|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   boli me
22.2.2010 22:41:28   
natalijax
Jutros sam dobila,i nije da me boli stomak nešto jako,al me zato boli ona stvar,više izvana kod usana ko kad popucate na porodu,pa zar je moguče da me sad boli jer ni jedna me do sad nije bolila iza poroda,osim što me boli kičma user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: boli me
22.2.2010 22:42:58   
evanda
Hehehehe
zeza te godina proizvodnje?

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.2.2010 22:44:21   
ninolina
Jutros sam dobila,i nije da me boli stomak nešto jako,al me zato boli ona stvar,više izvana kod usana ko kad popucate na porodu,pa zar je moguče da me sad boli jer ni jedna me do sad nije bolila iza poroda,osim što me boli kičma user posted image

nato meni je tako svaki mjesec od kad sam rodila Iris, čudan osječaj totalno i boli dva tri dana i ništa...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 3
22.2.2010 22:46:22   
natalijax
totalno odvratno,i kad neboli je odvratno,jednom riječju smotana sam nije više ko prijeje dnostavno više ni uložak neznam pošteno namjestit,koda je prvi put imam,fujuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
22.2.2010 22:50:34   
ninolina
ma kužim te, ne brini prestat će kroz par danauser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 5
23.2.2010 10:04:53   
Njofra
čudan osječaj totalno i boli dva tri dana
E upravo tako kao i Ninolina.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
24.2.2010 14:49:09   
maminkica
ja još nisam ni dobila mengu , a prošlo je skoro 7 mj. od poroda. nikad nisam imala bolove, a nadam se da niti neću kad opet dobijem, al po ovome što čitam moglo bi biti veselo

Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!