Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:37:21
|
|
|
|
dominik
|
joj koda me povlacis za jezik...jucer u 22 na netu trazila kak se kazu neke rijeci u slavoniji, dalmaciji i zagorju jer je trebalo necakinji za skolu...izludila sam i naravno nis nisam nasla...
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:38:25
|
|
|
|
Ruža
|
Tikica ovo je neprevedivo. Joj svi su mi simpatični, ne bi mogla izdvojiti nijedan.
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:39:11
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: dominik joj koda me povlacis za jezik...jucer u 22 na netu trazila kak se kazu neke rijeci u slavoniji, dalmaciji i zagorju jer je trebalo necakinji za skolu...izludila sam i naravno nis nisam nasla... Šta nisi nas pitala? Hvala Bogu ima nas od svuda!
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:39:15
|
|
|
|
mariola
|
Dominik, trebala si otvorit temu na raji. Mi sve znamo Ima nas od svuda
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:41:13
|
|
|
|
mariola
|
Ružo, nas dvi skoro pa ista poruka
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:42:09
|
|
|
|
mirna
|
medjimurje muzika slicna kao u mom kraju (s druge strane mure... ). stearci ne znam, ali mula je mula ili
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:43:15
|
|
|
|
tikica_69
|
muolo = malasterci = plesi zagorski kraj
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:43:26
|
|
|
|
dominik
|
to je prvo sta sam si pomislila al reko necu...ajde sad: rajcica, krastavac, lijepo, trgovina, mlijeko, dječak, vježba, zaboraviti, pas...3 razred os...to vise za roditelje zadaju brijem he he
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:48:30
|
|
|
|
Candy
|
Genijalno !
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:51:38
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: dominik to je prvo sta sam si pomislila al reko necu...ajde sad: rajcica, krastavac, lijepo, trgovina, mlijeko, dječak, vježba, zaboraviti, pas...3 razred os...to vise za roditelje zadaju brijem he he rajčica- pomidor- paradajz krastavac - kukumar lijepo- lepo-lipo trgovina- dućan mlijeko- mliko pas - ćuko - pes dječak- dečec vježba- vižba
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:53:21
|
|
|
|
mariola
|
E Ružo, ne mogu vjerovat. Ja isto napisala, al sam vraćajući se s fejsa vidila da si opet bila brža.
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 16.1.2009 23:54:51
|
|
|
|
dominik
|
ajme hvala ...to bu za dopunsku eh he
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 17.1.2009 10:02:24
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mariola E Ružo, ne mogu vjerovat. Ja isto napisala, al sam vraćajući se s fejsa vidila da si opet bila brža. Mariola izgleda da je horoskop.
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 17.1.2009 18:03:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Tikica, prvu kiticu nemrem dešifrirat da me ubiješ! Evo ti nastavak: Refren: Ti si mala meni srce dala, daj da te kušnem (poljubim) ja 2. joj kak imaš mala lijepe duge lasi da ih češem (češljam) ja 3. joj kak imaš mala lijepe bijele ruke da ih gladim (milujem) ja
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 17.1.2009 18:22:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Človek, to je dijalekt tipa "muega vuela jueke buli!" ... Jesam, Prigorka sam, japa mi je glumil Imbreka v Prigorskim snubokima, 1976. ... - ali ovo je - SF!!!
|
|
|
|
RE: Dijalekti kroz lijepu nasu 17.1.2009 20:44:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Mariachi, skoro pa si kavu zaradila. Bravo!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!