Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:49:34
|
|
|
|
Ira_
|
Piggy šta se to s tobom događa, ti si postala strašno ugrožena ! Pa di ti je M, da se malo ispiriš?! Ja ne bih probala! A on bi sigurno!
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:50:19
|
|
|
|
ZVRK
|
nisam ih nikada vidjela u živo ali ......možda i bi kada bi bile na meni za vrijeme ''akcije''a ne samo da ga ovako pitam šta bi napravio jer mu ne bi vjerovala u odgovoru.treba ga dovesti pred gotov čin
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:55:39
|
|
|
|
piggy
|
ira nemam ja nikakvih problema,šta može biti zanimljivije od seksa zvrk ima ih ima u seksi shopu,naravno da ih moraš imati na sebi,a na njemu je da pogricka sve te bonbončiće
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:59:02
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: piggy ira nemam ja nikakvih problema,šta može biti zanimljivije od seksa zvrk ima ih ima u seksi shopu,naravno da ih moraš imati na sebi,a na njemu je da pogricka sve te bonbončiće Sorry ako si me krivo shvatila! Ne mislim da imaš ikakvih problema, i sex je i više nego zanimljiv(bar nama koji imamo mašte),ali zadnjih desetak tema vezanih uz sex si ti otvorila. A to što sam napisala da si ugrožena, bila je šala, nadam se da shvaćaš.
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 22:03:01
|
|
|
|
piggy
|
daj kaj se ispričavaš,jesi luda pa znam da se šališ,nemam nikakve druge inspiracije za otvaranje tema pa otvaram ove da se malo nasmijemo nisam te ja krivo shvatila i ne ljutim se,sve ok
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 22:05:55
|
|
|
|
Ira_
|
Okić dokić! Ako ništa drugo bar razbijaš monotoniju kada tako postane!
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 10:51:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam ih dobila pod bor od frendice/sefice, nekad davno. Bacila sam ih jer su mi smrdile na izgoreni secer
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 20:25:30
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam ih imala i probali mm se jako svidile.Dobila sam ih od prijateljice za rodendan.
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 20:30:00
|
|
|
|
kitty
|
da su cokoladne bile bi privlacnije ovi bomboni ne izgledaju ukusno
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 28.1.2009 23:04:44
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: kitty da su cokoladne bile bi privlacnije ovi bomboni ne izgledaju ukusno Potpisujem.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!