Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 16.2.2009 22:29:27
|
|
|
|
Ruža
|
Joj Zvrkić stvarno ti ne znam? Nadam se da je sve o.k.? Drži nam se draga.
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:25:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Najmanje 2, 3 mjeseca......ponovi betu za dva, tri tjedna pa ces vidjeti kojim tempom se vracas u hormonalni balanas. Neke zene to reguliraju prirodno ranije, neke duze.... I treba biti ispod 5...
< Poruku je uredio tikica_69 -- 17.2.2009 9:26:11 >
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:28:57
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala.mene je sve to zbunilo jer mi prošli put nisu vadili betu niti biulo šta.sada kao da nisu sigurni šta su napravili
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:31:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm, ne mogu baš 100% točno tvrditi, ali kad sam rodila Elenu, ostali su mi neki ugrušci, i 2,5 mjeseca nakon poroda su mi radili betu radi kontrole da li je sve otišlo i tek tada je bila negativna. Ne znam jesam li ti s time šta pomogla ili suprotno. Sorry.
|
|
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:33:35
|
|
|
|
ZVRK
|
sutra je idem opet vaditi pa ću vam javiti.DOBRE vijesti
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:36:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK sutra je idem opet vaditi pa ću vam javiti.DOBRE vijesti I bolje ti je
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!