|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bliže se blagdani
29.10.2009 14:05:57   
natalijax
bliže se blagdani,i ja bi svom mališi htjela kupiti prvi poklon,znam da je on još maleni da nezna što je poklon,al htjela bi nesto mu kupiti jer ipak je to prvi Božić s njim,Što ste vi svojim kinderima kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bliže se blagdani
29.10.2009 14:08:57   
anne
Imam par ideja - ovisi što ćemo naći.
Petri vjerojatno Fifinu kuću, a Samuelu Tomicu sa prugom i vlakovima.user posted image
Ako to ne nađemo plan b.

Prvi Božić s Petrom je zbilja bio predivan i zamoran - stalno je htjela skidati kuglice sa smreke.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
29.10.2009 14:40:19   
Thea
Mi ćemo Valentinu kupiti Psića sveznalicu.Cijen mu je 250 kn u konzumu.Baš je zgodan.

user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
29.10.2009 14:42:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 4
29.10.2009 14:44:59   
Bebys
ja cu svojoj medu WINY PUCH...onaj malo veci...koji sjedi ne koji lezi...super mi je....user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
29.10.2009 14:48:37   
natalijax
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: Thea

Mi ćemo Valentinu kupiti Psića sveznalicu.Cijen mu je 250 kn u konzumu.Baš je zgodan.

user posted image

Mislim da ti je Theina ideja odličnauser posted image  Imamo psića sveznalicu pa znam.

Ja sam joj za prvi Božić(imala je tri mjeseca)kupila plišani mjesec i zvijezdu koja svira uspavanku za objesiti iznad krevetića)
ovo još nisam vidjela i sviđa mi se super stvar,a vrtuljak sam mu baš jučer kupilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
29.10.2009 14:51:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 7
29.10.2009 14:57:59   
Thea
Ma moj obožava buku i glasnu muziku..Kad samnom sjedi za kompom ulovi zvučnik i pojača do daske..A najbolje je spavao ovih dana kad se po kući bušilo i lupalo...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 8
29.10.2009 15:02:08   
Thea
Ima i lonćić sveznalica, telefon sveznalica i knjiga sveznalica.Dvoumimo se između psića i lončića..

Lončić sveznalica
Ovaj nasmiješeni lončić uči djecu oblicima i brojevima.Lončić je poseban po tome što ima senzore ispod poklopca tako da može osjetiti kada dijete stavi ruku u njega ili kada u njega ubaci neki od oblika.Svaki put kada dijete ubaci oblik kroz odgovarajući otvor ili kada stavi ruku u njega,lončić zasvira zabavne melodije i kaže djetetu broj koji piše na obliku ili naziv oblika.U igračku su uključeni lončić,poklopac i 5 različitih oblika.
user posted image
Knjiga za sveznalice
Uz ovu knjigu vaše će dijete naučiti prve pojmove,brojeve,slova i boje.Listajući stranice dijete će moći gledati zanimljive crteže,a pritiskom na tipke naučiti brojeve,slova i boje.Mali prst koji svijetli na vrhu stranice pokazivat će djetetu u koju stranicu treba gledati dok ući pojmove,boje i brojeve.
user posted image

Telefon Sveznalica
Telefon Sveznalica uz kojeg će djeca naučiti brojeve od 1- 9 te slova od A-Ž. Uz zabavne melodije igra s ovim telefonom biti će prava zabava!!! user posted image

Psić sveznalica
Uz psića Sveznalicu dijete će naučiti boje, slova, brojeve, dijelove tijela i razne pjesmice. Primite djetetove ruke u svoje ruke te plješćite zajedno s njim dok recitirate pjesmicu “Pekaru, slastičaru”. Uz psića pjevajte djetetu i druge pjesmice poput: “Kad si sretan”, “Glava, trbuh, ruke, noge”. Sve pjesmice i rečenice psić pjeva i izgovara na hrvatskom jeziku!
user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
29.10.2009 15:04:04   
natalijax
koliko sam primjetila kad spava može i top proci pokraj njega,jedino kad tone u san onda se zna trgnit na jaći zvuk znaci po tom mu nesmeta bas buka

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 10
29.10.2009 15:05:36   
natalijax
grrrrr theauser posted image user posted image sad neznam sto bi uzela,bacila si me u dubokooooo razmisljanje

Neposredna veza do poruke: 11
29.10.2009 15:19:06   
zaba
imala je 7 mj za 1.Božić,skoro 8,pa je dobila sanjke,male buce,hrpu krpica i igračaka,bilo je veselo i šareno i čudila se kuglicama.Prošlo je već 4 god... 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 12
29.10.2009 15:22:48   
lelo
I mi imamo psića sveznalicu.
Dobio ga je prošlog Božića,i dan danas se zna igrati sa njime.user posted image

Leon 19.04.2007

Neposredna veza do poruke: 13
29.10.2009 15:26:23   
natalijax
joj ja sad jedva cekam taj Božić,taj prvi božic .Naš prvi božičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 14
29.10.2009 15:29:04   
Thea
Meni se dopada psić i lonćić..Mi ćemo kupiti psića a svekrvu ću nagovoriti za lonćić..user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 15
29.10.2009 17:36:28   
Anoniman
Sara ce se bas nadobijati poklona, jedan Bozic, Nova godina, sutradan rodjendan, pa drugi Bozic user posted image user posted image user posted image pa mi treba i vise od jedne ideje, svidja mi se ovaj pasic, ali treba mi jos ideja user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 16
29.10.2009 17:36:46   
Njofra
Ja nemam pojma. Iskreno sve mi igračke idu na živce jer ih svakodnevno skupljam s poda. Klinci imaju 100 želja. A ne treba im stvarno, mali ima autića da im ni broj ne znam toliko, plišanih ima još od seke cjela vreća, kockica ima, društvenih igri, bicikl, role, klizaljke, ... pa si mislim još plastike donjeti u kućuuser posted image a opet za Božić nekaj bude se samo kaj.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 17
29.10.2009 18:20:54   
Kika83
Blago vama cureuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 18
29.10.2009 18:23:17   
osobno
Ja bi najradije darivala samu sebe, obzirom na to da će svi zaboravit na mene-...mislim, i jasno da hoće pored mog malog zavodnika...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 19
29.10.2009 18:36:03   
natalijax
a joj kika,meni suze idu zbog tebe,nekad nevolim ni otvarat teme o bebama samo zbog tebe,tikice i ostalih kojima je jako teškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 20
29.10.2009 18:42:08   
buduća mamica
a što kupiti bebici koju očekujemo? i ja želim kupiti nešto bebaču iako će se roditi par dana nakon blagdana, nešto za uspomenu...dajte mi neku ideju...a da nije skupo

Neposredna veza do poruke: 21
29.10.2009 18:54:07   
natalijax
,meni nepada nista napamet za tvog bebača mozda isto neku igračku,medu nekog ,ili vrtuljak sto svira iznad krevetića

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 22
29.10.2009 19:27:50   
Viky
joj,nemam pojma...čekaj samo da nas počnu bombardirati sa silnim reklamama na televiziji...kako će samo ideje padatiuser posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 23
29.10.2009 20:54:06   
inna
ja sam isto s dragim razgovarala o tom psiću sveznalici i mislim da ćemo mu to kupiti za Božić

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 24
29.10.2009 21:03:22   
Ninaa
Psić je zakon mi smo dobili od nećakinje kad se rodila. I obožava ga toliko da je uho sredila jel joj je ta pjesmica bila najdraža. cvrčak da se on smanjiti ima čak 3 nivoa. naš je na najtišem moja ne voli buku. već sad zna di pjeva koju pjesmicu i tak. Ja ću joj kupiti nekaj od ovog drugog kaj je Thea navela samo se moram odlučiti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!