Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2008 14:21:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 14:23:15
|
|
|
|
piggy
|
hvala lili super su ti odgovori. baš si me nasmijala idemo dalje samo pišete,možete i više puta odgovoriti ak vam još kaj padne na pamet.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2008 14:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 14:54:06
|
|
|
|
božica
|
ajme piggy luda si skroz odgovoriti ću na pitanja 1:)Mile iz Hladnog piva(on mi pao na pamet)a simpatiziram ga 2:)a joj nemrem se sjetit... ne pada mi nitko na pamet ko....nema a kaj moram odgovorit...ma nemoram...daj druga pitanja
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:02:21
|
|
|
|
piggy
|
evo još pitanja 1.Kojim se jedinstvenim talentom ponosite? 2.Kojim se postignućem najviše ponosite? kroz ova pitanja bum vas i bolje upoznala a dobila bum zanimljive odgovore.
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:06:54
|
|
|
|
piggy
|
Fiona legendo daj nam ti odgovore,ti si u tome najbolja
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:08:25
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: piggy evo još pitanja 1.Kojim se jedinstvenim talentom ponosite? PJEVANJE hahahahah 2.Kojim se postignućem najviše ponosite? OTKRILA JAJU kroz ova pitanja bum vas i bolje upoznala a dobila bum zanimljive odgovore. OD mene budeš sigurno dobila zanimljive odgovore
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:16:52
|
|
|
|
FIONA
|
1. M.J. Blige (ona mi je najbolja pjevačica i imam vse njezine stvari, jednostavno ju obožavam) 2. Sa kojoj se poistovječujem, hmmmmmm.... pa trenutno "žak houdek"(ne zna, točno kak se piše) zbog svoje škembe ....inače , ne zna, da li postoji netko tako savršen kao što sam ja!!! Ne, definitivno ne postoji!!!! 3. moj ponos je kaj mogu u sekundi zvređati vojsku ljudi a da ni ne trepnem i nije me briga ko kaj veli...poslije toga mirne duše naručim kavicu i sve po starom... hmmm, pa to baš i nije na ponos, ili??? 4.svojom kopačicom....do tada je bilo srebrna medalja u ekipnim borbama juniora na prvenstvu HR u karateu... zaradila sam uz medalju frakturu nosa!!!! Piggy, a zakaj te to zanima...da ti mene ne testiraš za TRENUTAK ISTINE???
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:18:49
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Piggy, a zakaj te to zanima...da ti mene ne testiraš za TRENUTAK ISTINE??? nasmijala si me
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:19:42
|
|
|
|
mirna
|
do tada je bilo srebrna medalja u ekipnim borbama juniora na prvenstvu HR u karateu... zaradila sam uz medalju frakturu nosa!!!! ajme cinik je stvarno nadrapal...
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:25:41
|
|
|
|
FIONA
|
nije draga moja Mirna...bilo bi drugačije da sam prošla bez prijeloma ovak vam je sve jasno!!! Samo za one koji ne znaju karate nije sport nego vještina i nema ful kontakta nego potpuna kontrola i usklađenost pokreta i udaraca...sada vam je jasno zakaj sam uvijek bila diskvalificirana!!!! kod mene nema kontrole kada netko digne ruku na moju malenkost!!!
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:33:32
|
|
|
|
piggy
|
pa Fionice tražimo maštovite odgovore za prijavnicu"ne zaboravi stihove"
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:38:35
|
|
|
|
FIONA
|
uuuuuu ja ti tu ne bi bila dobra meni ti je kratkoročno pamčenje jako loše!!! Vidi ovako, ak me pošalješ da ti nekaj kupim u dućan vjerojatno se bum vratila sa samo pola stvari ali ako mi opsuješ nešto sveto to ne zaboravljam do kraja života...pa ti vidi!!!
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:43:39
|
|
|
|
piggy
|
ja bum tebe povela ko prijatelja da im tam napravimo dar mar,a đoker pjevači su mi Tiha 100% a onda je tu Puli,Lilivana i cinik pa ćemo vidjeti.
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:46:13
|
|
|
|
FIONA
|
onda nemaš frke...ja bum te čuvala i uspjeh ti je zagarantiran...kad ih ja pogledam nitko se ne bu usudil pogoditi sve stihove!!! ....
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:48:04
|
|
|
|
piggy
|
ti buš ih tam malo zavodila da nam daju nekaj lagano bar da dođemo do 50 000
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:49:42
|
|
|
|
FIONA
|
ma mooože...samo reci...jedini je uvjet da ja ne moram niš pamtiti to me ponekad jednostavno opterečuje!!!
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 15:56:31
|
|
|
|
piggy
|
ne trebaš niš pamtiti.
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 30.9.2008 21:38:23
|
|
|
|
njanja
|
1.Da možete biti profesionalni pjevač tko bi ste bili?-iako ga ne volim, prvo mi je na pamet pao Mišo Kovač u najboljim danima (ne mislim sada)....punio je dvorane ko lud, ljudi su vrištali na njegovo ime, a dan danas se njegove pjesme slušaju kao evergreeni....Inače, jedina njegova pjesma koju volim je Ostala si uvijek istaaaaaaa 2. S kojim TV likom/slavnom osobom se najviše identificirate i zašto?ajme jako teško, morati ću razmisliti dobro dobro..... 1.Kojim se jedinstvenim talentom ponosite?-snalažljivost 2.Kojim se postignućem najviše ponosite?-ponosim se time što sam u svojih 29 godina uspijela sve što sam planirala, završila fax, zaposlila se, putovala, kupila stan, udala se i najvaćnije rodila prekrasnog slatkiša Jana
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 1.10.2008 8:14:17
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: njanja 2.Kojim se postignućem najviše ponosite?-ponosim se time što sam u svojih 29 godina uspijela sve što sam planirala, završila fax, zaposlila se, putovala, kupila stan, udala se i najvaćnije rodila prekrasnog slatkiša Jana nasmijala si me najranije.... moja "recitacija" je s malo drukčijim rasporedom.... do 30. rođendana obavila sve što je trebalo u životu.... završila fax, udala se, rodila, zaposlila, razvela, kupila stan piggy, kad smislim odgovore javim
|
|
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 1.10.2008 23:17:18
|
|
|
|
piggy
|
može troubled čekam odgovore.
|
|
RE: audicija za najbolji odgovor 1.10.2008 23:41:44
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja 2.Kojim se postignućem najviše ponosite?-ponosim se time što sam u svojih 29 godina uspijela sve što sam planirala, završila fax, zaposlila se, putovala, kupila stan, udala se i najvaćnije rodila prekrasnog slatkiša Jana IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: njanja do 30. rođendana obavila sve što je trebalo u životu.... završila fax, udala se, rodila, zaposlila, razvela, kupila stan hmmmm...da vidimo imam još koju godinu da i ja sve ostvarim...iako listam oglasnike s nekretninama, fax sam odavno napustila, posao mrzim zbog radne okoline i najradije se tamo ne bi vračala ali moram jer mi trenba lova... WoooW pa i ja sam sa 26 na jako dobrom putu!!! Do 30-te sve stignem!!!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!