Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savijet 11.6.2010 14:37:20
|
|
|
|
njanja
|
mi smo imali od sestre posuđeni od Aventa, a kupili smo TIgexov koji je super...Ovaj prvi je možda bio bolji jer se čuo svaki šum pa je bolji za početak, ali sada je Jan veći i ne trebam ni skakati na svaki šum pa mi ovaj zapravo i paše.... Znam da su hvalili neki koji ima svjetlo, mislim da ga ima u TL kupiti, ne znam koja marka
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:37:24
|
|
|
|
ZVRK
|
ja imam philipsov i toplo preporučam nikada nije zakazao,ali nenma puno mogućnosti. zvučno i sa lampicama ti da do znanja da se beba miče/je budna i ima 4 kanala
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:40:22
|
|
|
|
anaxx
|
hvala! jel znate od prilike cijene i gdje kupiti
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:43:39
|
|
|
|
njanja
|
beba centar tower, 2. kat (mislim da imaju avent i phillips) i 4. kat (tigex)ili beba centar na placi ili turbo limač
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:46:16
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja beba centar tower, 2. kat (mislim da imaju avent i phillips) i 4. kat (tigex)ili beba centar na placi ili turbo limač hvala njanja, ali sestra mi je u Zagrebu pa ne znam da li ima beba centar i u Zg...
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:51:54
|
|
|
|
ZVRK
|
moj koštao 730kn u rijeci negdje blizu nekog ''vrtnog centra''mislim ka ima i konzum u prizemlju kod benziske/semafor kada se ''silazi''sa ceste za u ri
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 14:53:29
|
|
|
|
njanja
|
nema....onda je sigurniji možda adax ili turbo limač.... vidi adrese: http://adax.hr/beba-centar-zagreb/ ili bebi media shop (to je ovaj naš iz towera sa 4. kata): http://www.media-commerce.com.hr/ducani.html -ima u emmezeti ili king crossu
|
|
[Obrisani korisnik] 11.6.2010 15:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 15:06:04
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ti imam neki i TL koštao 200kn,evo već je 3 god stalno u upotrebi. Bilo ti ga je sad u Lidlu kupiti, možda je ostao još koji. Zvrk mislim da ti misliš na Elipso.
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 15:34:05
|
|
|
|
ZVRK
|
joj stvarno neznam ime a ja i snalaženje po rijeci nije mi baš neko. ako ti treba za u stanu nije bitan domet i marka ali ako imaš kuću i treba ti da ideš TI vani a beba spava obavezno vidi koji je domet. onvaj moj ima 300m i kroz debele zidove a to je nama trebalo
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 15:45:48
|
|
|
|
cuba
|
Mi smo kupili Avent od Phillipsa i prezadovoljni smo s njim . Čini mi se da je bio oko 600kn.
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 11.6.2010 18:26:25
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mi imamo tigex,super sam zadovoljna njime.Nisam ga ugasila više od 4 godine.Sad mi u principu za Niku više i ne treba,pa sam ga preselila kod Ines.Koštao je oko 500 kn.
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 12.6.2010 12:52:18
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi imamo phillips i zadovoljna sam
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 12.6.2010 13:02:02
|
|
|
|
lelo
|
mi imamo bubu, i još uvijek radi.
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 12.6.2010 23:33:58
|
|
|
|
MiniMama
|
mi imamo tomy. fakat sam prezadovoljna. mislim da je oko 450 kn u TL. ima nocno svjetlo i mjeri temperaturu u sobi. nista specijalno, ali sam ostala sokirana kada sam otisla u garazu na -3, a inaze zivimo na drugom katu i imao je signal. ne sumi nikad, super cisto se sve cuje. ima jos neki tomijev, ali bez temperature i nocnog svjetla, i nesto je jeftiniji..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.6.2010 23:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: baby alarm-trebam hitno savjet 4.7.2010 0:50:26
|
|
|
|
Gogule
|
potpisujem. Mi imamo stari model od Roka i taj je u Rijeci, a novi model je tu u Zg al ne taj s temperaturom nego možeš i ti djetetu pričati sa svoje jedinice. I stvarno su odlični. Čak mi je prvi model bolji jer ima i svjetlosni signal
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!