Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 16:45:09
|
|
|
|
kitty
|
ne ali ne bi se bunila da se netko sjetio
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 16:56:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, nisam..i stvarno ne znam da li se i sto daruje
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 17:13:34
|
|
|
|
FIONA
|
zadnje gdje sam bila na djevojačkoj bilo je od bivše šogorice!!! kupila sam joj piz... niš ozbiljno! Ja sam ipak to izuzela jer nisam taj tip.... meni je djevojačka bila sama sa sobom i mislima!...
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 17:27:17
|
|
|
|
Viky
|
oh,ja sam ju imala i bila mi je luđa nego svadba.Uživala sam!Iako nisam bila darivana,pa ne znam za taj običaj. iii
< Poruku je uredio sena -- 6.2.2009 17:28:44 >
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 19:09:53
|
|
|
|
Ruža
|
I ja sam ju imala i bilo je ludooo. Nisu me darivali, kuma je napravila tombolu pa smo dijelili pokončiće u ponoć. Netko je dobio kuhaću, a netko grincajg za juhu, najbolje mi je bilo kad mi je mama izvukla da otpjeva pjesmu po vlastitom izboru.
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 20:19:08
|
|
|
|
tonkica
|
I ja sam ju imala, od kume sam dobila nekoliko sitnica, al nisu me sve curke darivale. Pokloni su bili ful šaljivi.
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 6.2.2009 21:00:56
|
|
|
|
njanja
|
kod nas je dosta često darivanje.....nije obavezno, ali ako ideš na djevojačku, kupiš sitnicu....najćešće nešto u vezi vjenčanja (sexy tangice, lisice, neku knjigu na temu vjenčanja, uglavnom ludorije...)
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 7.2.2009 7:38:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
I sinoć je kuma bila kreativna...čak smo imale i "muško" društvo po imenu Gavin ili Drago
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 7.2.2009 11:41:52
|
|
|
|
Kika83
|
imala sam i ja sam od cura dobila čipkasti grudnjak,cviječe,bombonjeru,od jedne čak i kuharicu i ostale sitnice
|
|
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 7.2.2009 13:06:00
|
|
|
|
bembica
|
joooj i djevojačka je još preda mnom...mislim da će bit 4.04. curke kažu da će se one pobrinut za sve! ...baš me zanima koju će ludost sad smislit!!!!
|
|
|
|
RE: darivanje na djevojačkoj 7.2.2009 16:53:23
|
|
|
|
božica
|
nije bilo darivanja al mislim da je ok darivanje za nekom sitnicom
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!