|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   a spaljenih ljudi
6.8.2009 13:50:26   
natalijax
ja cu umrijet od smjeha susjeda pere prozore u kuci od snaje a snaja se izvalila gore i digla sve cetir u zrak,i kaze joj muz nek se ostavi prozora da ova ima zdrave ruke i da sam zna sirit nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image joj meni da moj svekar tak sta kaze ja bi od srama umrla
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: a spaljenih ljudi
6.8.2009 14:32:50   
joszde
slažem se sa tobom sramota ali takvi uvijek dobro prolaze u životu.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2009 14:34:12   
natalijax
ko snaje iliuser posted image user posted image user posted image user posted image svekri

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2009 14:44:11   
joszde
u ovom slučaju snajka ali takvi ljudi općenito što se više praviš bedast to bolje prolaziš uvjerila se milion puta.

Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2009 14:48:23   
natalijax
i ja sam se uvjerila vjeruj mi ,joj jednom njoj sveki farba saht i kaze ona kak jos se nesvida boja da je mogo rec i osla bi ona kupit a on njoj, s cim ces kupit s onim sto si sinoc zaradilauser posted image user posted image user posted image e sused mi je legenda

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2009 14:51:49   
joszde
a nemoš vjerovat takvim ljudima možeš govoriti šta hoćeš i vrijeđati i spuštati ali njima do mozga to nedolazi,i sad pogledaj ti ljudi umjesto da uživaju i odmaraju troše živce na neku takvu ali ne kužim da joj muž ništa ne kaže

Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2009 14:54:07   
natalijax
kad je i njemu to sve smjesno,joj zeno meni da moj svekar tak sta kaze isuse ja bi se u misju rupu zavukla

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!