|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zaostali računi
8.6.2010 23:30:04   
natalijax
Nama skroz dolazi račun za vodu od 900kn kao zaostaci iz prijašnjih godina,sve uredno plaćeno,nije to sam nama nego i ostalima.
Ma ko tu kog pr,,,ći,

< Poruku je uredio Ninaa -- 9.6.2010 22:30:37 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zaostali računi
8.6.2010 23:52:57   
leilany
IZVORNA PORUKA: natalijax
Ma ko tu kog pr,,,ći,

..paaa oni pr....će Vas....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
9.6.2010 0:07:14   
tiha
u ovoj drzavi svako svakog prci....svi gledaju ko ce koga vise sprcituser posted image ziva istina

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
9.6.2010 7:47:15   
Bebys
idi i pitaj sta je to neka ti daju IZLISTANJE SVEGA I onda ces viditi..moj teti je tako doslo za struju neka razlika ona pala u nesvijest..zvala ih i osla tamo i sve je rijesila..ako tako nastavis..to ce oni raditi sta hoce...MORAS REAGIRATI...I RIJESTITI TO...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
9.6.2010 7:54:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 5
9.6.2010 7:56:50   
adryosijek
lopovi sta ces jao si nama sa njima ako nemas dokaza oderu te ko zeca user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
9.6.2010 12:05:59   
uciteljica
Ja Nato čuvam sve uplatnice i kad dođu takvi zaostaci pravac put komunkalnog ili stambenog sa dokazima da je sve plaćeno.user posted image user posted image user posted image
Bezobrazni su skroz.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
9.6.2010 12:09:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu uciteljica)
  Neposredna veza do poruke: 8
9.6.2010 12:21:39   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja ratujem sa HEP-om.Uvijek,ali uvijek si im nešto dužan. odem na šalter u predinfarktnom stanju,platim sve,tražim žensku da mi se zakune da je to sve,i eto ti opet njih sa nekim idiotskim objašnjenjima od kuda razlikauser posted image
odustala sam,jer koliko god se žalio uvijek su oni u pravu.
nedavno su javno objavili da su u Bjelovaru ili gdje naplatili više par milijuna kuna i nemaju pojma od koga,i nikome ništa pojeo vuk magare..

i ja ratujem s hepom....meni dođu isključiti struju, sve plačeno...a majke ti  mile ajde probaj...reko plačeno je a kako muž plati preko interneta moram im printati to van...ma fack...provjerite pa mi dođite sutra ako kaj ne štima...i tako uredno dolaze već tri mjeseca...ma strašno...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2010 18:13:19   
mani
ma hepovci uvijek nešto love u mutnom.nama dođe račun ogroman za koji znamo da ne može biti takav,očitam brojilo odem tamo kad ono pola iznosa za platiti od onog što su poslali.jel to igra ako prođe,prođe ili šta?!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
10.6.2010 18:19:32   
Thea
HEP je grozan.. Ali od prošle godine se više ne natežem oko računa s njima..user posted image Uredno sam nosila tri mjeseca svakog prvog očitanje i tako plačala,naravno duplo manje nego po njihovim uplatnicamauser posted image i onda smo tražili da nam na temelju tih tri mjeseca naprave uplatnice i sad imam napola manje za plačati,a da ne govorim da nisam imala nadoplate nego čak preplačeno na zadnjem obračunu..Treba im pokazati zube i sve štima...Ovako inaće kradu gdje stignu..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!