|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   alkohol
29.6.2009 23:29:12   
natalijax
sto nekom predstavlja alkohol mislim kod ljudi koji bas nemogu bez njega,primjer moj sogor je ovisam o pivu,nemoze dana a da nepopije barem onu flajku od 2litre,mislim malo me to ljuti jer voza klinke u autu,primjer moja mama iz inata nekupuje pivoa sogi onda udri po vinuuser posted image user posted image user posted image ja mislim da je to alkoholna kriza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ilo se varam ,mislim nekuzim nekom ide jedan teisti sok na zivce al kako nekom neide na zivce pit jedno te isto svaki danuser posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: alkohol
29.6.2009 23:46:05   
Nika 24052006
Ne znam natalija,ali ja mislim da je to vec na pragu sa alkoholizmom..A to sto vozi djecu pod utjecajem alkohola je krajnje neodgovorno...Moj je svekar lijeceni alkoholicar,hvala Bogu,ne pije vec vise od 10 godina,mm i njegov brat nikada u zivotu nisu popili kap alkohola,zvuci cudno,ali pouceni ocevim iskustvom,jednostavno osjecaju  odbojnost prema alkoholu..Mm kaze da se samo sjeti svega sto je prosao sa ocem,i to mu je dovoljno da kaze ne alkoholu..Cak ni za nase zaruke i vjencanje nije popio sampanjac,kamoli sto drugo...Nadam se da ce tako i ostati...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
29.6.2009 23:49:11   
natalijax
ne mene sam zanima primjer covjek se prepije vode i nije mu dobro osijeca se ko zaba,al di ti svaki dan moze bit dobro od alkohola,ma meni ni iz depa ni u dep vec mu je moja mama prigovarala zbog te dijece,al daba,strasno neznas sto je gore kocka alkohol il droga

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
29.6.2009 23:49:21   
dominik
ja znam popit 2 deci pive kad je vrucina a nema nista drugog hladnog ili deci vina onak iz gusta...ali kad to predje u svaki dan po 2 litre a ak nema pive onda vino i meni se cini da je to put ka alkoholizmu...moj sogi isto dosta cesto zna potegnut i ljuta sam na to jer ima strica koji se budi sa 2 promila u krvi...sa mm sam se koji puta i posvadjala kad je sam sjeo za volan sa dve pive a kamoli da djecu vozi

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 4
29.6.2009 23:51:58   
natalijax
joj strasno ja neznam sto bi rekla ma mene vise ljuti sto moja sestra ti je mrtva ladna na to sve,a beba na putu joj ma ko izmisli taj alkohol al to je samo sto mi vidimo 2litre a di jos na poslu ,a kad su slavlja mazne gajbu

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
30.6.2009 8:11:04   
inna
meni je bilo kakva ovisnost nerazumljiva... valjda zato što ja nisam sklona tome. Jedno vrijeme me uhvatilo pušenje. Baš sam se guštala u cigareti. Popušila bi 2-3 dnevno i kad mi dosadilo jednostavno sam dala nekome kutiju i to je to. Sad znam jednom mjesečno onak iz gušta zapaliti. Meni su te stvari (alkohol, cigarete, slatko...) za gušt i tako se postavim prema njima.

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
30.6.2009 11:40:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu inna)
  Neposredna veza do poruke: 7
22.8.2009 23:13:16   
natalijax
sad za kirvaj,moj sogi je popio barem 10-tak piva,nije mi zao nek pije,Ali vani sunjara,policije svaki metar,klinke vozi,a on mrtav ladan,e pa nisu me nikad zaustavili,Trta me je bilo zbog te dijece,ni mami nije bilo pravo,ali zene moje moj sogor je sav propao od alkohola njemu je sve ispod ociju crno,uzas,neznam kaj bi rekla,pricala sam s mamom ni ona nezna sto bi vise,Ja nezelim da moje necake imaju oca alkoholicara,njemu posao ovisi o vozackoj,Bas mi mama kaze neki dan je uzo 2litre piva i za pol sata je to suknuo,strasno

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
23.8.2009 9:57:24   
FIONA
alkoholičar nije čovjek koji s tetura, kojem su kapilare popucale i pada u elirijum....alkić je svaka osoba koja ne može bez alkohola i svaki put kad kaže da može ali ne želi iz ovog ili onog razloga sam sebi dokazuje nešto ali svima nama da je alkić!

Isto ti je sa narkomanima...Ivica Đuzel...ti je poznal lik s telke....e samo da znaš...dugogodišnji narkić!...ne bi mu čovjek rekao, fin kulturan, radi ima ženu...to ne znači ako nije na cesti, bez love, sav u komi da nije narkić i da nema problema sa ovisnosti!...uzmi si glavnog urednika zabavnog programa HVT-a...aloooooo, jako poznato da je alkić...

malo pročačkaj po stranicama o alkoholizmu i ostalim ovisnostima...koji su prvi znakovi ovisnost...malo bi se iznenadila!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 9
23.8.2009 10:01:06   
Ruža
Teško izlječiva bolest, mama od frendice izlječila se tek nakon 6_tog pokušaja. user posted image  

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
23.8.2009 10:07:03   
FIONA
od kima žena skoro izgubila posao u njemačkoj...i to ne bilo kaj žena je šef u uredu za socijalnu skrb na nekom odjelu financije....cuga non stop...čak je kupila vino u tetrapaku sa slikom grožđa kao gle pijem sok...dok kum nije skužio da je vino...ma joj...dok si samni ne žele pomoći nema spasa...mož trubit koliko hočeš...sa njima nema lijepo...il mu baci u facu i okreni leđa ili češ biti marioneta onoga kaj prolaze...

šogor ti je alkič i za kojih deset godina propala osoba bez emocija...žalosno ali je tako!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
23.8.2009 11:35:04   
Zvonki
Imala sam očuha koji je alkoholičar i radi alkohola zlostavljao i mene i sve oko sebe. Ne volim pijanice a alkohol pijem umjereno.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
23.8.2009 11:43:34   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Imala sam očuha koji je alkoholičar i radi alkohola zlostavljao i mene i sve oko sebe. Ne volim pijanice

jos da dodam da sam izgubila brata zbog alkohola, u mojoj kuci nema alkohola(sem za veca slavlja) ko mi je prijatelj shvatice, ko nije i ne treba mi u kuci

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
23.8.2009 11:48:43   
Zvonki
Da i ja sam alergična na to. Prijateljica mi je imala problema i počela je svaki put kad dođe kod nas piti,ali ne ono čašicu, nego dvije tri. Pa sam osjetila svaki puta kad bi je srela da je pila nešto (mi koji imamo iskustva imamo posebne radare za alkohol). Nije mi bilo drago pa sam upozorila njenog dečka na to. Razgovarali su i sada je valjda sve ok?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 14
23.8.2009 12:20:17   
natalijax
zene moje neznam kaj da kazem ja nisam njemu niko i nista,da mu pametujem,ali strah me za tu dijecu,on nikad kad je obicno skupljanje nepije sok ko mi svi,nego mazne 5 piva,i onda kaze mom muzu kakvi je on muskarac kad nece popit pivo,da je alkos je

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
23.8.2009 14:10:13   
FIONA
ako ti je stalo do djece ne budi suučesnik u opijanju...svi se žale ajme kako punio pije al mu uredno toče....da meni smeta rekla bi mu otvoreno i ne bi mu ponudila alkoholno piće..rekla bi da kod mene tog nema, ak mu je do pive a ne do našeg društva nek ide u birtiju!!!...najbolje mi je kad moja stara zvoca kak moj stari zna popit čašicu više a ona je imala u planu nekaj drugo i sad to propada....samo saj joj odbrusila....ak mu možeš pomagat špricat, brat, moštat grožđe i sve kaj treba onda ne klopoči...daješ mu da ima vino na stolu svaki dan ali mu ne daš da popije...to ti je kao da malom djetetu danas daš kruh ali sutta vičeš kako je pretilo i mora malo smršavjeti ali sutra zamjesiš domaći kruh jel ga fino radiš!!!...postavi granice i kaj hočeš...ak ti ne paše reci ili šuti, trećeg nema!

Neposredna veza do poruke: 16
23.8.2009 14:12:13   
natalijax
neznam fiona,mama ni ne kupuje vise pivo,al on kad dode ak nema ode u trgovinu i kupi si

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
23.8.2009 14:13:03   
natalijax
kod mene nije toliko cesto u gostima,i kad dode ako nemam onda nekad preko kur,,,,,,popije sok ili kaze necu nista

Neposredna veza do poruke: 18
23.8.2009 14:14:43   
natalijax
od sveg mene boli najvise to sto je njemu sve mrsko,mrsko mu napunit bazen za dijecu,a kad se okrenes on bocu u ruku i loce,znaci to ti nije mrsko

Neposredna veza do poruke: 19
23.8.2009 14:17:58   
FIONA
daj odgooglaj riječ alkoholizam i na tu temu malo pročačkaj, znala buš kako se sa njim razgovarati i ponašati...ja ti samo kao osoba sa iskustvom govorim da svi pomažete njegovom opijanju a ne poduzimate ama baš niš...ak nemaš on ne popije al preko K...!  ako imaš daš mu ali ako nema onda mu ponudiš sok!...ja kumi ponudim sok jel znam da je alkić i tako nas je njen muž upozorio.....ona to ne zna...popije sok i to je to!...on voli cugnut ali sa njom samo sok i voda!...eto kako se radi...budi primjer...ne solim pamet več ti govorim da ljudi ne znaju u što se upuštaju....danas popiti pivu je sasvim normalno...nažalost!

Neposredna veza do poruke: 20
23.8.2009 14:21:42   
FIONA
evo jedne zanimljive stranice!

http://www.geocities.com/klapetarzrinski/alkoholizam.htm

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
23.8.2009 14:22:53   
natalijax
nisam rekla ni da pametujes,savjet je uvijek dobrodosao,mene on nit truje nit mi uzima novce iz depa,ma njegov problem,i njegov zivot,svatko za sebe odlucuje

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 22
23.8.2009 14:25:03   
FIONA
slažem se komad, to je samo njegov problem koji utječe na njegove bližnje...imaš na gore linku skroz dole kad otvoriš jedan test...ppogledaj malo pitanja...probaj prema njegovom ponašanju odgovoriti umjesto njega!!...sve ti bu jasno...ak ti je stalo do njegove obitelji samo im to proslijedi...ja bi!

Neposredna veza do poruke: 23
23.8.2009 14:31:03   
natalijax
user posted image user posted image user posted image simpa test,uf imao bi mozda 2 ne

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 24
23.8.2009 14:31:40   
FIONA
vidiš!!!..nije zeka peka!

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!