natalijax
|
Ode mi sestricna sa muzem prije pol sata,bila na kavi nazvala ona mene kaze doce malo a ja jadna preko telefona sto sad da joj kazem taman pred rucak ces doc,kaze ona meni eto nisu mi djeca kod kuce necu nist kuhat danas pa idemo ja i muz na cevape,a prije toga kod tebe na kavu ,eeeeeeee mene koda je netko lopatom po glavi opalio ,Al problem je u tom aj dodi na kavu nije problem ok,al kao prvo nikad se nismo druzile dok se ja nisam udala mislim sad smo u istom selu a kao drugo ona 40god a ja 27,i kaj da ja pricam s njom,Al ima tu jos inace njima ti je normalno doc u goste iza osam jer kao znaju da su onda svi kod kuce onda ja i muz strepimo na prozoru iza osam oce li doc ili ne sva sreca nisu ni jednom dosli ,Onda kad dodu onda sam kukaju nemaju novaca i onda kaze a bili smo na moru,pa kupila sam si novu garnituru pletenih stolica hej ko je tu lud ja ili ona ,kaj kukas da nemas para da te nebi slucajno trazila da mi posudis,zene moje ak c u sutit morat cu i trpit ili da zbilja odjeb,,,,,,,,,sve to a nebi htjela bit bezobrazna
|