Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: alergija na mlijeko i dohrana 23.4.2010 18:30:20
|
|
|
|
marija0
|
moj karlo nije testiran ali sam vidila po reakcijama da je bio alergičan na sve i svašta a između ostaloga i mlijeko čak i kad sam ga ja pila pa sam ga prestala dojit sa 7 mj... a dohrana: pa davala sam mu kašice i sokove od jabuke i kruške, a mlijeko sam mu uzimala hipoalergeno od hippa i u to mu mješala rižolino, ili keks pettit bez maslaca a može i heljda (ona čokolina imaju u sebi mliko)... to mu je trajalo od 3. do 7ipo miseci i nestalo tako da sad jede sve i pije bebimil.....a to hipoal. mliko je 67kn u dm-a, najjefinije je tu...
|
|
|
|
RE: alergija na mlijeko i dohrana 24.4.2010 9:47:02
|
|
|
|
plavka
|
tablica dohrane koju smo mi dobili ide ovako: dob: mlijeko voće žitarice povrče meso 6 mj. dojenje ili formula / jabuka, kruška / riža, kukuruz /mrkva, tikvica 7 mj. -/- /marelice, breskve/ -/- /krumpir, brokula,blitva, cvijetača 8 mj. -/- /banana /zobene,ražene pahuljice/ špinat, korabica / piletina,puretina 9 mj. -/- / šljive / sve gore navedeno / kelj, poriluk/ teletina, kunić 10mj. -/- /sve gore navedeno/ pšenica, ječam/ sve gore navedeno/ janjetina, riba bijela, divlja 11mj. /lubenica / sve gore navedeno/ kupus/ junetina, govedina uspijela sam natipkat s ribicom u ruci, nadam se da sam joj pomogla!
|
|
RE: alergija na mlijeko i dohrana 24.4.2010 11:30:09
|
|
|
|
ninolina
|
hvala ti plavka evo isprintat ću joj
|
|
[Obrisani korisnik] 24.4.2010 11:31:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: alergija na mlijeko i dohrana 24.4.2010 11:41:32
|
|
|
|
ninolina
|
da, da to zna već je luda od straha...
|
|
RE: alergija na mlijeko i dohrana 24.4.2010 15:26:17
|
|
|
|
plavka
|
evo joj još par proizvoda ako ih već ne koristi: MILUPA ŽITNE KAŠICE proizvedene su iz najkvalitetnijih žitarica BIO organskog uzgoja i dolaze u tri varijante te su u pakiranju od 250g: · Milupa rižine pahuljice: namjenjena dojenčadi od navršenog 4.og mjeseca života. Sadrži rižino brašno i obogaćena je vitaminom B1. Bez glutena i bez kristalnog šećera. · Milupa kašica 7 žitarica: namjenjena dojenčadi od navršenog 6.og mjeseca života. Sadrži mljevenu pšenicu, zobeno brašno, mljevenu raž, kukuruzno brašno, mljeveni ječam, mljeveni proso, rižino brašno i obogaćena je vitaminom B1. Sadrži gluten, ali je bez dodatka kristalnog šećera. · Milupa kašica griz: namjenjena dojenčadi od navršenog 6.og mjeseca života. Sadrži rižino i kukuruzno brašno, te škrob tapioke. Obogaćena je vitaminom B1. Bez glutena i bez kristalnog šećera. MILUPA u svom programu nudi nešto sasvim NOVO – MILUPA FRUTAPURA. Milupa frutapura je dijetetski proizvod koji se sastoji od 100% posebno izabranog voća. Može se upotrijebiti kao međuobrok, voćni dodatak za ukusniju kašicu ili desert. Bez konzervansa, umjetnih boja i aroma, samo sa prirodnim sokom iz voća. Bez glutena, bez mlijeka i laktoze, te bez soje. VAŽNO: frutapura je spremna odmah za upotrebu. Može se držati na sobnoj temperaturi. Ne čuvajte ostatke. Sadržaj otvorene kutije najbolje je upotrijebiti unutar 12 sati (obavezno nakon otvaranja staviti u hladnjak). SAVJET: pothlađene su još bolje. MILUPA FRUTAPURA dolazi u 3 vrste ukusa ovisno o dobi djeteta te je u pakiranju od 400g (4x100g): · Milupa frutapura – voćni koktel: sadrži 100% voće (jabuka 56%, kruška 18%, breskva 12%, banana 9%, vitamin C). Upotrebljava se od 5 – 36 mjeseca. · Milupa frutapura – jabuka-banana: sadrži 100% voće (jabuka 76%, banana 20%, vitamin C). Upotrebljava se od 4 – 36 mjeseca. · Milupa frutapura – jabuka-breskva-jagoda: sadrži 100% voće (jabuka 78%, breskva 9%, jagoda 9%, vitamin C). Upotrebljava se od 8 – 36 mjeseca.
< Poruku je uredio plavka -- 24.4.2010 15:31:02 >
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!