|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bijesne sefice
6.5.2009 14:53:33   
ivanaa
evo moja sam cjele dane se skriva i pusi i cita novine i dere se na nas.Od uvijek nas je svadila i radila spacke medu nama,stavljala nenormalne smjene za radit,sviju mrze ia niko joj to ne zeli rec u facu neg joj se zavlace u -kam se vec zavlaci-evo ja sam rodila,imala smrtni slucaj...nije ni nazvala da se cujemo a tam prica kak smo si nas dve super frendice i obozavamo se,meni je sad vec zlo kad se sjetim da moram s njom ic radit za pol godine.uglavnom,trebala bi ici na posao pocastit cure a ona radi sam ujutro a ja mogu doc i popodne i po noci.ne zelim ju vidjeti i zlo mi je od nje al me frka ne doc kad je nema.Pomagajte..sta da radim'

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bijesne sefice
6.5.2009 14:56:18   
m600
hm... dođi kad je nema i reci da si samo tad mogla doći...izvučeš se na dijete...kažeš da ga nema tko čuvati ili da moraš čekati popodne da zaspi tako da možeš zbrisati jer inače plače...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 2
6.5.2009 14:59:38   
mariola
Na mene je moja volila podić ton. Jer ja sam kao bila balavica a ona gosppođa (po njenom). Jednom sam joj sasula sve u facu i od tad se ona meni uvlači u ... Odjednom me počela obožavati i tepati mi, sad mi je super.
Nekad mi je i previše toga što me voli ali bolje i tako nego ko prije. Eto tako sam ja uspjela.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
6.5.2009 15:03:13   
ivanaa
uff moja je soficirana i ima sve pod kontrolom..ne dere se al je onako u rukavicama pokvarena.kao ne ljuti se i to pa ti metne 4 nocne za redom i iza leda laze curama da ju ogovaras cak i laze u oci i jako je zla.u stanju je unistit neki posao pa te optuzit.fakat je zlocesta zena.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
6.5.2009 15:03:52   
dominik
ja svoju izbjegavam jer je glumica sam cu to reci...i nisam isla pocastit kad sam rodila i necu jer nisu zasluzili

< Poruku je uredio dominik -- 6.5.2009 15:04:03 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
6.5.2009 15:08:17   
ivanaa
ma je.. se meni za nju al druge kolegice su mi odlicne i skoro sve su vec tu bile i skupljale lovu al neke nisu dosle jer daleko zive i imaju male klince pa osijecam potrebu radi njih otic bar kolace i cugu odnijeti.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
6.5.2009 15:30:01   
zaba
odi ti kad tebi paše i ne trebaš se opravdavati zakaj si došla kad nje nema.A ja bi baš otišla kad je ona tam i zahvalila se na čestitkama za rođenje djeteta i smrt bake.Ma baš bi ju posramila.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 7
6.5.2009 15:31:47   
ivanaa
zaba i o tom sam razmisljala ali necu curama tam zagorcavat zivot,htijela bi da se sve opustimo i u miru ispricamo a ne da u strci i grcu tam struji negativna energija.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 8
6.5.2009 15:33:58   
dominik
IZVORNA PORUKA: ivanaa

zaba i o tom sam razmisljala ali necu curama tam zagorcavat zivot,htijela bi da se sve opustimo i u miru ispricamo a ne da u strci i grcu tam struji negativna energija.

ako to zelis onda odi kad nje nema a nju fino nazoves i kazes sorry al nisam mogla ujutro doci i bok

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 9
6.5.2009 15:36:01   
ivanaa
joj cure to zvuci tak jednostavno kad ovak citam..al kad se treba provesti u djelo nisam pametna

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
6.5.2009 15:37:46   
dominik
ostavi joj pokloncic na stolu i bit ce zadovoljna a i vi cete se moci opustiti

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 11
6.5.2009 17:29:37   
tikica_69
Imam srecu sa nadredjenima. Do sada sam uvijek imala razumne sefove i zene i muskarce. Korektne i dosljedne.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
6.5.2009 18:23:24   
pikachu
Ja sam dosada imala samo jednog šefa korektnog i dosljednog... S ostalima sam uglavnom u sukobu...

Da ne ispadnem neka svadljiva baba, ne volim muški stav svisoka i kada kaže da smo prave babe (ma što u tom trenutku radile jer je on šef i ne može se tako razgovarati, makar i imao takav stav o svim ženama u dubini duše)... Odmah sam mu sasula paljbu da to može svojoj ženi doma reći, a ne meni i da je muški šovinista... Čovjek jednostavno podrazumijeva da je normalno da ženama govori da su kokoške i babe u 21.stoljeću i još mu je to super smiješno i fora (kao i mi bi se trebale smijati)... WTF!!! Ja znam da je čovjek odahnuo što me neće gledati godinu dana, ali mislim da ne pretjerujem... Na te sam stvari užasno osjetljiva...

Što se tiče šefica, imala sam jednu skoro pa takvu, samo se ja nisam bojala da mi može raditi o glavi jer nije ni imala takve ingerencije... Uvijek je još netko iznad mojih šefova jer radim u velikoj firmi pa si ne smiju baš dati takav odušak da mi se osvećuju jer uvijek postoji mogućnost da odem iznad njih user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
6.5.2009 18:26:51   
pikachu
IZVORNA PORUKA: dominik

ostavi joj pokloncic na stolu i bit ce zadovoljna a i vi cete se moci opustiti

E, i slažem se da ovako napraviš... I ti primjeni žensku snalažljivost... A ako je glupa koliko i zločesta (obično je tako) neće ni skužiti da si je izbjegavala...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
6.5.2009 19:07:20   
ivanaa
nazalost nije glupa vec je jako inteligentna

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 15
6.5.2009 19:11:15   
pikachu
A je.. ga... I ti njoj sladi kao i ona vama... Iako, ako si kao ja, povraćat će ti se poslije toga... Nikada nisam razvila tu razinu mudrosti: što na umu, to na drumu... Nažalost... Moju, naravno...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 16
6.5.2009 23:25:22   
Zvonki
Joj baš mi je žao zbog tebe. Ja imam divnu osobu za šeficu.user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 17
6.5.2009 23:28:23   
novamama
ja bih išla popodne i ne bih joj riječi rekla. ako te pita zašto nisi došla ujutro, reci da nisi mogla, da ti je sada drugačiji ritam...

ako je tako inteligentna, zašto ne skuži da je ne voliš?

daj joj mig, pa će joj biti jasnije....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
4.6.2009 15:32:10   
ivanaa
dala je otkazuser posted image user posted image otisla na drugo radno mjestouser posted image nemogu vjerovat tako sam sretnauser posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 19
4.6.2009 15:38:54   
pepeljuga
jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 20
4.6.2009 15:42:05   
pikachu
IZVORNA PORUKA: ivanaa

dala je otkazuser posted image user posted image otisla na drugo radno mjestouser posted image nemogu vjerovat tako sam sretnauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kao da te čula... user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 21
4.6.2009 16:26:31   
dominik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 22
4.6.2009 16:54:38   
novamama
sad je najbolja šefica na svijetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!