Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 15:56:56
|
|
|
|
lueman
|
klinci doma naprave čestitke pa to damo djedovima i bakama, obzirom da oni sve skupljaju od svojih unuka ostalima mail ili sms
|
|
[Obrisani korisnik] 4.11.2009 16:13:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 16:19:10
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam prije uvijek...nažalost više ne....jako mi je lijepo i svake godine od starih penzionera suseda dobijem za Božić...mislim da bi mogla i ja polako to uvesti kao prije ali moram sakupiti adrese...ne znam više od nikoga napamet...niti adresu niti telefonski broj...sve memoriramo i ne pamtimo....užas! sad kad razmislim pa ne znam niti od dede točan kućni broj...kaj da moram hitnu pozvat... ...sad sam se zamislila!!!
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 18:43:54
|
|
|
|
natalijax
|
sms i mms,
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 18:44:50
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: natalijax sms i mms, i ja
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 18:47:00
|
|
|
|
boba125
|
do sada nisam ali mislim da hocu ove godine ovo je prva da ne zivim u hr a inace mi je to lijepo,primiti cestitku
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 18:52:37
|
|
|
|
curice
|
nažalost čestitam sms-om,mail-om ili telefonom,a tako sam se prije veselila pisanim čestitkama. Mislim da je velika šteta što smo izgubili taj lijepi običaj
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 18:55:22
|
|
|
|
maja
|
Pa od kada sam u braku baš i nisam slala čestitke, slala sam SMS, ali od prošle godine sam ponovno počela slati čestitke koje radim doma i sa Noinom slikom, tako da ćemo i ove isto, ali to samo obitelji šaljem!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 19:12:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Telefon i sms...
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 20:19:36
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Telefon i sms... I mi tako....Na žalost
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 20:22:14
|
|
|
|
twitty
|
sms
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 21:02:11
|
|
|
|
mali_macic
|
mi uglavnom cestitamo telefonom i sms-om, dodusi lani sam sama napravila cestitku u photoshopu od svojih slika i poslala najuzoj obitelji i par prijatelja preko interneta. ne sijecam se kad sam zadnji put slala postom cestiku.
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 21:47:11
|
|
|
|
uspavana
|
mail, sms i telefon.. mada svake godine pošaljem i nekoliko pravih čestitki.. meni je isto osobno to fora...posebno čestitka ručne izrade... čak se nekad i ja znam upustiti u izradu
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 22:52:42
|
|
|
|
Ninaa
|
Nažalost telefonom i sms, slala sam do nedavno najboljim frendicama poštom ali kak meni nitko nije vratio odustala sam. Ja ih obožavam i onda se izguštam na poslu, moj šef ima naviku slati čestitke za Božić. Isto kupimo unicefove i nek je tekst više poslovni ali ga uživam ispisivati i potpisivati.
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 4.11.2009 22:54:00
|
|
|
|
dominik
|
ne saljem jer su me postari okrali za dva paketa u zadnje dvije godine...nek nosakaju racune jer sve drugo im je ocito previse
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 5.11.2009 7:46:58
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja sam prije uvijek...nažalost više ne....jako mi je lijepo i svake godine od starih penzionera suseda dobijem za Božić...mislim da bi mogla i ja polako to uvesti kao prije ali moram sakupiti adrese...ne znam više od nikoga napamet...niti adresu niti telefonski broj...sve memoriramo i ne pamtimo....užas! Potpisujem
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 5.11.2009 10:34:34
|
|
|
|
xxl
|
Ja od ove godine ponovo pocinjem.Cini mi se to nepravedno odbacenom tradicijom Bozica.
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 5.11.2009 10:39:14
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: curice nažalost čestitam sms-om,mail-om ili telefonom,a tako sam se prije veselila pisanim čestitkama. Mislim da je velika šteta što smo izgubili taj lijepi običaj potpisujem
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 5.11.2009 15:10:16
|
|
|
|
lavica81
|
prepisujem IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: curice nažalost čestitam sms-om,mail-om ili telefonom,a tako sam se prije veselila pisanim čestitkama. Mislim da je velika šteta što smo izgubili taj lijepi običaj potpisujem
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 6.11.2009 10:25:48
|
|
|
|
Kika83
|
Sms, fejs, mail
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 6.11.2009 10:30:40
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Sms, fejs, mail da....potpisujem! ah ...ipak mi draže čestitke i to...toplije nekako...mislim da našom generacijom to izumire,nažalost, a našim klincima to biti kao "znaš da su nekada pisali na nekakvim čestitkama i to slali...zamisli kako glupo?!..."
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 6.11.2009 10:33:49
|
|
|
|
katy mama
|
sms,fejs,mail,telefon
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 18.12.2009 17:16:00
|
|
|
|
Ela28
|
Ja sam poslala nekoliko i danas baš primila dvije,lijepo je to
|
|
|
|
RE: da li šaljete čestitke??? 18.12.2009 17:21:02
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: curice nažalost čestitam sms-om,mail-om ili telefonom,a tako sam se prije veselila pisanim čestitkama. Mislim da je velika šteta što smo izgubili taj lijepi običaj potpisujem
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!