kućanske poslove, šetnjice...slatko je na minimumu, a navečer niti ne mogu baš jesti jer mi se beba puno digne pa želudac stoji negdje u grlu :-) Uglavnom, počeli su komentari okoline, npr. mom mužu su, onako u zafrkanciji, prijatelji komentirali kolika sam, jučer mi je jedna poznanica rekla da me nije niti prepoznala i tome slično...Nažalost, imam osjećaj da u ovom gradu, odakle sam, viđam samo one sretne trudnice šta im samo sve u drob odlazi. Muž naravno govori sve najljepše...ali ja sam nezadovoljna sama sa sobom...znam da sam trudna i da eto neke se ubuce, a neke ne u trudnoći, ali idu mi na živce konstantna pitanja koliko si dobila u trudnoći, kao da se sve natječemo ko će reći manje kg... Uglavnom, ne nalazim se u onim tvrdnjama da se trudnice osjećaju privlačno, da sjaje, da su prekrasne i td... Zanima me,jesam li samo egoistična, ili se ovakva kaotična razmišljanja vrte još nekim trudnicama, mene to sve lagano baca u depresiju. Samo da napomenem, nikad nisam u životu bila opterećena kg niti sam ikad bila na dijetama.
|