Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:13:46
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja bih je vjerojatno nosila dok mi ne počne smetati. A čini mi se da je tebi počelo - pa skidaj! Općenito nisam za to nošenje crnine jer se to tako mora i šta će babe reć'. Dami, 6 mjeseci je i više nego dovoljno draga.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:16:39
|
|
|
|
curice
|
mislim da je 6 mjeseci sasvim dovoljno,a važnije je da se te osobe sjetiš i pomoliš za nju od sve crnine ovoga svijeta
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:19:09
|
|
|
|
natalijax
|
ovisi tko,ja sam za tatom nosila godinu,kada mi je baka umrla nisam jel sam bila trudna,Mislim da je bitnije srce a ne odječa,Ako ti je stric,teta,ujak itd mislim da je sasvim dovoljno 6 mjeseci,a još i vručine
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:24:08
|
|
|
|
cuba
|
Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto...
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:27:06
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:32:27
|
|
|
|
dami
|
Hvala cure šta me razumijete. ja stalno razmišljam de se polako ,onako postepeno maknem s nje i onda sebe uhvati kako opet kupujem nešto crno. Mislim da će prestai s tim. Šta imam nosim i kombiniram sa drugim bojama. malo mi je bed jer moja starija sestra ne misli tako i sad ćejedna biti ovako druga onako obučena. Živimo u zajedničkoj kući.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:42:10
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:51:38
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem....
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:45:36
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem.... Također!
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:46:39
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem.... Također! isto...
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:48:03
|
|
|
|
tita
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. _____________________________Đuro bećar 09.09. :) (Odgovor članu cuba)
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:49:01
|
|
|
|
mani
|
[/quote] Tuga je u srcu, a ne u odjeći. slažem se.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 9:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 9:38:54
|
|
|
|
pako
|
Potpisujem cure, tuga je u srcu a ne u odjeći. Meni kad je umro deda prije godinu i 5 mjeseci kojeg sam obožavala nosila sam crninu 2 tjedna i više nisam mogla, gušila me, užas, taj dan kad sam odlučila prestati nositi umrla mi je baka i nosila sam onda još dok nije prošao sprovod i nisam više mogla, a evo još sam strašno tužna što ih više nema i nema dana kad ih se ne sjetim i pustim suzu
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 10:41:39
|
|
|
|
uspavana
|
nemoj se zamarati crninom... kao što i druge cure vele, kako se ti osjećaš. A žalosno je ako ljudi samo crninom pokazuju kolko im je to nekoga stalo.. meni je pred 2 godine umrla baka, s kojom sam bila jako bliska... nosila sam crninu samo na sprovod... ne volim crninu i ne osjećam se dobro dok je nosim... imala sam par dana još crnu majicu.. i to je to... ali baku nisam zaboravila, još niti danas..
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 11:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:26:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikada nisam za nikime od svojih nosila crninu jer oni to sigurno ne bi zeljeli....tugovala sam u sebi a vanjski izgled mi je u tim trenutima bio sasvim sporedna stvar
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:32:31
|
|
|
|
ZVRK
|
za oba dvije bake i za mamu sam nosila crninu samo za sprovod po meni crnina nije ''znak''za tugovanje ili poštivanje umrloga
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:37:46
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa naravno...to je kultura pokapanja mrtvih....i ja na sprovodu nosim crno...
< Poruku je uredio tikica_69 -- 2.7.2010 12:38:31 >
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:40:33
|
|
|
|
ZVRK
|
meni nitko nije ništa nikaDA rekao zašto ne nosim crno,i ja nisam za ''zabrane''tipa nesmiješ vani nigdje gdje se čuje muzika ili neki skup ......
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:43:35
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. I ja potpisujem ovo
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:45:57
|
|
|
|
Viky
|
Nisam nosila crninu ni za mamu ni za baku.Dapače,moja mama je tako željela.Smatram da svako radi kako želi,a moje mišljenje je da to nije mjerilo tuge koju nosim u sebi.U pravilu,i inače ne volim pokazivati ni govoriti o sebi.Najbliži ljudi znaju i to mi je bitno.Ako osjećaš da je vrijeme,makni crninu i ne obaziri se na druge.Ti si bitna.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 13:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ni ja nisam za to, nosim ju samo na sprovodu i isto mislim ko i cure da se tuguje u srcu i misli se na tu osobu s poštovanjem. crnina je vanjska forma...
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 16:38:48
|
|
|
|
bembo
|
Napravi onako kao se osjećaš, ti znaš kako ti je u srcu...... Netko ima potrebu za crninom, netko ne... ali glupo je određivati neke granice. Voljeni se ionako ne zaboravljaju i tuga uvijek ostane bez obzira na boju odjeće. Pusti selo neka priča....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!