|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zatresao se prozor
22.7.2010 13:52:54   
Duve
Upravo sam umrla od straha, već sam mislila gotovo je potres, prije par minuta čule se dvije detonacije i zatresli se prozori a meni već pao mrak na oči, pojma nemam šta je to, jel itko sa područja Zagreba-ili Sesveta gdje smo mi šta osjetio?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zatresao se prozor
22.7.2010 13:57:39   
.dada.
I ja sam to čula,ne tako jako ali ipak...dosta.user posted image Tko zna kaj je to.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 2
22.7.2010 14:00:26   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: .dada.

I ja sam to čula,ne tako jako ali ipak...dosta.user posted image Tko zna kaj je to.

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 3
22.7.2010 14:01:30   
Bebys
vjerovatno nesta prave to su mine...koje stvaraju rupe kod gradnje da ide brze...ili imate negdje u sto nevjerujem blizu zg minsko staro polje koje se cisti...ali mislim prvo ovo je moguce...da nesta grade

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 4
22.7.2010 14:09:18   
Duve
Ma pretpostavljam da je avion probio zvučni zid, al na prvu sam stvarno mislila da ide potres

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
22.7.2010 14:14:40   
Duve
Evo ga na, znala sam:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrepcani-se-preplasili-nije-bio-potres-nego-probijanje-zvucnog-zida/503140.aspx

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 6
22.7.2010 14:15:21   
Duve
I to baš na području Sesveta, zato se i jesam usr.... user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 7
22.7.2010 15:05:04   
Anoniman
Čula sam i ja to ali nisam paničarila user posted image  zato što mi živimo baš u koridoru, iznad moje kuće lete svi avioni koji slijeću na Pleso i uzlijeću s Plesa, pa mi to nije ništa ni novo ni čudno, stalno zujataju user posted image  a zvučnih zidova mi je nad tintarom probijeno uuuuuuuu user posted image  dobro da mi je još sva tinta na mjestu. Toga je prije bilo puno više nego sad. A ovo se kod mene nije tako jako čulo...user posted image

(Odgovor članu Duve)
  Neposredna veza do poruke: 8
22.7.2010 15:39:07   
Duve
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Čula sam i ja to ali nisam paničarila user posted image  zato što mi živimo baš u koridoru, iznad moje kuće lete svi avioni koji slijeću na Pleso i uzlijeću s Plesa, pa mi to nije ništa ni novo ni čudno, stalno zujataju user posted image  a zvučnih zidova mi je nad tintarom probijeno uuuuuuuu user posted image  dobro da mi je još sva tinta na mjestu. Toga je prije bilo puno više nego sad. A ovo se kod mene nije tako jako čulo...user posted image

Kod mene je, ja reko gotova sam, uzela Emu i čekam da krenem van što prije user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
22.7.2010 21:18:26   
anne
I ja sam čula dok sam radila i baš sam se prepala. Odmah sam mislila što bi sad ja sa svom to djecom da se dogodi neko sranje.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 10
22.7.2010 21:21:13   
mirna
izglkeda da ja jedina nisam nista cula...user posted image ali sam cula prosli put...user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!