Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 9:15:50
|
|
|
|
mariola
|
JA sam lani dobila poštom dobila onaj njihov obrazac. al najsigurnije ti je otić ili nazvati da ti pošalju -hzzo. trebat će ti prosjek plaće da ti znaju odrediti tarifu
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 9:18:55
|
|
|
|
ZVRK
|
ja ga imam. prošlu godinu si plačala a sada kao nezaposlena imam ga besplatno. odi na socijalno i tamo sve ispuni šta te pita formular. netreba ti prosjek na papiru već ti je dosta da znaš koliko ti se uplačuje plata. budeš plačala 80kn ili 120kn ovisno o primanjima. mislim da preko 5000 ide 120kn/mjesećno
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 9:19:22
|
|
|
|
novamama
|
možeš popuniti obrazac i online, na stranicama hzzo-a i poslati im. ako ti treba pomoć kod popunjavanja, javi se, nedavno sam to rješavala...
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 9:38:31
|
|
|
|
evanda
|
Imam ga od prije par dana. Odeš u HZZO, uzmeš papire s pulta, popuniš i predaš, bar sam ja tako, bez ikakvih prosjeka. Jedina kvaka je u tome što ti polica počinje vrijediti tek mjesec dana nakon podnesenog zahtjeva.
|
|
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 9:39:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: novamama možeš popuniti obrazac i online, na stranicama hzzo-a i poslati im. ako ti treba pomoć kod popunjavanja, javi se, nedavno sam to rješavala... i ja sam to tako riješila
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 10:06:49
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne mogu on line ali tražim valjda imaju obrazac za skinuti? Pa pošaljem poštom?
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 10:21:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
da, možeš skinut obrazac, ispunit i poslat ... ovaj prvi http://www.hzzo-net.hr/08_01_08.php
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 9.2.2010 16:18:42
|
|
|
|
joszde
|
ja neki dan zvala i rekla mi je da nemogu poslati poštom tako da idemo ovih dana tamo jel zna da li ima gužve u popodnevnim satima mi smo ove godine oslobođeni jer samo suprug radi a ima malu prijavu.
|
|
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 15.2.2010 12:48:49
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: novamama možeš popuniti obrazac i online, na stranicama hzzo-a i poslati im. ako ti treba pomoć kod popunjavanja, javi se, nedavno sam to rješavala... i ja sam to tako riješila FJ, ti si to ispunila i kaj? Netko ti se javio? Dobila samo karticu? Nakon koliko počinje vrijediti to?
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 15.2.2010 12:58:44
|
|
|
|
lee
|
ja to isto imam sad moram za muža ispuniti...javim ti se Fj ako ne budem skužila.
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 22.3.2010 13:44:12
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, koja je adresa gdje idem za to dopunsko?
|
|
RE: Dopunsko zdravstveno osiguranje 22.3.2010 14:42:13
|
|
|
|
joszde
|
jukićeva 12
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!